Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipi l.

Czy tatoo u kobiet podnieca mężczyzn ...?

Polecane posty

Gość pipi l.

Gość coooooo
nie bo tatoo jest męskie chyba ze facet to pedal:)

Gość wrotkiii
nie bo tatuaze nie są chyba kobiece nie? hehe

Gość sialalalallal
a ja mam tatuaz nad koscia ogonowa i facetom sie podoba:)

Gość fioletowy dżentelmen
najlepiej jak nietoperz z doopy ulata :p

To jest sprawa indywidualna. Nie wrzucajmy do jednego worka upodoban wszystkich facetów na równi. Ile ludzi, tyle gustów.

Gość pipi l.
Chodzi mi o delikatny tatoo, kobiecy - na ramieniu, na plecach , nad koscia ogonową, na łydce, biodrze , łopatce ,,, motyl , motyw roślinny , konik morski, delikatny kobiecy tribal , chińska litera ,,, Chcę dla siebie 2 tatoo a moze trzy. Tylko nie wiem czy pasuje i czy mój facet potem ( teraz mówi ,ze tak) skrytykuje . To przecieżz na całe życie decyzja . I wiem ,ze jak będę stara ciało zwiotczeje , dlatego przemyślałam wszystko. Tylko pytam przede wszystkim panów , czy akceptują go i czy tatoo ma mały efekt działajacy erotycznie ?

dziwna jestes dzieczyno.... Gdybym ja miała sie przejmowac co ludzie powiedzą... :O Widac, nie masz własnego zdania i jestes uzalezniona od krytyki. Albo rodzinka, też potrafi niezle człowieka wprowadzic w kompleksy. Porazka. A starośc, no cóż, gdybym miała się tym przejmowac to młodosc by mi przeleciała przez palce i co miałabym wspominac i opowiadac wnukom ? W ogóle to nie wiem czy dozyje starosci, wiec co bede się przejmowac na zapsas.

dobre pytanie- ja mam ptaka ognistego na łopatce. zrobiła go dla siebie, jest dla mnie bardzo osobisty i symboliczny. ale co na to faceci? pytam z przekory ;)

Twój tatuaż musi mówic cos o Tobie. Jaki jest Twój poglad i stosunek do życia. A takie tattoo, ni z gruchy ni z pietruchy bo taka moda - to możesz byc pewna ze bedziesz tego żałowac póżniej. No tak.... i te pomysły na kosci ogonowej (jak się wypniesz to wszyscy widzą) 90% lasek by sobie tam robiło :O A jak słysze motylki, delfinki, i może jeszcze kolorowe to nie mamy o czym dyskutowac.

Gość poli26
ja robię tatuaż po wewnętrznej stronie nadgarstka...chiński znak...mój mąż jest temu przeciwny bo on nie lubi tatuazy ale ja go nie słucham :P

Gość pipi l.
Generalnie o to mi chodzi , co na to faceci , czy tatoo to element erotyczno- podniecajacy dla nich , czy odstraszający . Ludżmi się nie przejmuję . Ale bądz co bądż , tatoo trzeba przemyśleć . Jaki ma byc i gdzie .

Gość poli26
szczęście :)

Gość pipi l.
Chcę na z tyłu na łydce , przy kostce , potem na ramieniu lub łopatce ,,, Symbol raczej wymyslony przezemnie i tatuażystę . Coś orginalnego. Odpowiedzcie na pytanie,,,o reakcje facetów

pipi - czyli jednak przejmujesz się tym co faceci myslą. To jest uzależnienie od ich zdania. Gdybys miała w sobie na tyle pewności siebie i niepodważalnosci - nawet nie przyszło by Ci do głowy pytac sie. Wygladasz mi na kolejna blachare z dyskoteki, dla której najważniejsze staje sie bycie kobieta sexi w oczach innych i ich opinie... Dam Ci rade - nie przywiązuj wagi do krytyki i nie przywiązuj się do pochlebców. 🖐️

Gość pipi l.
a ty skryta , sie niczym ie przejmujesz ,,? Nawet tym co faceci myslą , czy jestes seksowna ,ładna czy masz fajne piersi i nogi ? I tak sobie zrobię tatoo, chciałam tylko wiedziec jak reaguja na to faceci , CZY tatoo POdnieca ich ! ? Czytaj sens pytania ze zrozumieniem , nie wydawaj opinii - skryta ,,,

ja tez mam tatuaze, ale robiac je nawet mi przez mysl nie przeszlo czy beda one seksi dla kogos czy tez nie :o przeciez one sa moje, to mnie maja cieszyc, a nie ludzi :o tatuaz robi sie dla siebie, a nie dla innych 🖐️

Bardzo podobają mi się tatuaże, długo chorowałam na jakiś piękny rysuneczek, ale mój facet strawił kolczyk w nosie wiec tatuaż dla niego był nadmiarem radości i niestety pomysł padł :(

Gość pipi l.
Jasne , ale nie bądzmy hipokrytami . Tatoo jest dla siebie - przedewszystkim - oczywiscie , to cos czego sie potrzebuje , swoista filozofia życia , otwartość , symbol na skórze , znak ,,,, ale wiele osób robi go w widocznych miejscach na skórze. Mówi sie w ten sposób światu :" mam coś co nalezy tylko do mnie ! Jest nierozerwalnie już ze mną związane, na zawsze .Decyzja była przemyślana , stać mnie było , miałem (am) odwagę ,,," Ten tatoo coś oznacza , więc nie mówcie ,ze jest TYLKO dla mnie !

no w koncu to zrozumiałaś pipi.l ..... uuufff Ale w Polsce nadal jest mała tolerancja. Tak więc jak juz robisz - a rób sobie gdzie chcesz - to ma byc tylko dla Ciebie, a nie czy podnieca to facetów..... I weż te słowa do siebie które napisałam wtzej :)

Gość baby 12
;))

Gość pipi l.
Wezmę :)

Gość poli26
zawodowe róże---> facet ci nie pozwala i dlatego nie robisz? :O...no bez przesady,co on ma do rządzenia twoim ciałem...mojemu mężowi tez się nie podobają tatuaże i tez mówił zebym nie robiła...ale ja chcę i go zrobię...nikt nie będzie rządził mną czy też moim ciałem...