Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obawionaZuza

do dziewczyn które chodzą prywatnie do ginekologa

Polecane posty

Gość kurczak mały_
ja NIE chodzę prywatnie, USG, badania itd. wszystko mam za darmo. Chodzenie prywatnie to dla mnie głupota. Kilka lat temu chodzilam prywatnie bo miałam torbiel na jajniku, a ten idiota bez wiedzy chciał mnie osobiście operować i kaleke ze mnie zrobić. Nigdy więcej. To że chodzicie prywatnie nigdy nie da wam pewności czy lekarz, który ciągnie od was nie małą kasę, będzie wam w stanie pomóc, czy wam nie zaszkodzi. Teraz chodze do gina, starszego gościa, którego polecały mi znajome. I jak narazie jestem bardzo zadowolona. Wiem, ze przyjmuje też prywatnie, ale nigdy nie dał mi odczuc ze jestem pacjentka gorszej kategorii bo mu nie place za wizyty.

Ja chodze prywatnie bo zeby sie dostac do dobrego gina panstwowo w warszawie trzeba czekac 2 miesiace. Poza tym tyle co sie nadenerwowalam raz czekajac w kolejce do gina to juz wiecej nie chce i wole wybulic te 130 zl za wizyte i miec spokoj. USG u innego gina tez prywatnie okolo 200 zl. Wszystkie badania rowniez prywatnie, bez stresu itp. Autorko, porod w Polsce tez jest darmowy, porod w sali pojedynczej tez powinien byc darmowy bo tak jest w naszym prawie a ja za taka sale i tak wybole 1000 zl plus za znieczulenie 600. I taka jest norma. Wiem ze pewnie przez takich ludzi jak ja tak jest ale mi sie nie chce denerwowac jak jestem w ciazy, wiec kasa w tym wypadku nie gra roli