Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nkhgaaaaaaaaaaa

ZDRADZIŁ MNIE

Polecane posty

dziewczyny możecie wybaczać jak tak czujecie ale NIGDY za łatwo !! jeżeli nie będzie za Tobą chodził na kolanach przez kilka miesięcy - odpuszczać !! serio

Gość takamałaaa
antykwadracikowa zycze ci tego z calego serca

To jest najgorsze w radzeniu sie tylko kobiet. Wtedy nie wybaczacie nic. Kompletnie nic. Jestescie zimne jak skala... A jesli was to samo spotyka to jestescie w stanie wybaczyc bardzo wiele. Takie zycie. Zle.

To masz koniczyna_22 dziwnych facetow. Idzie sie albo w te albo we wte. Nigdy inaczej, a jesli liczysz ze przetrzymasz faceta w niepewnosci to gratuluje faceta :)

Gość takamałaaa
no czego sie nie robi w imie milosci, czasem poprostu nie warto przekreslac tylu lat, w koncu jestesmy tylko ludzmi, którzy mają prawo bładzic

Gość antykwadracikowa
takamała dziękuję :) i masz rację - trudno przekreślić wspólne lata i każdy błądzi

Gość nkhgaaaaaaaaaaa
ja jestem w stanie mu wybaczyć.. chyba dzięki Twojej wypowiedzi z tą zdradą Bey dziękuję. Ja wiem, ze jest w co inwestować:)

No i tak powinno byc. Tylko po prostu zachowuje sie ostrzniej. Przyda sie to.

Bey poprzedni facet z którym byłam (nie było zdrady) po zerwaniu przez rok potrafił mnie prosić o powrót bo myślał, że jest winny ( dla mnie tak naprawdę coś się wypaliło i tyle). jak znalazł sobie dziewczynę pisał mi, że czuje się winny wobec mnie i nie wie kogo z kim zdradza ją ze mną czy mnie z nią. bo kochał. proste jak dwa razy dwa. nie mówię nie wybaczać, ale za łatwe wybaczenie - źle rokuje na przyszłość, nie jedno widziałam, wiem co mówię. raz uszłą zdrada płazem to ujdźe dziesiąty i setny, facet nawet nie poczuje, że zdradził będzie się tylko starał lepiej ukrywać (albo i nie). samo życie........

Gość Jesli jestes na tyle
silna, zeby wybaczyc, to wybacz. Moze akurat Wam sie jeszcze uda, Twoj partner zacznier sie bardziej starac i bedzie lepszy... Ale pamietaj, masz otwarta furtke i jak kiedys Ty bedziesz miala chwile slabosci, korzystaj, a co tam ! Przynajmniej sie nie zarzekaj, ze tego nie zrobisz I nie chodzi mi tu o rewanz Bey ma duzo racji... niestety... Trzymaj sie!🖐️

wiesz, gdyby mnie cos takiego spotkalo, to nie sadze, abym sie rozstala(wygoda materialna ;) ) ale korzystalabym z otwartej furtki...

Bey cholera co najgorsze znowu wie co mowi. Raz wszystko mozna wybaczyc. Drugi raz tylko dla desperatow. Mowie to z calym spokojem serca. Jestesmy tylko ludzmi a ja tylko facetem :)

Materialna.... To mnie odrzuca w kobietach. Chociaz slowo na ten temat. Zalosne. Dobrze ze w nie wszystkich przypadkach.

oze Bey Cie to razi, ale ja bardzo o taka wygode walczylam i nie mam zamiaru z niej rezygnowac!!! Zreszta niegdzie nie pisalam, ze to tylko jego wklad.

Gość nkhgaaaaaaaaaaa
nie bede korzystała z furtki.. ale on się nie daje przekonać.. ja chciaam mu zaufać.. on nie chcę.. i tłumaczę i tłumaczę:(

śmieszne, to skoro mają być zdrady we wszystkie strony to może lepiej znaleźć. "to coś" i miłość. przy zdradzie wchodzą różne emocje w grę- niestety ale nikt nie lubi przegrywać a takie związki stają się właśnie grą. tylko czy to jest miłość jeszcze ? jeżeli facet kocha, pomimo, że potrafił zdradzić - będzie umiał to okazać, nie warto za łatwo wybaczać. jeżeli nie będzie umiał się starać - widać nie kochał tak jak trzeba....

Wygoda materialna mi zle brzmi. Lepiej po prostu napisac spokoj zyciowy, zero zmartwien. Jesli nie rozumie to znaczy ze nie chce rozumiec i juz postawil kkreche. koniczyna_22. Nie znajdziesz, sa tylko pozory, bardzo przyjemne ale jednak, zaakceptuj zycie jakim jest.

Gość takamałaaa
nie rozumiem autorko, on cie zdradził i to on nie chce z toba byc?

Gość nkhgaaaaaaaaaaa
nie chce bo jak to mowi nie może sobie sam wybaczyc.. spojrzec w lustro nie chce mnie juz ranic

nkhgaaaaaaaaaaa To juz jest podejrzane :( Niby dlaczego nie chce? Zamiast po stopach Cie calowac za wybaczenie? Pisalas, ze jest gdzies z dala od Ciebie, zagranica, moze ma kogos na boku, tylko sklamal, ze to byl jednorazowy wyskok. Koniczynko22, jestes mlodziutka(22 to chyba Twoj wiek) i pelna wiary i nadziei na prawdziwa milosc. Szczerze Ci tego zycze! Ja za bardzo w to nie wierze, bylam juz zraniona, teraz jest w sumie cudownie, ale zawsze zostanie we mnie ta trauma :( Moze krzywdze przez to mojego nowego partnera, ale nie potrafie sie z tym pogodzic, jak jest tak cudnie pieknie, zamiast sie cieszyc, ja wciaz wesze jakis podstep :(

Bey życzę Ci znalezienia takiej kobiety która sprawi, że zrozumiesz pewne sprawy głębiej :) a autorcr radzę nic nie tłumaczyć, to raczej on powinien ci coś chyba wytłumaczyć, kobiety trochę godności polecam :)

jestem młoda ale byłam kochana i poczułam smak miłości i wiem też jaka pustka po niej zostaje. jest coś takiego co nie da się sprowadzić do prostej matematyki

Koniczynko, wydaje mi sie, ze Bey juz znalazl, to ze mezczyznie moze spodobac sie inna, czy moze miec na nia chec, nie znaczy, ze nie kocha swej kobietki! Wazne jest, aby jej nie zranil i tyle.

Gość takamałaaa
to rzeczywiscie dziwne ze nie on nie chce, to tak jakby mu nie zależało....

Mam swoja kobiete, ktorej bym jak bym mogl pomnik wystawil. Okazuje jej to, ona mi tez, czego chciec wiecej? Pozyjesz Koniczynko to zobaczysz jakto w zyciu bywa :)

jasne, że tak :) ale nie zmienia to faktu, że każdy facet jest wygodny i skoro zdradził wymaga zrozumienia i natychmiastowego wybaczenia. a to chyba nie tak powinno być..........kiedyś kosa trafi na kamień i myślę, że wtedy spro się może zmienić :)

dobra, niech wam będzie, że wygraliście. kiedyś zrozumiem a wtedy wyjadę gdzieś w piękne miejsce i też będzie dobrze. życie w syfie to nie to nie jest szczyt moich marzeń. jak się pogubię w miłości to rzucę ją w cholerę i tyle :) a do sexu zawsze można mieć przyjaciela i czysty układ :)

Gówno prawda :) Przyjaciel tez jak jest za dobrze to sie zakocha :) i jest dupa :)

W kazdym razie koniczynko, mam nadzieje, ze nie beeziesz musiala jej rzucac w cholere :)

Gość nkhgaaaaaaaaaaa
kurwa.... ale jak sobie pomyślę jak on z nią.. matko booska nie wiem