Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lorena Q

nie chcę zeby mój facet był świadkiem na slubie kuzyna

Polecane posty

Gość Lorena Q

Gość ugi bugi dugi
my tez nie chcemy

Gość zamiar a życie to dwie różne
o masz... a dlaczegóż to?

Gość Lorena Q
bo ja nawet nie znam jego rodziny, nie znam tam nikogo. a do tego dowiedziałam sie ze u nich jest taki zwyczaj usadzania osób rodzice młodej - świadkowa - MLODA - MLODY - świadek - rodzice młodego a po bokach rodzenstwo i sama nie wiem gdzie ja mam tam siedzieć, koło mojego faceta nie moge, bo tak sobie zazyczyli młodzi, wiec gdzie?koło ciotek i wujków, super

Gość krukównaaaa
koło babci będzie wygodniej

Gość Lorena Q
mamy iść jako para a nawet przy stole nie mozemy ze sobą siedziec:(

Gość oooooooooooooooooooooooooooo
przeciez nie musisz isc na to wesele

Na pewno będziesz siedziała przy stole z ludźmi w Twoim wieku, tak zazwyczaj młodzi usadzają gości. Poza tym wszyscy się zazwyczaj przesiadają, wychodzą, tańczą - nikt przecież nie siedzi plackiem przez kilka godzin. Moim zdaniem nie powinnaś na nim wymuszać odmowy. Nie ma sensu tak marudzic :)

Gość całkowicie czarny kot
współczuję faceta - zerwij z nim - widać, że zupełnie nie dba o Twój komfort psychiczny! :-0

Gość zamiar a życie to dwie różne
o matko, to nie idź wcale. Marudzisz jak mała dzidzia. Nic ci się nie podoba, w końcu będziesz miała niepowtarzalną okazję poznać całą jego rodzinę przy jednym spotkaniu

acha - to sarkazm był... to wyżej :D

powiedz młodym, że Ty i Twój facet chcecie siedzieć obok siebie, a jak rodzeństwo młodych posadzi dupę 1 krzesło dalej to się im nic nie stanie, bo oni w przeciwieństwie do Ciebie wszystkich wkoło znają.

Gość regerrht
Tez kiedys bylam na weselu gdzie moj facet byl swiadkiem (to byl w ogole poczatek naszego zwiazku) i nikogo tam nie znalam, w dodatku to nie byla nawet rodzina i znajomi mojego chlopa, a jego kumpla. Masakra jednym slowem, isc gdzies gdzie raz ze nie znasz jeszcze dobrze osoby z ktora idziesz, dopiero sie miedzy nami zaczynalo, a dodatkowo wszyscy pozostali to zupelnie obcy ludzie. Nigdy wiecej.

Gość Miskaaaa
Ale egoistka z ciebie! Boisz sie, gdzie bedziesz siedziec, i to ma byc powodem odmowy przez chlopaka bycie swiadkiem? No chyba upadlas na glowe. Rodzina to rodzina. To on powinien podjac decyzje a nie ty.

Gość Lorena Q
tak marudze jak byście nie zauwazyli to wiekszość osób na tym forum marudzi ,chce sie wyzalic, lub zasięgnąć porady po to chyba jest, jak ci cos nie pasuje to wróc do swojego rzeczywistego zycia gdzie ci nikt nie marudzi a nie siedzisz na forum

Gość ja też bym nie chciał
bo wiadomo, kto świadkowej nie przeyebie , ten nie będzie w niebie.

Gość Lorena Q
a czy ja mówie ze to ja pojme za niego decyzje ludzie czytajcie ze zrozumieniem a to co napisałam wyzej tyczył sie zamiar a zycie...

Gość Lorena Q
podejme*

Gość no to współczuje twemu
facetowi takiej laski :O najlepiej zebyś siedziała mu na kolanach a on jeszcze niech trzyma palec w twojej piczy 😠

masz z tyłka wzięte problemy zamiast wybierac kiecke na przyjecie i dodatki to smecisz... ubierz sie fajnie i idz bawic z facetem

Gość zgadzam sie z czarnym kotem

Gość Lorena Q
no to współczuje twojemu- tak ? to tez zycze ci takiej sytuacji zobaczymy czy bedziesz taka mega zadowolona

Gość regerrht
Ludzie troche empatii, kazdy z nas jest inny i kazdego z nas co innego denerwuje, stresuje, przed roznymi rzeczami ma obawy. Dla jednych cos wydaje sie byc irracjonalne, a dla drugiego jest to smiertelnie powazna sprawa.

to raczej ja współczuje :O sama jestem mężatką od 8 lat i spooro razem imprez i wesel przetańczyliśmy i rózne były sytuacje ...więc nie rób wiochy idż i baw sie ! Nie będziecie przyklejeni do krzeseł przecież ....DOBREJ ZABAWY ŻYCZE !!!!

śmiertalnie powazna sprawa - usiasc kolo ciotki :D:D:D

Gość Lenkkka
naprawde robisz problem z niczego. Skoro rodzice mlodych tak dokladnie analizuja kto kolo kogo siedzi, to i dalszych gosci tez usadza odpowiednio. Nie martw sie na zapas i nie stroj fochow, bo zrobisz przykrosc swojemu chlopakowi. On na pewno jest zadowoloy, ze poproszono go na swiadka. Kupuj kiecke i szykuj dobry nastroj. Na pewno bedzie ok:)

Gość autorko a ja...
autorko a ja sie zgadzam z tobą, co to za głupi zwyczaj rozsadzania par przy stole.para młoda ma troche egoistyczne podejscie do tego. chcą zeby wyglądało ladnie pięknie tu mamusia tam tatuś srutu tutu, a nie pomyślą ze ktoś moze się źle czuc w takim towarzystwie jakie oni dla niego wybiorą

WŁAŚNIE ~!Sama piszesz ,ze tam będzie cała jego rodzina więc pokaż sie z dobrej strony !🖐️

Gość regerrht
całkowicie czarny kot śmiertalnie powazna sprawa - usiasc kolo ciotki jak ktos jest np. niesmialy to moze byc to problem, wiec nie kpij.