Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę popełnić samobójstwo

Jak to zrobić, żeby nie trwało długo..?

Polecane posty

Gość remex
juz dzwonilem i zgłosilem na policje przyjeli ponoc namierzaja skad pisze ta desperatka

Gość byczekkk
to ciekawe cos takiego przezyła, bo napewno nie to samo co ja... tyle lat udreki psychicznej i fizycznej, a samobójstwo jest dla tchórzy !!!! a ja dzieki wzięciu sie w garsc mam juz 21 lat :) nie jestes ciekawa co cie czeka w przyszłosci ??? moze nawet niedalekiej, nie odbieraj jakiemus facetowi przyszłej zony, dziecku matki, przyjaciółce przyjaciólki. Boze nie wierze ze ja to pisze :D

Gość niomniom
jak to zglosic moderatorom? jak nikt nie dzwoni to oni napewno zadzwonia...

Gość nie da sie bezbolesnie
ale co ci kto zrobil? moze dramatyzujesz? a moze mozna cos zmienic? Wiesz ile ciekawych rzeczy w zyciu moze sie przydarzyc? ile fajnych miejsc do obejrzenia na swiecie? mialabys tego wszystkiego nie zobaczyc?

Gość niomniom
remex: dzieki bogu, znalazl sie tu czlowiek :)

Gość jajajajajajajajaja
Serio dzwonicie?? Ehhh mi tez sie nie chce zyc ale nie mam mysli samobojczych. Lubie noc :)

Gość Heniutek .L.
no to będą jaja bo ona i rodzice zdziwieni beda ja policja zapuka do ich drzwi

Właśnie najbardziej mnie boli to, że moi bliscy będą cierpieć.. dlatego zwlekałam, ale ja sobie nie radzę...kiedyś się cięłam i wiem, że byłam głupia.. a teraz..? chyba faktycznie boję się śmierci.. ja najbardziej chciałabym, żeby właśnie teraz ktoś mnie przytulił.. ten ukochany.. NAJBARDZIEJ BOJĘ się, że i on jak się dowie to zrobi to samo..:( kiedyś mówił, jak jeszcze miałam depresję, że jeśli ja sobie coś zrobię to i on.. a jeśli napisałabym do niego list..? prosiłabym jako tą ostatnią wolę, żeby żył sobie.. znalazł kogoś lepszego..? Nie zrobiłby tego..?

Gość pffffffffffffff
piszecie jakby zycie mialo jakis sens i jakby to byl cholerny obowiazek do odbebnienia :/ chce sie zabic to niech sie zbaija- jak by wam bylo zal ze wycierpi mniej niz wy autorko bezbolesnie i szybko- zloty strzal z heroiny ;P

Gość Heniutek .L.
do "chcę popełnić samobójstwo" czekaj zaraz bedzie u ciebie policja

Gość byczekkk
no to kurwa pisz o co kaman ja pierdole :O dziewczyno bo przyjade to ze strachu zaraz ładnie wszystko wyspiewasz, chodzi tylko o faceta???????????

Gość jajajajajajajajaja
Po co napedzacie na dziewczyne policje? Teraz wystraszy sie, bo policja powie rodzicom i tym bardziej sie zabije ;/

przestańcie dzwonić gdziekolwiek! byłam już u psychologa..... to było takie poniżenie pokazywać mu każdą część ciała.. bo mi nie ufał, że się nie tnę już.. i co myślicie, że jak policja przyjdzie to co? Myślicie, że pojde z nimi?? niczego nie zrobią bez mojej zgody nie stanowie zagrożenia dla otoczenia i to tyle.

jezuuu jakby chodziło o chłopaka to by było pol biedy! nie ten to inny ale ja mam już kilka lat udrękę może sama ze sobą ale jak widać żaden pieprzony lekarz mi nie pomógł! Więc co mam liczyć na cud?? NIE WIERZĘ w cuda

Gość niomniom
ale moze wtedy wlasnie rodzicom sie otworza oczy! moze to jest jej potrzebne zeby stanac na nog! moja przyjaciolka probowala sie zabic trzykrotnie! raz to ja ja uratowalam... a teraz? ma chlopaka, ktory pomogl zreszta jej z tego wyjsc i beda mieli dziecko :0 jest szczesliwa jak nikt inny...

Gość ewery good may
to przestan pierdolic glupoty ze chcesz popelnic samobójstwo ty kurwa dziewczyno sama nie wiesz czego chcesz

Gość alabastra
A moze napiszesz w koncu raz a konkretnie co jest nie tak? Czemu masz takie okropne zycie? Jak narazie to owijasz w bawelne! Konkrety! Co jest nie tak? Moze cos wymyslimy wspolnie.

kupa gówna - nie jestem szantażystką! dlatego piszę tu gdzie mnie nie znają!!! a nie dzwonię do koleżanek! I NIE ZROBIŁAM TEGO NA RAZIE bo chcę wiedzieć jak będzie najmniej bolało.. i najkrócej się umierało i ciągle mam przed oczami tych bliskich! więc pozwól MI zdecydować.

Gość byczekkk
a ja mam sznyty po takich cięciach i napewno nie przezyłas tego co ja bynajmniej napewno nie gorzej i kurwa jakos chodze po tej ziemi i juz zdarzyło mnie tyle dobrych rzeczy spotkac i nikt mi wtedy nie pomagał, normalnie tchórzostwo i głupota inaczej tego nazwac sie nie da

Aleeeeee to nie jest topic "pomożcie chce sie zabić, odwodźcie mnie od tej decyzji" tylko sposoby! na razie nie dostalam ani jednego!

Gość ghnjmkit
co sie tak podniecace jakas komplenie obca nastka? codziennie umiera mnostwo osob ale o nich nikt nie mysli a tu od razu panika i histeria, dzwonienie na policje, ble ble ble jej zycie jej sprawa

Gość alabastra
ej a skad my to mamy do h.uja wiedziec. nikt z nas sie nie zabijal wiec nie wiemy jak najszybciej.

Gość jajajajajajajajaja
chce popelnic samobojstwo

byczek - bo jesteś silniejsza emocjonalnie. Ja jestem słaba i tyle. Spadam! Muszę to przemyśleć.

Gość i nie dostaniesz zadnej
wskazowki.i choc na studiach mialam duzo na temat samobojstw, ranking najskuteczniejszych, njamniej bolesnych itd to Ci w zyciu go nie podam, bo takie info nie sa dla osob niezrownowazonych emocjonalnie ktorzy pod wplywem emocji podejmuja taaaaakie decyzje. idz juz lepiej spac, bo jutro w szkole bedziesz miec ciezki dzien jak sie nie wyspisz.

a może ktoś próbował. Zresztą miłej nocy. i nikt wam nie kazał się "podniecać" jak to ktoś powiedział zadałam pytanie i czekałam na odpowiedzi. Dziękuję.

Gość ja tez cheeee
jezeli robisz sobie jaja to jestes pojebana , jezeli nie to przemysl to i pogadaj z kims.

kupa gówna i wzajemnie. Bo zadałam pytanie i oczekiwałam odpowiedzi! A nie pomocy. Tyle w temacie. a co jutro? pomyślę. Sajonara

Gość moze przeczytaj to
http://www.papilot.pl/news/2009/02/3043-wasze-listy-nie-dozyje-swoich-kolejnych-urodzin.html przeczytaj zobacz, co to znaczy tracić życie. Nie ważne jakie to życie jest. Prędzej czy później mile Cię zaskoczy. Pomyśl ile wspaniałych rzeczy ominie Cię gdy to zrobisz, ile rzeczy nie zobaczysz, nie poznasz. Śmierć nie przyniesie Ci ulgi. Każda śmierć wiąże się z bólem.

Gość ghnjmkit
to jak sie tniesz to chyba nie boisz sie bolu, nie? co za problem pociac nadgarstki glebiej