Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajniutka okrąglutka 22

Dlaczego ludzie nie maja tolerancji i wyzywaja kobieco zbudowane dziewczyny ?

Polecane posty

Ja też jestem kobietą przy kości. Mam 169 wzrostu i ważę 87kg, a mimo to mam figurę klepsydry, ponad to mam biodrach prawie tyle samo co w biuście czyli 78x64x78 Co więcej moja szczuplutka koleżanka ma odstający brzuch, ja natomiast nie. To powód genów. Każdy człowiek tyje w innych partiach ciała. Mam też taką koleżankę, która ma bardzo małe piersi i jest drobna w górnych partiach ciała, a od pasa w dół strasznie potężna, np. ma ogromny tyłek i uda a w cale nie waży dużo, bo jest znacznie wyższa ode mnie a waży mniej ode mnie. Nie wiem o co tyle szumu i kłótni. Tak po prostu jest, że każdy jest inny. Dlaczego ludzie nie potrafią zaakceptować różnić między ludźmi? Dlaczego jak ktoś jest przy kości tak jak ja to cała reszta zaraz musi się obnosić z oburzeniem, że 'jak tak można wyglądać!' Skoro ja siebie akceptuję to co Wam do tego jaka jestem? Nikt Wam nie każe mnie kochać ani dotykać ale szacunek należy się każdemu, grubemu, chudemu, wysokiemu, niskiemu, białemu, czarnemu. Nauczmy się tolerancji, choć w zasadzie to tego chyba się nie da nauczyć, bo to cecha, która po prostu jest w każdym NORMALNYM człowieku. Brak mi słów jak jeden potrafi obrażać drugiego i to tylko dlatego, że jest za gruby. Co to za powód? Jak można być takim płytkim, powierzchownym i narcystycznym?! Tak na prawdę to odnoszę wrażenie, że ktoś, kto tak chętnie wytyka wady innym, próbuje jedynie odwrócić uwagę od swoich i przez to się dowartościować. Nie mówcie mi, że tak nie jest, błagam, nie kompromitujcie się. Gdyby tak nie było to jaki inny cel mogłoby to mieć? Doedukowanie kogoś o jego przywarach? A po co? Przecież każdy doskonale wie jaki jest. Ludzie są różni, każdy inny, ale różnice w wyglądzie nigdy nie powinny stanowić przyczyny sporów. A to, że ktoś tyje na brzuchu, a ktoś inny na palcach, powiekach czy nie wiem... włosach to już sprawa NA PRAWDE to jest sprawa genów. A jeśli tego nie wiecie i twierdzicie, że to tylko wytłumaczenie dla otyłości czy też nadwagi, to proponuję cofnąć się do 2 klasy szkoły średniej. Pozdrawiam tych zdrowych na umyśle a nie tych co gardza prawdziwym pieknem:-o

Gość haslodostepu
po pierwsze temat braku tolerancji wobec pasztetow stal sie nudny a po drugie w dupie mamy twoje wymiary i usprawiedliwianie spalakow:D amen

Gość szczęsliwa 19
powinnaś schudnąć 20kg nie dla nas. DLA ZDROWIA

Gość malamimiczk8172
78 to chyba masz jedynie w udzie

Gość deko anthill
nie ślińcie palców jak przeglądacie papiery itd:) BŁAGAM KAMPANIE ROBIE z odwyku wróciłam specjalnie po to - DOCEŃCIE

Gość haslodostepu
bo tak to jest jak spaslaki sobie proboja cos delikatnie wytlumaczyc:P

Gość ikjhuy
autorko jakim cudem 87-69-87 i taka waga? Ja mam 96-70-96 przy wzroście 170 i uchodzę za super zgrabną, szczupłą laskę...

Gość deko anthill
al egłupoty, nie ślińcie kartek lepiej:)

Gość malamimiczk8172
ja mam 87 - 70 - 99 , mam 182 cm i waze 65 kg :D

Gość też fajna i zgrabna
ikjhuy - ja mam podobne wymiary tylko pare cm mniej w talii i biuście. Jestem wyższa o 5cm. I jakoś na ulicy coraz mniej kobiet które o siebie dbają. Dziewczyny obżerają się o potem takie 90kg panie zajmują 2 miejsca ! w autobusie czy tramwaju...

Gość deko anthill
a ja mam ... a nie powiem:)

Najlepie to krytykować co ? Nie patrze na kanony obecnie obowiazujace bo tworza je osoby chore umyslowo. Kobieta musi miec troszke wiecej ciala wiec ja uwazam ze jestem kobieco zbudowana. A wypowiedzi niektorych osobnikow dobitnie pokazuja jaka tolerancja ciesza sie wlasnietakie kobiece dziewczyny. Jestescie na prawde zalosni. Zal mi was i waszego podejscia do drugiego czlowieka:o

Gość cześć Pusia
:classic_cool:

Gość aaaaaaaalll
kobieta to musi miec olej w głowie, zgrabne nogi biust, talie i pupe.

Gość też fajna i zgrabna
ograniczona umysłowo autorko poczytaj sobie o skutkach otyłości. domyślam się że to prowokacja no ale cóż... http://www.pfm.pl/u235/navi/200078

Gość leze i kwicze
87x64x87 ? wymkiary na rozmiar max 36 (chociaz obwod w pasie sugeruje rozmiar 32) przy wadze 87 kilo? nie wiem dziewczyno gdzie kupilas miare ktora sie mierzylas i lustro w ktorym sie ogladasz ale powinnismy pokazac otylym jak moze byc a potem normalne lustro zeby zobaczyli jak jest i skonczeli zrec....przy takim wzroscie jak Ty masz i wadze 87 kilo masz rozmiar 46 a nie 36 i ubierasz sie w sklepie Odziez dla pusztych....

Gość poważnie

Gość ikjhuy
----> też fajna.... zgadzam się z Tobą w zupełności ja tylko dodam, że mam prawie.......50 lat , poważnie! (już widzę komentarze co taka stara tu robi!) autorka chyba coś kręci z tymi swoimi parametrami (wszystkimi)

Bo mierzyć to się trzeba całościowo, na około, a nie tylko przód zmierzyłaś i takie szokujące wymiary nam podajesz:)))) Zadziwiające jak te grubaski "przy kości" walczą o tolerancję, a same obrażają szczupłe dziewczyny, twierdząc że tylko one są idealne, bo mają "kobiece kształty"

Gość ikijuhy
---> alijah dobre! :) nie ma co się oszukiwać i nazywać pospolitą tuszę "kobiecymi kształtami" "kobiece kształty" to proporcjonalne "tu i tam" a nie obwisłe ciało. Dziewczyna może dużo ważyć, ale mieć dobre wymiary, bo ma fajne czytaj jędrne, smagłe ciało. Dlatego podejrzane są wymiary podane przez autorkę..

Fajniutka okrąglutka 22 Rozumiem, że chciałaś się dowartosciować przez ten temat, ale chyba nic z tego. Ja grubych nie wyzywam, ale niestety [dla Ciebie] w społeczeństwie otyłe dziewczyny są negatywnie odbierane przez facetów. :P

Fajniutka okrąglutka 22 Skoro uważasz, że masz fajne kształty to dalej siebie oszukuj, ale nie wmawiaj głupot innym :P.

Gość ikijuhy
---> Monis tu już nawet nie chodzi o "odbieranie przez facetów", ale w ogóle o estetykę i oczywiście zdrowie - już to ktoś poruszył. Poza tym rozmawiacie Wy - najczęściej młode dziewczyny, a wiecie jak wyglądają KOBIETY, które we wczesnej młodości miały takie "kobiece kształty", one w wieku 35-40 lat wyglądają po prostu jak stare (sorry starsze kobitki np ja) baby, jak jeszcze urodzą to już kapota! Nie należy myśleć o wyglądzie jako o środku do zdobycia faceta, bo to dopiero początek, p o t e m też się jest kobietą i też się w y g l ą d a!

Gość kasztelanic
czepiacie sie, podała wymiary w calach po prostu

Gość ikijuhy
aaaaaaaaaaa! ale my gamonie!

Nie miałam internetu ostano... Ale z was złośliwe kurwiska. Wyglądam smakowicie a wy jesteście zazdrosne

Gość gniada klacz
no strzeliłas z tymi wymiarami , w zyciu kobieta co wazy powyzej 80 kg nie ma w tali 64 cm , wez sie za nauke dziecko bo bzdury piszesz

Gość fiolka085
ja waze 49 kg i mam w tali 63;) mam cycki 70A i mam wiecej w cyckach niz ty te swoje 78;/ sama wymyslilas te wymiary:P?