Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwinka1985

Zaliczyłam chyba wpadkę i bardzo tego żałuję... co dalej?

Polecane posty

Gość Malwinka1985

Tak jak w temacie. Ale najgorsze jest to że to chłopak z którym nie widzę dalszej przyszłości. I w ogóle to nie jest do mnie podobne. Zawsze miałam swoje zasady, może do tej pory mam , ale przez głupotę chwilowo zbłądziłam i to mnie będzie kosztować poważnie. Miałam do tej pory dwa poważne związki, zawsze byłam bardzo uczuciowa, aż tu nagle z pierwszym lepszym przystojniakiem się przespałam, co ja miałam w głowie?? Sama nie wiem. Teraz tylko jestem wściekła sama na siebie i nie rozumiem jak mogłam być taką pustą idiotką. Może mnie skrytykujecie strasznie ale ja się chcę wypisać to może mi ulży. Każdy popełnia błędy, ale takie są najgorsze, za które trzeba płacić do końca życia:( Jeszcze się łudzę ale okres spóźnia mi się ponad tydzień. Zaraz pójdę po test i będzie wszystko jasne.

Gość nie jesteś najgorsza
nas pytasz co dalej? zacznij sie rozgladac za farba na remont w dzieciecym pokoju

skoro nie chcesz nim wiązać przyszłości to czemu poszłaś z nim do łóżka?

Gość fanka radia Maryja.
do kosciola pomodlic sie do jezuska

Gość Malwinka1985
Nie pytam bo sama sobie muszę z tym poradzić. Fajnie to jest forum na którym są same świętoszki i nic w życiu złego nie zrobiły.

Gość karolinka z ciechocinka
Na razie nie świruj, bo może to wcale nie ciąża, a poza tym w ciagu 3 pierwszych miesiecy czesto sie zdarza samoistne poronienie, wiec to nic pewnego. A jak faktycznie jestes w ciaży - to po to masz 9 miesiecy, żeby sie z tą myślą oswoic. Nie masz 15 lat, nie bedzie to zadna tragedia. Moze bedzie trochę trudniej, ale będziesz tez miała pozytywy. Nie martw sie na zapas

No to fajne masz te zasady. Gratulejszyn kobitko :P. Trzeba czasem posłuchać rozumu, skoro wiedziałaś, że to chłopczyna nie dla Ciebie, a nie poddawac się hormonom. Sama zgotowałaś sobie taki los, ja się nie pcham do łózka z byle kim, tylko dlatego, że jest przystojny :P.

Gość frufru
po pierwsze nie zrobilas nic zlego a zaledwie nieodopowiedzialnego. po drugie - moze jednak nie zaliczyłaś wiec bez nerwów :) po trzecie - co dalej? - a jakie masz mozliwosci?

Kazdy czasem wyskoczy z czymś głupim. Nikt nie jest święty Ale nie znam żadnej normalnej osoby, znaczy spoza kręgów patologicznych, która by powiedziała, że żałuje, ze ma dziecko. Wiec chyba nie jest to takie okropne :)

Gość Malwinka1985
Dlaczego poszłam? Wiesz wcześniej regularnie uprawiałam seks może mi właśnie tego brakowało, takie dziwne...? Chciałam poczuć tą bliskość, a że facet był prześliczny to uległam jakoś.

Gość antykwadracikowa
współczuję - mieć dziecko z kimś z kim się nie chce być powiem szczerze - masz prze.je.bane 3mam kciuki, że to było tylko opóźnienie okresu, a nie ciąża Lepiej idź i kup test nie będziesz żyć w niepewności

Gość ocjj
nie zabezpieczylas sie ?

a nie lepiej było skorzystać z antykoncepcji "PO"

Gość vxcbxcbxch m
Malwinka1985 nie zalamuj sie! Jeszcze to nic pewnego,nawet jesli wynik testu bedzie pozytywny..Musisz to potweirdzic u lekarza.Szkoda tylko,ze nie pomyslalas o tabletce "po" jesli kochaliscie sie bez zabezpieczenia..Oszczedzilabys sobie stresu...Nic nei jest jeszcze przesadzone! Wbrew pozorom nie jest az tak latwo zajsc w ciaze! Powodzenia!

Gość Malwinka1985
karolinka dziękuję za pozytywne słowa. No właśnie się nie zabezpieczyłam, tzn miał uważać, ale wiadomo jak to z tym jest. Wiem wiem jestem głupia i beznadziejna ale cóż na to poradzę teraz.

Gość ocjj
hmm :) zrob test i idz do lekarza, moze to tylko przez stres czego ci zycze:) ..a jesli jednak.. porozmawiaj z potencjalnym ojcem moze cos ustalicie.

Gość Malwinka1985
vxcbxcbxch m ........... Fajnie że są ludzie którzy potrafią zrozumieć drugiego człowieka. Tzn tak o antykoncepcji "po" nie pomyślałam bo wydawało mi się że wszystko jest ok. Tym bardziej że to były moje dni nie płodne, ale że teraz okres mi się spóźnia to stwierdziłam że coś jest nie tak i się martwię bardzo.

idz po test dziewczyno i juz powinno sie robic rano, wiec troche juz pozno ale kup dwa, jeden zrob teraz, drugi jutro rano i napisz co teraz wyszlo kazdy robi bzdury, szkoda ze sie musialo tak skonczyc

jak bedzie ciaza to przynajmniej masz pocieszenie, ze dziecko ladne sie urodzi skoro facet niczego sobie ;) pociagniesz alimenty i jakos dasz rade, a ktoregos dnia spotkasz kogos odpowiedniego i wszystko bedzie ok.........

Jakby to nie była ciąża, to masz naukę na przyszłość. Zresztą jak to bedzie ciaża, to tez jest to nauka - nie spac z byle kim, a już na pewno nie bez zabezpieczenia, a jakby co, to szybko wziać tabletkę "po". Ale teraz juz jest po ptokach i nie ma co wymyślać, co by było gdyby. Co dalej - test, jak wyjdzie pozytywny, to lekarz. Potem powiadom ojca, zeby sie już przygotował na alimenty. Nie musisz z nim byc, ale dziecko to nie tylko twój wytwór, on tak samo ma wobec niego obowiazki. Ewentualnie mozna rozważyc aborcję, ale myslę, że nie warto. No i dalej to juz normalnie - ciaża.

Fajne masz imię Z facetem miej kontakt tylko nie mów mu zanim lekarz nie potwierdzi. To co dziwedzyny mówią to prawda, czasami okres się spóźnia, a stres temu sprzyja, w ciąże się tak łatwo nie zachodzi. A nawet jakby, to jak facet był śliczny to i dziecko będzie śliczne. Oczywiście przygodnego seksu bez zabezpieczenia nie popieram

Gość frufru
moze z nerwów właśnie Ci się spóźnia. zrób test i zobaczymy co bedzie. jak by nie bylo - bedzie dobrze :)

Gość Malwinka1985
heh przynajmniej dziecko będzie śliczne :) Fajne pocieszenie :D Przyznam rozbawiliście mnie. I chyba dobrze, nie ma co się załamywać, a za błędy trzeba płacić. Jutro zrobie test dzisiaj jeszcze mam ochotę się połudzić że to jednak nie jest to :)

czy dla was ***** chwilowe zbladzenie oznacza ze osoba nie ma zasad? kurwa, wam sie nei zdarza zrobic czegos wbrew wlasnym zasadom? jesli w ogole je macie, bo z tego co widac jedyna wasza zasada jest przesiadywanie na kafe i dopierdalanie komu mozna.. a co druga osoba tu zrodzila sie z wpadki. czy wasi rodzice nie maja zasad? przykro sie tego czyta

Gość Malwinka1985
Mam z nim kontakt. Jest w porządku, ale za mało go znam szczerze mówiąc żeby cokolwiek stwierdzić.

Gość kalokao
faktycznie ladne imie masz :) znam nawet jedna malwinke ale mam nadzieje ze to nie ona ma takie problemy hehe trzymaj sie

Gość Malwinka1985
memerized masz rację.... Bardzo prosto jest kogoś ocenić nie zwracając uwagi na swoje błędy .

Malwinko a dlaczego twierdzisz że nie widzisz z nim przyszłosci?? Nie jest w twoim typie czy cos z nim nie tak??

Dobrze Pani Malwinko....... Proszę sobie dodać temat do "moje tematy" i jutro napisać jak wyszedł test. Jakby co, to muszę Pani dać skierowanie ma forum "ciąża i macierzyństwo" .... ;)

Gość leć po ten test
zrób go i dopiero bedziesz myśleć co dalej, teraz tylko gdybanie, no już , lec!!!!!