Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nkhgaaaaaaaaaaa

ZDRADZIŁ MNIE

Polecane posty

Gość takamałaaa
dlatego lepiej sprawdzic takie informacje. mój znajomy tez kiedys nagadał takich głupot swojej dziewczynie, a zrobił to jak powiedzial dla terapii szokowej, chciał znac jej reakcje. Na szczescie wszystko dobrze sie skonczyło ale co ta dziewczyna wtedy przezyła to szok. a jezeli okaze sie ze to prawda to zamiesc jego zdjecie naj jakims portalu gejowskim (tam mu nie dadza spokoju) jest jeszcze wiele innych sposobów na słodka zemste :)

Gość ksiezniczkaaaaaa
no obys z nim nie zostala przypadkiem! To nie milosc z jego strony.

Cos bym powiedzial ale zlecialo sie stado wrednych suk i az strach sie doezwac.

Gość takamałaaa
spadaj bey to nie forum dla pseudofacetów

Gość co zamierzasz z tym zrobic
Bey, w pewnych kwestiach sie z Toba zgadzam, ale zly moment wybrales:)

Gość nkhgaaaaaaaaaaa
nie będę się mściła.. nie chcę kocham go ale raczej z nim nie będę, no chyba, że oszukuje z tą zdradą.... ale mam serce rozdarte...

A dlaczego od razu pseudo? Po prostu mam zamiar przerwac wam to wspolne uzalanie sie i podzeganie na facetow. No i oczywiscie towarzystwo wzajemnej adoracji. Kolezance to latwo poradzic co ma robic.

Gość co zamierzasz z tym zrobic
to lepiej odejdz jak najszybciej! Bedzie lepiej i zdrowiej dla Ciebie! I masz racje, ze sie nie chcesz mscic :) Trzymam kciuki, abys byla szczesliwa :)

Gość ksiezniczkaaaaaa
no to może FACECIE doradz coś tej zdradzonej kobiecie?

Gość typowy chłop
Koleżanka nie chce teraz złotych męskich rad tylko potrzebuje się wyżalić :O

A co za radocha z wybierania dobrych? Wtedy nie ma zazartych krwawych dyskucji...

Gość nkhgaaaaaaaaaaa
zadałam mu pytanie czy mnie kocha.. nie wiem sama co mam już robić.. jednak było tyle wspaniałych lat tyle wzlotów i upadków i zawssze RAZEM..

Gość gdybys chciala
mu jednak wybaczyc, to wiesz, ze teraz ma otwarta furtke ;) Moze nie teraz, bo jestes jeszcze zakochana, ale pozniej, moze ci sie troszke znudzic, wiec nie powinnas miec wyrzutow zdradzajac go. To on Ci otworzyl te furtke....

Gość gdybys chciala
ze teraz masz*

Gość takamałaaa
twój facet zrobił cos bardzo głupiego. Niepotrzebnie sie przyznał, skoro jak twierdzi nie miało to dla niego znaczenia. Jezeli jest mu z tym źle to niech sam cierpi a nie obarcza tym Ciebie, a teraz cierpicie oboje....:(

takamałaaa, ostatnia wypowiedz całkiem prawdziwa :)

Gość takamałaaa
no widzisz bey czasem warto wejsc w psychike faceta :P

Gość nkhgaaaaaaaaaaa
zdradził mnie......... jestem tego pewna i wiem, że mnie kocha.. ale to jakby ktoś mnei wypchnął z mostu z kamieniem przywiązanym do ciałą, żebym już nie mogła wypłynąć..

Ale to nie jest psychika faceta, tylko ogolnie, jesli przelewany na kogos przyczyny naszego cierpienia to to jest w zasadzie egoizm, poniewaz chcecmy sie tego cierpienia pozbyc albo je ograniczyc, kosztem drugiej osoby. Wchodzi tu tez fakt szczerosci, ale mysle ze z nia to roznie moze byc...

Gość takamałaaa
a w jakich okolicznosciach to zrobił? spił sie czy co?

Gość takamałaaa
szczerosc jest dobra ale widac nie we wszystkich kwestiach. tak masz racje bey to egoizm, ale tak naprawde to wszyscy w mniejszym lub wiekszym stopniu jestesmy egoistami

Gość nkhgaaaaaaaaaaa
Bey - przepraszam za moje 'błyskotliwe' słowa w Twoim kierunku wcześniej. mała - był trochę pijany ale w pełni świadomości..

Gość wspolczuje naprawde
sama to przezylam,a nawet mialam gorzej.zdradzal mnie przez pare miesiecy i chyba nawet zrobil jej dziecko,zostawil mnie dla niej choc teraz pewnie w tak nie myslisz,ale to co zrobil bylo najlepsze co mogl zrpbic-pokazal ci swoja prawdziwa twarz.teraz jestes wolna.teraz wiesz ze nie warto sie przejmowac,trzeba sie bawic

Gość eM.
Hm, im wiecej szczegółów, tym więcej rozterek. W sumie to można spojrzeć na to z innej strony: był z Tobą szczery. I chyba wie, że źle zrobił, zdradzając Cię. Jeżeli chodzi o wybaczenie: ciężko odbudować zaufanie, ciężko znów bezgranicznie zaufać. Zabawa dla ludzi o mocnych nerwach i psychice.

Gość nkhgaaaaaaaaaaa
i jak z takim planować resztę życia.. aj jestem cała roztrzęsiona ;/ takie drgawki mam...

Nie gniewam sie, nie ma lepszego sposobu na wyladowanie sie niz powrzeszczenie na osobe tej samej plci i powsciekanie sie na niego. Egoistami, fakt. Zawsze czegos oczekujemy od drugiej osoby, ale nie zawsze rzyczy fizyczno-materialnej.

Gość takamałaaa
w pelni swiadomy ale jednak rozluzniony. Hamulce pusciły. Autorko ale przeciez wiesz, ze faceci w odwrotnosci do nas rozgraniczaja seks od uczuc, wiem ze to marne pocieszenie dla kobiet, ale do nich pasuje zupełnie inna instrukcja obsługi. Uwierz mi ze cierpiala bys o wiele bardziej gdyby sie okazało ze kocha inna kobiete....

Gość wspolczuje naprawde
mialam tak samo,to jest niewyobrazalny normalnie bol jak ktos bliski wbija noz w plecy

Gość wspolczuje naprawde
taka mala-masz 100% racje zdrada emocjonalna boli duuuuuuuuuuuuuzo bardziej

Gość nkhgaaaaaaaaaaa
mam mu wybaczyć?? ja nie wiem.. ale kiedy ja tęskniłam..... on... kurwa nie wiem nic juz nie wiem