Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama2887

Dziwny dziadek

Polecane posty

Gość mama2887

Dwa lata temu udało mi się złapać kontakt z moim ojcem, bo rodzice się rozwiedli gdy byłam malutka, ojciec zdradzał mamę a ona robiła wszystko, abym nie spotykała się z nim i przechwytywała każdy telefon. Jednak gdy wyszłam za mąż i urodziłam dziecko jestem z nim w stałym kontakcie. W styczniu pojechałam razem z nim i naszą 7 miesięczną córeczką w góry, w końcu po 20 latach spędziliśmy razem kilka dni. Wnusia bardzo go polubiła, podobno nie tęskniła gdy zostawiłam go na 2 godziny samych, bo chciałam skorzystać z zabiegów upiększających w hotelu, które zafundował mi tata. No i wczoraj się dowiedziałam od mamy, że mój ojciec ma dewiację, zaburzenie, lubi dzieci, jest p...... Teraz siedzę i analizuję zachowanie córeczki, chce mi się płakać..... Wiem, że po tym co usłyszałam, już munie zaufam i nigdy nie pozwolę córce na wakacje u dziadka bez rodziców. A może ja to sobie tylko wkręcam, może mama powiedziała to celowo?

Gość up.................
nie wiem co ci doradzic , bo z jednej strony możesz podejzewac , ze mama celowo skłamała żebyś zerwala kontakt z ojcem , a z drugiej to moze byc prawda ....... nie znasz go porozmawiaj szczeze z matka i niech ci powie czemu tak twierdzi ale dzieckabym z nim sam na sam bym nie zostawila nie dałabym rady zaufac

Gość o zesz kirwa

Gość asia88-84
najpierw obserwuj coreczke,z kad mam moze o tym wiedzxiec ze tata lubi dzieci moze chce was sklucic uwazaj na mala coreczke

Gość -------

przede wszystkim pilnuj dziecka. Tak naprawdę ojciec jest obcym człowiekiem,dopiero sie poznajecie i nie wiesz kim jest a kim nie jest Porozmawiaj jeszcze raz z matką.Zapytaj wprost dlaczego to powiedziala,na jakiej podstawie tak sądzi. Ciężka sytuacja.Z jednej strony tata którego nie znasz,z drugiej strony mama którą znasz,ale która całe życie zabraniała ci kontaktu z ojcem

Gość cos mi sie tu
nie zgadza-pojechalas z dziadkiem i dzieckiem? a gdzie byl twoj maz? i po co na taki wyjazd zabieralas dziecko-nie moglas zostawic z mezem czy mama, skoro chcialas nacieszyc sie ojcem? i na to wychodzi, ze swojej mamie nie powiedzialas o wyjezdzie, skoro cala sprawa, ze ojciec podobno "lubi"dzieci wyszla po fakcie?

Gość no prosze was
a mi sie wydaje ze twoja matka jest zazdrosna, od lat probowala odseparowac cie od ojca i teraz tez chce to zrobic zwlaszcza ze jest wnuczka dla ktorej babcia chce byc calym swiatem a nie dziadek.

Gość zupa i kotlet
Ale jezeli robi to złosliwie to w bardzo ale to bardzo perfidny sposób.Jeżeli okazałoby sie to kłamstwem,to raczej zrezygnowałabym z wizyt u takiej mamusi.

Gość a może właśnie
dlatego, że jej ojciec jest pe...em mama nie pozwalała utrzymywać kontaktów z tatą

Gość pewien zdun
o przepraszam, też należę do PSL chyba nie każdy peeselowiec ma coś z głową, nie? :-o

"najpierw obserwuj coreczke,z kad mam moze o tym wiedzxiec ze tata lubi dzieci moze chce was sklucic uwazaj na mala coreczke" Ty uważać ojciec kanibal może zjeść ty uważaj...:D A tak na serio, ty chyba najlepiej znasz swoją matkę? Całe życie więc chyba możesz wyczuć czy kłamie czy nie? też uważam, że bez powodu kontaktu z ojcem ci nie zabraniała...

Gość no prosze was
gdyby jej ojciec byl pedofilem to matka dawno temu powiedziala by jej o tym. Juz na poczatku kiedy ta szukala kontaktu z ojcem matka by powiedziala co jest nie tak. A tu ewidentnie widac ze jest zazdrosna, najpierw niby pozwolila jechac corce z pedofilem na wakacje a potem by jej o tym powiedziala?? W zyciu w to nie uwierze. Poza tym niejedną mścia i wredną rozwodke znam ktora celowo zrobi wszystko by dzieci przeciwko ojcu nastawic.

Gość up................
no prosze was niby racja taka była moja pierwsza mysl , ale mogla nie mowic z innych powodów nie wiem ja na miejscu autorki mialabym 100 mysli na minute i poprostu bałabym sie zostawic dziecko z kims o kim cos takiego wiem czy nawet podejzewam

Gość no prosze was
wiadomo ze jak sie cos takiego uslyszy to odrazu czlowiek zle sie z tym czuje, i ocenia sie kogos tak z gory. Teraz kazde zachowanie dziadka bedzie dziwne wszedzie bedzie dopatrywala sie sklonnosci pedofilskich. I w koncu znow przestanie ten kontakt utrzymywac a ja mysle ze wlasnie o to matce chodzi by zerwala kontakt z ojcem ktorego matka tak nienawidzi od wielu lat i jest zazdrosna ze to ona prrzez cale zycie opiekowala sie corką ze wyczekiwala wnoczki a teraz stary pierdziel przylazł na gotowe i miesza w ich życiu. Ja mysle ze matką kieruje chęc zemsty i nie wierze w te pedofilskie sklonnosci ujawnione przez mamusie po latach . Smiechu warte juz dwa lata temu mogla powiedziec corciu nie szukaj go nie warto to chory czlowiek. Bronilam cie przed nim bo to pedofil nie rob niczego nie kontaktuj sie z nim albo uwazaj i to bardzo. Tak powinna postapic matka mowiąca prawde a nie po dwoich latach dopiero sie opamietala.

Gość może ten wesołek
Przecież to prymitywny wkręt.Bajeczki dla grzecznych dzieci! Jesli macie fantazję piszcie ksiązki a nie prowokujcie ludzi .

Gość dla mnie dziwne
jest to, dlaczego, chcac zintegrowac sie z ojcem, wzielas dziecko? i wyjazd bez meza.... chcialas spedzic czas z ojcem, to dlaczego nie pojechalas z nim sama? dzieckiem mogl zajac sie maz lub twoja mama... no chyba, ze o niczym nie wiedziala... tak? gdyby wiedziala, nie pozwolilaby ci zabrac corki, skoro ojciec "lubi dzieci". ponadto skad pomysly, ze by isc na dwie godziny na zabiegi i zostawic dziecko z w zasadzie obcym czlowiekiem? nic o nim nie wiesz. do tego to by sie nawet zgadzalo-tatus zafundowal ci zabiegi, zeby zostac sam na sam z dzieckiem... dziwne troche-przeciez nie widzieliscie sie tyle lat, a on cie na zabiegi wysyla i zostaje sam z dzieckiem.. nie ma co oceniac sytuacji, dopoki nie dowiesz sie, co tak naprawde stalo sie kiedys miedzy twoimi rodzicami... bez powodu nie ogranicza sie kontaktow dziecka z ojcem-no chyba, ze twoja matka faktycznie jest jakims wrednym, zazdrosnym babskiem... ale to przeciez powinnas wyczuc-w koncu cale dotychczasowe zycie z nia spedzilas...

Gość no prosze was
nawet jesli to prowokacja to nie zdziwiloby mnie gdyby jakas matka tak wlasnie nagadala corce o ojcu. Kobiety sa wredne i bardzo pamiętliwe raz skrzywdzona pamieta to cale życie i czesto wrecz plonie chęcią zemsty a jak sie najlepiej zemscic na ojcu ??? Hmmmm pomyslmy - zabierając mu dzieci i wszelkie prawa do nich!

Gość dla mnie dziwne
moze matka przez te wszystkie lata chciala ukryc bolesna prawde i dopiero teraz pekla, gdy dowiedziala sie o waszym wyjezdzie...

Gość mama2887
Mama powiedziała tylko tyle, ze to jest mój ojciec i pewnych rzeczy nie bedzie mi o nim mówiła, bo pomysle, ze chce mnie skłócic z nim....Nie wiem co myslec, a z mezem nie potrafie rozmawiac o tak trudnym problemie, on milczy...

Ja myślę ze Twoja matka blefuje. Ona po prostu zieje nienawiścią do Twojego ojca za te wszystkie zdrady jakie ja spotkały. Rozumiem że ją skrzywdził ale gdyby była prawdziwą matką pozwoliłaby a wręcz by nalegała na kontakty twoje z ojcem. Ona chciała go ukarać dlatego pewnie to co Tobie wysłał wyrzucała :) Odnowiłaś kontakty z ojcem,moze wszystko idzie w dobrym kierunku a ona najzwyczajniej czuje się zagrożona. To są poważne oskarżenia wiec uważam że nie powinnaś tak łatwo pozwolić sobie na zakończenie rozmowy.Matka nie chce rozmawiać to ją zmuś do tego.Ty masz prawo jako kobieta,matka i córka to wiedzieć! Ps i swoją droga zraniona,porzucona kobieta jest w stanie wiele złego zrobić(sama wiem po mojej mamie :))

Gość amenn
a dlaczego niektórzy mają problem ze słowem PEDOFIL i je wykropkowują albo nie kończą ?

Gość bo gdyby
to twoje dziecko zostało sam na sam z takim człowiekiem, to by ci to słowo nawet przez gardło nie przeszło.