Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę popełnić samobójstwo

Jak to zrobić, żeby nie trwało długo..?

Polecane posty

Raczej bezboleśnie.. i gdzie? bo na pewno nie w domu.. mieszkam z rodzicami ale mam już wszystkiego dość mam 16 lat ale przeżyłam DUŻO więcej niż niejeden z was dorosłych.. ja nie czuję się w ogóle dzieckiem😭 odebrano mi dzieciństwo:(

powie mi ktoś?? jak to szybko zrobic? oczy mam tak opuchnięte od płaczu przemyslalam to mam dosc. odchodze.

Gość niomniom
kurwa! ludzie! moze ktos zadzwonic na policje? takie sprawy trzeba zglaszac! ja jestem za granica i nie mma takiej mozliwosci...

Gość a co jest zlego w domu
napisz, moze poradzimy. Umrzec zawsze zdarzysz

NIE OCZEKUJĘ ŻADNEJ POMOCY!!!!!!!!! NIE CHCĘ!!!! CHCĘ UMRZEĆ!! MAAAM DOŚĆ!!!

Gość panna filifionkaa
dziewczyno tez mialam kiedys takie akcje jak Ty...tyle sie wycierpialam ale przeszlam to... chociaz nie raz bylam bliska samobojstwa. Dzis mam cudownego narzeczonego , jestesmy razem prawie 4 lata slub w przyszlym roku, studiuje, pracuje i wszystko jest tak jak trzeba. Jestem szczesliwa, chociaz nigdy do glowy by mi nie przyszlo ze tak moze byc ...nie daj sie

Gość niomniom
utorko jest napewno jakies inne wyjscie... jestes mlodziutka, jeszcze wszystko sie ulozy, napewno czeka na Ciebie mnostwo pikenych chwil, nie badz glupia...

Gość kochana piszesz tu
nie po to by zasiegnac rzeczywistej opinii lecz by pogadac, zwrocic na siebie uwage.tak na prawde nie chcesz tego robic.i nie rob.to jest powazna i nieodwracalna decyzja.nie wolno robic takich glupot pod wplywem emocji.jakie masz marzenie?takie najwieksze?

tabletki?? mam skoczyć?? chociaż nie wiem bo co jak przeżyje i bede połamana na łóżku czekała na śmierć.. ja chcę już! i to nieważne co jest w domu zadałam wam pytanie nie bede czytała jakiś pomocy podjęłam już decyzję. Słuszną. Więc powie mi ktoś?

Gość elle mella
zaraz powiadomię policję

Gość ty657657
dzieckio osoba ktora chce popelnic samobojstwo robi to a nie pyta o rady itp.

marzenie? żeby cały koszmar się skończył i chcę to zrobić podjęłam decyzje.. trochę się boję dlatego chcę, żeby to było tak szybko i bezboleśnie panna filifionkaa - ja też już pare razy sobie odmówiłam bo nie potrafiłam tego zrobić.. ale teraz jestem zdecydowana.. Tabletki i alkohol? to wystarczy?

Gość napisz do mnie na gg autorko
13581645

Gość nigdy nie wiem tego co trzeba
ty657657 - piszesz jakbyś ją zachęcała albo umniejszała jej problemy. Autorko, napisz co się stało, chcemy cię wysłuchać!!!:(

Gość sensownie jest duzo spac
ale powiedz co sie stało

elle mella - przestań i co powiesz? ktoś na forum chce się zabić?? dooooooobraaa jesli taka wasza pomoc to spadam stąd🖐️ i życzę Wam udanej reszty życia

Gość niomniom
zadzsoni ktos do kurwy nedzy?! nie pierwszy raz takie rzeczy dzieja sie na tym forum...

Gość panna filifionkaa
dziewczyno ja teraz sadze ze bylam glupia, gdy chcialam zz soba skonczyc, zycie jest piekne a zla pasaa nie trwa dlugo. przezyjesz w zyciu tyle wspanialych chwil

Gość kochana piszesz tu
nie obraz sie, ale masz rodzicow, bliskich, znajomych. nie badz egoistka i pomysl co beda czuc. wiesz ile jest osob chorych, ktorzy chcieli by moc zyc?a umieraja.

Gość elle mella
tak, powiadomię policję i zweryfikuje twoje IP

Gość niomniom
zadzwoncie i podajcie wszelkie niezbedne informacje! namierza ja... jak to zarty to odechce sie komus zartowac, a jak nie to dziewczyne mozna uratowac! liczy sie szybki dzialanie!

Gość niomniom
kurwa....

Gość fregrgh
a co ? za granica nie ma telefonow?? czy szkoda kasy?/

Gość nie da sie bezbolesnie
tabletki to trucizna, bedziesz rzygac, moze cie sparalizowac, odebrac wzrok na zawsze. Skoczysz - mozesz byc kaleką. Spokojnie, napisz o co chodzi, tu tez sa nieszczesliwi a doswiadczeni ludzie, na pewno cos wymyslą.

dziękuję, że chcecie mi pomóc, ale ja nie chce ja już podjęłam decyzję, mam dość!!! tego ukochanego mam tak daleko, że nawet z nim nie mogę porozmawiać nie moge się przytulic i tak bedzie jeszcze długo.. rano znów wybiorę się do szkoły z opuchniętymi oczami, znów kłamstwa... a szkoła to taka odskocznia.. więc nie chcę już okłamywać.. nie chcę już nic.. jestem do niczego. Koniec to mój ostatni post tutaj. Przepraszam, w ogole za ten topic. Pomyślę przez tę noc jeszcze i jutro w drodzę do "szkoły" skończę to. Dziękuję.

Gość niomniom
a powiedz mi kurwa jak mam sie dodzwonic do polskiej policji?! na 112 idioto??????

Gość kochana piszesz tu
"policja nie może zignorować żadnego zgłoszenia, gdy istnieje podejrzenie, że ktoś zamierza popełnić samobójstwo. " a wiec zadzwonil ktos?

Gość niomniom
ludzie sie boja chyba ze policja zje ich przez telefon... :o

Gość fregrgh
chciec to moc