Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczera do bolu dziewczyna

nie umiem kokietowac, flirtowac, byc zalotna

Polecane posty

mowie od razu to co mysle, nie usmiecham sie zalotnie, jestem bardzo konkretna. Nie potrafie byc kobieca kobieta :( nie mam powodzenia u facetow, malo kto sie mna interesuje. Jestem taka "twarda baba", mimo ze z wygladu drobna. Chcialabym sie nauczyc flirtowac, dzialac na facetow. A ja jestem wg nich zimna wyniosla. Do konca zycia bede chyba sama:( jak to pokonac

jak to pokonać, po prostu musisz sama zacząć coś robić w tym kierunku, samo się to nie zmieni w Tobie. Zacznij od drobnych ruchów, typu spoglądanie na faceta głębokim wzrokiem, ubierz się czasem wyzywającą, ale nie za bardzo, przesada jest nie w modzie :P. Musisz się przełamać, nic dziwnego, że mają faceci o Tobie takie zdanie, skoro sama wiesz, że to prawda.

no ja wiem ze to prawda, ja w ogole ale to w ogole nie kokietuje nie jestem zalotna no nic, masakra po prostu. Czy ja w ogole mam szanse na jakikolwiek zwiazek:o

Gość fhjg
Pewnie że masz szansę, tylko musisz nauczyć się akceptować siebie, czuć się dobrze ze sobą taką, jaka jesteś. Ja na przykład mam gdzieś flirty, nie znoszę pajacować a faceta który mi się podoba traktować jak widza, na dodatek półidiotę który łapie się na sztuczki. No i jestem z fantastycznym facetem od lat, a dodam że sama go poderwałam, ale nie flirtem.

Gość wiem co mówisz
mam identycznie. Nie umiem gadać o niczym. Poznając nowa osobę, najpierw potrzebuje zdobyć o niej jakieś podstawowe inf, a wiadomo, że to głupio wygląda, jakbym kogoś przesłuchiwała. Już dawno zrozumiałam, że faceci bardziej lubią kobiety, które plotą trzy po trzy niz te co lubia rozmawiać nie tylko o głupotach, ale tez o poważnych rzeczach, dyskutować itp. zostanę stara panną :(

Gość nie jestem ekspertem
ale taka podpowiedz nalezy zmienić tonacje głosu mówić wolno z ognikiem w oczach ciepły głos z usmiechem i rozesmianymi oczami to podstawa jak mówisz za szybko twardym głosem nie ma wtedy tego czegoś nalezy to w sobie wyuczyć to nie jest takie trudne:)))