Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

jak się pozbyć małego pypcia domowym sposobem?

Polecane posty

Chyba nie bedzie tak bolalo :D ja bym tam go zostawila skoro jest maly :) czyms go pozmarowac ... i juz:) sam zejdzie. pozniej sa slady od wyciskania.

no to pudrem go :) ale jak juz go mocno widac i jest taki ze tylko raz go nacisnac to sie go pozbadz ..:) i palcami a nie paznokciami :) wtedy nie zniszczysz tak skory

ja bym go tam nie ruszala :) zakryj pod makijazem .. sam sie zagoi. a na nos jakas mascia:)

Można także bosh"em ładnie oszlifować :D Kurde nie dłub w nim :O

Mój mąż ma na czole od kilku lat taki pryszczyk czy coś :O zgrubienie ale głęboko pod skórą i tam jest niestety ropa :O słyszałam ,że takie to tylko do dobrej kosmetyczki :( A może co pieprzyk rośnie :D

sama tego nie wycisniesz idz do kosmetyczki :) chwilka i bedzie po klopocie :)

Nie rób z nim nic sama :O idź do kosmetyczki :) mój kiedyś gada rozciął żyletką lekko i tak się kurwa pyprało :O z miesiąc się goiło a na czole miał guza wielkości fasoli :O jak po trądzie wyglądał:O

Jeśli jest trochę biały to jet to kaszak- w takim przypadku można go przebić (zdezynfekowaną oczywiście) igłą i łatwo wyjdzie. Jeśli to tylko drobna nierówność skóry to broń-boże nie wyciskać ani nie dłubać bo będzie się paskudnie goić.. A i nieczystości mogą się dostać- i będzie wyglądać jeszcze paskudniej..