Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydki cycor

Mam brzydkie cycki, taka prawda

Polecane posty

Gość Brzydki cycor

Wszystkie wklejaja tu swoje okragle jak pilka kulki, to ja powiem, mam malz, obwislz (od zawsze) biust z wielkimi otoczkami. Pewnie jedyna na kafe, bo innych zdjec nie widuje Coz... Trudno

Gość mamaamananbabhy
a pokaż . bo ja tez mam duze suty

Brzydki cycor Wszystkie wklejaja tu swoje okragle jak pilka kulki, to ja powiem, mam malz, obwislz (od zawsze) biust z wielkimi otoczkami. Pewnie jedyna na kafe, bo innych zdjec nie widuje Coz... Trudno To też sobie znajdź jakieś fotki w necie. Tak tobią tu wszystkie.

Gość GiciorI*
Cyc nie kutas, stać nie musi !

Gość Brzydki cycor
Nie pokaze dla waszego dobra :P

Gość mamaamananbabhy
oj pokaż. :) powiem szczerze. Ja mam duże, ale kształt też mi sie nie podoba i te wielkie suty

Gość Brzydki cycor
To pokaz swoje, jak mowie brzydkie, to brzydkie. Mam tu kilka razy dziennie porownanie...

Gość ja ogladam wszystkie zdjęcia
w topikach - "mam bardzo mały biust" i widzę same balony (przepraszam biuściaste :-) ). Mały biust to ma JA! I nie powiem, żeby mi się nie podobał, ale...... Więc wiem, o co ci chodzi.....

Gość mamaamananbabhy
wstawiałam tu kiedys, ale juz nie mam tych zdjec:(q

Gość Brzydki cycor
Mam, bo cała reszta też brzydka, nie mam rodziny, wychowywałam się w domu gdzie codziennie byłam narażona na przemoc psychiczną, czy fizyczną itd. Mam jeszcze wymieniać? Po co, wolę się zająć dylematem w postaci brzydkich cycków. Na resztę już straciłam wiele swojego czasu. Poza tym gdzie ja napisałam, że to problem. To po prostu fakt. Co do zdjęcia, to niedawno była kolacja. To nie są widoki dla kafeteryjnych estetów :)

Gość Brzydki cycor
Także posiadaczko dużych zderzaków, wklej pierwsza, zapewniam, nie ma nic gorszego do moich wstrętnych cycków :classic_cool:

Gość cyc2
a ja mam rozm 70B i obwisły... co gorsze?

Brzydki cycor, myślisz, że tylko Ty miałaś ciężko? Skąd wiesz, że reszta jest brzydka? Może Ci się tylko wydaje.

Gość Brzydki cycor
Ja mam obwisłe 75b albo co niedawno odkryłam 65 d. Nie myślę, żer tylko ja miałam ciężko, choć najciężej ze znanych mi osób. Dlatego o tym nie piszę i zajmuję się czymś innym, więc w akcie łaski zejdź ze mnie. Skąd wiem, że reszta brzydka? Proste, z lustra.

Gość Brzydki cycor
Dlatego 70b rozumiem Cię, mój na pewno gorszy. Przeciwieństwo ideału :D

Nie wchodzę na Ciebie przecież. Cycki nie są najważniejsze. A swoją urodę nie oceniaj pochopnie

Gość Brzydki cycor
Jak małe cycki mogą być obwisłe, musiałam być belzebubem w poprzednim wcieleniu...

Cycki z natury rzeczy są obwisłe (prawa grawitacji). Wyolbrzymiasz. A jeżeli nie jesteś z nich zadowolona, to może ćwiczenie na jędrność biustu?

Gość Brzydki cycor
Nic się nie da zrobić, są po prostu ohydne

Gość Brzydki cycor
Tylko nie rzygać, ale jak nie pokażę, to nikt nie uwierzy, że są naprawdę wstrętne: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/628c2f95a582bf37.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/27a7df47d7cab69c.html Zaraz znikną, ponieważ nie ma się czym chwalić. Ślady od sportowego stanika (ćwiczę swoją dupę), blade bom blada dupa jest. Okropne. :o

Gość Brzydki cycor
Są wielkie, a przez nie same cycki rozłażą się na boki :o Normalnie kalectwo.

Ja pierdolę, otoczki zwyczajne, ja tam większe lubię. Ale co tam. Powodzenia w walce z kompleksami

Gość Brzydki cycor
Nie walczę, szkoda życia :classic_cool:

masz zupełnie niezłe cycki. I nie mowie tego, zeby cie pocieszac, uwazam, ze sa normlane

Gość laminkan
cycki, jak cycki, zupełnie normalne, zwyczajne, nie wiem co ty od nich chcesz?! Niektórzy to potrafią hodować w sobie kompleksy :O

Gość eeeee tam....
to fakt - do pieknych nie naleza, ale takie tragiczne tez nie sa, nie przesadzaj ;) a zeby wisialy to nigdzie nie widze, i otoczki tez nie sa strasznieeeeee wielkie, jak piszesz. zapewniam cie, ze istnieja sto razy gorsze od twoich

Gość Brzydki cycor
Szkoda, że jesteś jedyna ;)