Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oberwałam dzisiaj od męża

Uderzyłam dzisiaj swojego mężą z pięści i dostałam od niego 10 mocnych klapsów w

Polecane posty

Gość parysianka
ojej to strzaszne ale po co go uderzyłas ??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mogłas mu cos do.jebac w słowach

Gość Jak mężczyzna nie odda babie
to kto zrobi? dla czego jej nie krytykujecie? i niech mi się tutaj któraś baba zapluje że facet pod żadnym pozorem nie ma prawa uderzyc kobiety, chodźby ona miało go zatłuc, w takim razie jak już mówiłam niech ten mężczyzna idzie do przyjaciółki i niech ona jej wpierdoli.

Gość Marbet skala
Najlepsza jest ta solidarnosc jajnikow.Nie ma to jak bezzstronnosc,sprawiedliwosc kobieca.Zero gotowania,zero seksu i czegos tam jeszcze.tak jakby mezczyzna nie potrafil gotowac,jakby tylko jemu byl potrzebny seks itd.rece i nogi opadaja.

Gość też się wypowiem
no i co zamierzasz zrobić? Tak sobie tkwić w tej nienawiści i robić za bezsilną? Bynajmniej się przekonałaś jaki jest naprawdę, ile w nim "męskości" Bierz fraki z chałupy i jedź do jakiejś koleżanki daleko od domu. Chyba ze dzieciaka macie, to już gorzej, bo o tym nie piszesz.

Pierwszy raz nam się zdarzyło, przez te wszystkie lata aż do dzisiaj był dobrym mężem i ojcem. Nie wytrzymałam bo zaczęliśmy sie kłocic, pod czas awantury mąż wypomniał mi że ja mam tylko zawódke a on jest radcą prawnym i go strzeliłam, wtedy mi oddał, lejąc mnie po gołym tyłku.

Gość a ja kumam 3
myślę że facet miał prawo tak z tobą postąpić walnełaś go w twarz , to nigdy nie powinno się wydażtć w małżeństwie ani z twojej ani z jego strony skoro to zrobiłaś to on miał prawo odpłacić ci tym samym ale mimo to dał ci w tyłek a nie w twarz czyli jednak nie chce cię skrzywdzić postąpił z tobą tak jak ja bym postąpiła na jego miejscu reszta jego reakcji to moim zdaniem słuszna decyzja na twój jednak wredny uczynek moje zdanie jest właśnie takie

Gość ale jajano nie
Czy wy-facetki naprawde nie widzicei w tym winy autorki?Czy wy naprawde myslicie macica?Przeciez wina jest bezwzglednie po stronie autorki a wy ja bronicie.ja was nie rozumiem.Przeciez to chore.To jakis rasizm wasz-babski.Na przyklad to ponizej >>>>też się wypowiem twój mężulo tak sobie pozwala, bo wie że na jego łasce jesteś, a po co jesteś? No do cholery wyprowadzaj sie, rozwódź się, zrób coś. Jak byś chciała to dasz radę, a jak nie, to już w ogóle jesteś przegrana na całej linii. Będziesz niewolnicą na jego skinienie, podoba ci się tak?>>>>

Gość parysianka
autorko , mówisz ze przez 10 lat nie mieliscie takiej avantury , więc to sie zbierało zbierało i sie nazbierało za wszystkie czasy , ze do rekoczynów doszło ;O :O a tak powaznie , to niewiem , ja swojego dopiero bym uderzyła gdyby na mnie reke podnióśł , albo naprzykład przyłapałabym go w łóżku z inną :O a tak to nie , moze dlatego ze jestem mocna w gębie i potrafiłabym słowami dowalić az sie zgasi .. :)

Gość tiaaa
i siedzisz przy kompie? akurat by ci pozwolil jesli to jego rzeczy a ty jestes wedlug niego tylko sluzaca zeby obslugiwac pana i wladce

tutaj macie dobry przykład ze faceci jednak wolą kobiety z konkretnym zawodem, wiec do szkoły ptasie mozdzki!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak pozatym wnioskuje ze to on zaczął

Gość też się wypowiem
ale jaja- to czysta prawda, nie rasizm.

mój mąż akurat teraz śpi, oprócz tego jak mnie uderzył to sie już potem do mnie nie odzywał więc prosze o jakąś mądrą rade, przecież to się nam pierwszy raz zdarzyło i nie wiem czy jest jeszcze szansa dla naszego małżeństwa

Gość Ku kluks baba
przeczytalem wszystkie wypowiedzi kobiet na ten temat.Doszlo u mnie do szoku z ktorego powoli staram sie wyjsc.TYLKO JEDNA FACETKA napisala sprawiedliwie-ze to wina autorki.reszta przyjela bez skrupulow strone winowajczyni.Czysty szok.Ladnie by wygladal swiat,gdybyscie to wy tym wszystkim krecily.Nie ma co.

W sumie tak, rozmawialiśmy na temat polityki, nie zgodziłam się z mężem i wtedy zaczeła się awantura bo nie podobało mu się moje zdanie na ten temat

Gość też się wypowiem
no jasne, a jak facet zdradzi żonę, bądź dziewczynę, to jeszcze nie widziałam takiego faceta, żeby mu napisał, że jest palant.

Gość ale jajano nie
to twoim zdaniem jest prawda?O to >>>>>>>też się wypowiem twój mężulo tak sobie pozwala, bo wie że na jego łasce jesteś, a po co jesteś? No do cholery wyprowadzaj sie, rozwódź się, zrób coś. Jak byś chciała to dasz radę, a jak nie, to już w ogóle jesteś przegrana na całej linii. Będziesz niewolnicą na jego skinienie, podoba ci się tak?>>>> Moim zdaniem jest to stek rasistowskich,czy moze seksistowskich subiektywnych,wyjatkowo niesprawiedliwych bzdur.Jezeli tego nie dostrzegasz,to pewnie estrogen ci wyplywa z mozdzku.

Gość parysianka
a ja na twoim miejscu bym postąpiła inaczej , gdyby mi mąz powiedził "ty masz tylko zawodówke a ja jestem prawnikiem" to bym powiedziala "szkoda ze 10 lat temu mi tego niepowiedziales !!!!!!!!!!!!! " "twoja spostrzegawczość jest troche opóżniona ....." i wyszłabym , wyprowadziłabym sie , i pewnie by dzwonił bo by tesknił , i prosiłby "wróć...:O" a ja bym powiedziala "zastanów sie czy chcesz aby taka kobieta z zawodówka do ciebie wróciła..?" dziwny typ ten twój mąz , sory :O

Gość ale jajano nie
zawsze-gdy facet zdradzi zone inni mowia mu prawde.ze to jego wina.Nie bredz ze jest inaczej.natomiast jak facetka zdradzi meza-to wszyscy obwiniaja mezczyzne.Kobiety w tym przoduja,ale niestety niektorzy mezczyzni potrafia wtedy mezczyznie powiedziec,ze nie umial baby krotko trzymac,czy nie mial autorytetu.tak jak by zdrada facetki zalezala od takich rzeczy.

Gość parysianka
i jak zwykle wszystko przez polityke :O

Po prostu poniosło mnie troche, pierwszy raz mi się zdarzyło ale nie wiem jak ja mam sie zachowac w tej sytuacji.

Gość no kuźwa baby
wy serio? czyli mogę bić męża? ale on mnie już nie?? No tak bo przecież coś takiego jak szacunek to w małżeństwie już nie istnieje

Gość ale jajano nie
z ciebie parysjanka bije sama madrosc zyciowa.Twoje rady sa tak budujace,ze trzeba by je gdzies zapisywac dla przyszlych pokolen.na wypadek,gdyby jeszcze ktos pozostal madry-oczywiscie.

To twój mąż autorko powinien idź teraz do jakiejś swojej przyjacióki i niech ją poprosi zamiast on, niech ona ci wpieprzy. Podoba się wam takie rozwiązanie :-)

Gość parysianka
ale w sumie zaczełąm sie bać ..... heh ;) bo mój mąz to policjant z wyzszym wykszt (i jeszcze sie kształci), a ja jestem po technikum ogrodniczym... tylko hmmmm..

Klapsy to akurat liczył mąż, ale były bardzo bolesne

Gość Niestety no tak
Rzadko ktora kobieta potrafi sie nie poddac solidarnosci jajnikow.Niestety.Estrogen wam w tym przeszkadza jak widac.Ewidentna wina facetki,ale one bronia jej jak najlepszej sprawy.gdyby on tobie autorko przywalil tak jak ty jemu-wtedy pewnie nie mialabys dylematu.Teraz czujesz sie winna,bo ty uderzylas go piescia w twarz a on dal ci tylko kikla klapsow w tylek.

Gość parysianka
ale jajano nie---? mądrość?????? czy sobie zartujesz ze mnie ;);)?:):)

Dla czego nikt nie odpowiedział na moje pytanie?