Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mon.maja

Piżamki dla dzieci???????

Polecane posty

od kiedy pizamki dla niemowlaka????Moja mała ma rok i spi w spiochach lub pajacach ale mysle czy nie zmienic na pizamke.Jak to jest u was??????

moj tez ma rok i pizamka odpada bo wyciagnie rece w gore i brzuch z plecami na wierzchu wiec.. na razie pajace, moze latem...

pierwszą piżamkę kupiłam małej jak miała chyba z 10 miesięcy. Po prostu jak raczkowała i zaczynała sie wspinać to w pajacach plątały jej sie nóżki i rozjeżdżały na boki. Do piżamki zakładałam skarpetki z "abs'em" i nie musiałam jej od razu przebierać. Ostatnio dostałam z nexta fajny 3-pak pajaców, ale od razu dałam do krawcowej by odcięła stópki - teraz ma rewelacyjne piżamki i moze sie spokojnie poruszać, plecki też ma zakryte wiec polecam takie rozwiązanie;) W CA są też pizamki- takie pajacyki bez stópek, ze sciągaczem na nogawkach. Lepsze na napki niż na suwak - przy zmianie pieluchy musisz rozsunąć cały suwak i brzuszek na wierzchu, a napki rozpinasz tylko w kroku.

Gość Mój synek
Synowi kupiłam pierwszą piżamkę gdy miał 1,5 roku, to było lato, więc - krótkie spodenki i bluzeczka z krótkim rękawkiem. Nawet jak się odkrył, to i tak nie zmarzł. Myślę, ze lato to dobra pora na przyzwyczajanie dziecka do piżamy ;)

gdzies jak miała rok teraz ma 20 miesięcy i juz pozbyłam sie wszelkich śpiochów

mój synke spi w piżamkach chyba jak skoinczył pól roku ma normalne bawełmniane i z froty oczywiscie jak jest zimno to zakładma mu pajaca allllllle wtedy wykopuje sie strasznie

Moja ma 2 latka i 4 miesiace i nadal spi w pajacach :) nigdy nie miała pizamek,zawsze spała w pajacach, bardzo sie odkrywa w nocy więc che mieć pewność ze nie bedzie spała z odkrytymi placami i nóżkami

no własnie boje sie tych odkrytych pleckow i brzuszka:/moja wlasnie strasznie sie rozkpuje a nawet nieraz koldra ladowala poza łózeczkiem:/

Gość mdxncfdju
jak się dziecko rozkopuje, to pajace są najbezpieczniejsze.

Gość riwika..
Co z tego, że dziecko będzie miało odkryte nóżki czy plecy? Skoro w mieszkaniu jest ciepło, to można spać nawet na golasa.

Gość KLarisssaaaa
moj synek ma pół roku skonczone i juz dawno spi w pizamce uwazam ze ma duzo wygodniej a odkrytego brzuszka czy pleckow nie ma bo gorę od pizamki wkąłdam mu w spodnie a na nozki zakladam cienkie skarpetki a jak jest cieplej to bez skarpetek!uwielbiam go wpizamkach jest wtedy taki słodziutki :D

no coz mozna spac na golasa ale to ile stopni w mieszkaniu tzreba miec :D:D:D moj sie non stop przeziebia pzrze odkrywanie i w efekcie ubieram go na noc w body i dresik dol i na to pajac i skarpetki :( podejzrewam z emu niewygodnie ale co zrobic jak on ciagle zrzuca koldre kocyk i najchetniej by spal na golasa :D zawsze w nocy jest chlodnie niz w dzien jaks ie czlowiek rusza, sama po sobie wiem ze jest mi w nocy chlodno jak spie w kr rek a w domu mam cieplo, mysle ze dla takich dzieci jak moje i autorki to jednak zostaja pzrynajmniej do lata pajace, tylko ze ja jzu takich duzych nie umiem kupic nigdzie, nawet na allegro to jzu wyjatki w rozmiarze 98

Gość bella-kornelia
Ja w sumie już od dawna kupuje takie dwuczesciowe piżamki http://eko-bielizna.pl/product_reviews_info.php?products_id=438&reviews_id=5 wydaje mi sie ze takie sa najlepsze,zwłaszcza własnei przy takiej porze,kiedy ranki sa chłodne,a nasze dziecko lubi pobiegac sobie w piżamce po domu.Ja jestem zadowolona,bo nawet kiedy córeczka sie wykopie to nie zmarznie.

ja tak samo jak klarissa ,malutka spi w pizamce od dobrego miesiaca, rowniez wkladam gore w spodenki i jest ok , a widok takiejgo maluszka w pizamce-bezcenny:) rano jak tylko na nia spojrzymy juz mamy usmiechy na buziach:) uwazam tez ze latwiej maluchowi odroznic wtedy noc i dzien ,w nocy ma pizamke i tylko w nocy