Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgorzata25

strasznie nie lubię napletków!

Polecane posty

Gość małgorzata25

a wy?

Gość napletki
my też Cię nie lubimy

i co z tego ze nie lubisz? skoro tak ci sie nie podobają to poszukaj sobie wykastrowanego faceta

Gość napletki
głęboko pojechałeś zaraz kastrować i zaraz wykastrowany to facet :D

Gość diabołek84
ja też nie lubię... obrzezani są estetyczni.

Gość gonia18
mnie sie tez nie podobają wolę bez lub krótkie co odsłaniają część głowki.

Gość szparek
Znajdź sobie jakiegoś icka.

Gość gonia18
głupi jesteś. wam wolno oceniać c*ki a nam niby dlaczego nie? poza tym rodzą się chłopacy z takimi krótkimi więc rzecz występuje w naturze. może mi się taki bardziej podobać?

Gość diabołek84
'icka' ?

Gość elwira26
a ja wam powiem ze jak facet jest zadbany to nie ma nic przyjemniejszego jak zabawa z napletkiem, mnie niesamowicie podnieca jak mu sciągam z główki, przytrzymuję u nasady i stymuluję językiem odsłoniętą zołędź. potem można naciągnąć częściowo na język i poruszać nim pod napletkiem !!!!!

Gość szparek
Icka, czyli Żyda.

Gość diabołek84
:)

Gość OLGA doświadczona
z tego i wielu innych topikow widac że chłopacy nie lubią tego tematu. Niemniej prawda jest taka, że napletki są nieestetyczne może jeszcze takie zasłaniające część żołędzi ujdą, ale najładniej penis wygląda pozbawiony tej skórki. i taka jest prawda. oceny kobiet są pod tym względem jednoznaczne. i to nie tylko u nas. wystarczy wejść na dowolne forum zagraniczne by przekonać się o preferencjach współczesnych kobiet. z zatem prędzej czy później napletkom powiemy żegnaj! nie do widzenia

Gość PIELEGNIARKA ZUZA
Olgo masz racje! Na pocieszenie dziewczynom powiem ze w mojej praktyce [chirurgia plastyczna] coraz więcej zgłasza się facetów do plastyki napletka zwykle do obrzezania. sprawa zaczyna być zupełnie naturalna nie szokująca nikogo

Gość krawat
Levviatan....ale lysnoles wiedza.....wykastrowany!!!! Olga.....i co ?estetycznie wyglada plucie na czlonka,zeby mu zrobic reka????powiemy napletkom by by,dobre....

Gość krawat
pigula.....to wyglada mi spisek!Moze faceci widza ze czasy takie i moze to im pomoze kiedy zydzi lub arabi zawladna swiatem,barbarzynski rytual!!!! ciekawe ze jestescie przeciwko wycinania warg i lechtaczki w afryce???

Gość szparek
Z wielu innych topiców wynika, że chłopcy często nie akceptują cipek i piersi swoich dziewczyn. Wystające wargi sromowe i obwisłe małe cycki są nieestetyczne. Małe piersi nie są podniecające, chyba, że są jędrne. Niebawem powiemy rozklapiochom i zwisom żegnaj! Nie do widzenia.

Gość Klawisz uciekinier
Wydaje mi się, ze kobiety, które wypowiadają się o penisach, w zasadzie nigdy nie widziały go na oczy, widziały na obrazkach, albo widziały niewiele, bo nie jest możliwe zobaczyć penisy wszystkich mężczyzn na świecie. Prawda jest taka, ze z penisami jest jak z kobiecymi cipeczkami, nigdy nie ma drugiego takiego samego :) Napletek jest dla mężczyzny czymś wspaniałym, chroni głoweczke podczas spoczynku, odsłanią ją jak penis jest nabrzmiały, gdy stoi. A zabawa ze skórką jest czymś wspaniałym. Mi taki widok jako kobiecie podoba się!

Gość mulat36
A ja jestem obrzezany zrobiłem to 5 lat temu i zastanawiam sie czemu nie zrobiłem tego wcześniej doznania są super i wszystko związane z czystoscią też a i kobiety to kochają a to co piszecie jest takie że nie znacie tematu ,jakies pytania zapraszam odpisze

Gość moooonia
szukaj żyda!

Hehe ktoś tam napisał o kastracji... :D:D:D Przychodzi facet do lekarza i prosi go aby go wykastrował - jest pan 100% pewien aby to zrobic? - pyta lekarz - tak na 100% Wiec doktor spełnił jego życzenie. Po operacji lekarz pyta pacjenta -dlaczego pan chciał się wykastrowac? - ponieważ- odpowiada facio - moja narzeczona jest żydówką i za nic w świecie się ze mną nie ożeni dopóki nie zrobię sobie tej operacji. - to może chodziło panu o obrzezanie? - pyta lekarz - a co ja powiedziałem?!? buahahaha :D:D:D

Nigdy w życiu bym mojemu nie pozwoliła się tak okaleczyć. Skórka jest mega sexy!!! Bez niej nie byłoby zabawy.. Panowie nie obcinajcie sobie niczego. Ja wprost uwielbiam napletek mojego chłopaka, nie chcę nawet myśleć o wersji bez. O brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

no i co???????jednak sa takie co wola z napletkiem.......:))))) nie dajcie sie zwariowac kobiety:))

Gość zbygniew
to jest barbarzyństwo! żeby przycinac sobie cokolwiek bo jest nie takie jakie by sie nam podobało O_o człowiek wygląda tak a nie inaczej z jakiegoś powodu. nie wyobrażam sobie sytuacji jak dziewczyna mi mówi żebym sie obrzezał, pierwsze co by usłyszała to że jeśli jej sie coś we mnie nie podoba to niech sobie znajdzie kogoś innego, ja w życiu nie poprosiłbym kobiety żeby powiekszyła sobie piersi, usuneła celuit czy zmniejszyła wargi, no bez przesady jesli chce sie kogoś kocha to po co go zmieniać? mnie by to obraziło jeśli kobieta by mnie o to poprosiła, zreszta jak mi stanie to wszystkiego jest odpowiednio dużo, nie za mało nie za dużo, wiec jesli bym sie "przyciął" to miałbym za mało:P

Gość zbygniew
od razu pisze, dbam o higienę zawsze i nie mam co sie wstydzić swojego wacka wiec nikt mi nigdy czegoś takiego nie powie:)

Gość Wielka_Pijawa
Arabowie i Żydzi wynaleźli obrzezanie bo: - mieszkali na pustyni, mieli mało mydła i oszczędzali wode - przeciwdziałali "grzechowi" masturbacji