Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pimpirimpim

Moj narzeczony to świania!!!

Polecane posty

Gość Pimpirimpim

W sobote mieliśmy iść na bal karnawałowy - nie poszliśmy, bo nie podabał mu się mój strój. Wczoraj, oznajmił mi, że mam gruby tyłek i zmarszczki. Dzisiaj, naskoczył na mnie (zamiast stanąć po mojej stronie) w sklepie, kiedy starałam się reklamować wadliwy produkt. Zaręczylismy się miesiąc temu, a ja już mam go dosyć. Codziennie sprawia mi przykrość. Już nie wiem co robić. Poradźcie, proszę.

Gość Żałosna jesteś
i Ty z nim jesteś? jab ym walnęła o beton

Gość Pimpirimpim
Dzięki.

kopnij go w dupe :classic_cool: tego kwiatu jest pol swiatu... :D i jak to mowią a 3/4 gówno warte xd :D

Moze dajesz mu do tego powody? Mozliwe ze czuje sie zestresowany cala sytuacja, powaznym zwiazkiem itp i probuje na swoj sposob to ogarnac.

Gość bysia
"Codziennie sprawia mi przykrość." Zdarzają się takie typy. Ma kompleks niższość i upokarzając Cię odbija to sobie. Twoje życie, Twój wybór...

Gość nie no nawet gdyby
pogoń psikute jedną :P niech inne dziołchy wkurza :O

ło patrz :) Po prostu lubie niezbyt ilosciowe tematy. No i tak pozatym to mysle ze kobieta, bardzo szybko idzie polecanie kopanie facetow w dupe. Za byle co, bez znajomosci faktow. Dygresja :)

Masz za dluga stopke, przeraza mnie to :) Ale zawsze istnieje mozliwosc sprobowania :)

Gość beyo
Jak jesteś z Kalisza lub Konina to ok lilly rose. Wojtek jestem, a Ty?

wiesz co :D to nie tak ale jezeli czytam, ze facet nie szanuje swojej kobiety no to przepraszam bardzo.. powinna skakac kolo niego? znajomosc glebszych faktów jest mi tutaj zupelnie niepotrzebna ;)

Łoj widze ze jestem heh... Bardzo znany...

Gość Pimpirimpim
To on nalega na poważny związek (ślub), jest 6 lat starszy. A jakie powody możnaby dać człowiekowi, żeby ten robił drugiej osobie tyle przykrosci?

sama sobie odpowiedz na to pytanie czy bys znalazla jakikolwiek powod zeby sprawic przykrosc ukochanej osobie? ;) no wlasnie...

Gość beyo
Albo bardzo znany, albo bardzo naiwny...

To Ty to wiesz... Nikt oprocz Ciebie wszystkich szczegolow nie zna... A odnosnie pomiatania, to nie zawsze tak jest. Zeby wiedziec jak to naprawde jest trzeba by opinii dwoch osob. Pewnie z opinii faceta wynikalo by zupelnie cos innego, a niby to samo wydarzenie.

Hmm... Dales dane ktore mam podane do publicznej wiadomosci na gadu. Swiadomie. Fakt, mnostwo osob moze mi tym faktem zycie zatruc.

Gość beyo
Zatruć życie to można tak: http://www.teksty.jeja.pl/200,jak-zatruc-komus-zycie.html Lub w przypadku autorki zostać z facetem, któremu się nie podobają jej ciuchy, tyłek, sposób rozmawiania. Kurde, może on jest masochistą? I ona też...

Gość Pimpirimpim
On wiecznie sprawia wrażenie, jakby robił to wszysto bezwiednie, jakby nie myslal o konsekwencjach swoich słów. Nie potrafię dojść, czy to tylko gra, czy faktycznie jest malo rozgarniety. Dlatego tak trudno jest mi ustalić jakiekolwiek postępowanie wobec niego.

Gość beyo
Nie no jak jest mało rozgarnięty to powinnaś mu oczywiście wybaczyć!

Gość KILIMANDZARO9
kazdy facet to swinia wiec w czym twoj jest bardziej swinski od innych??? a tylko stresc w 1 zdaniu bo mie sie nie chce czytac :O

a może to Ciebie przeraża że się oświadczył, jest starszy i naciska na stabilizację i wynajdujesz co złego robi ? Może taki miałaś wzorzec albo chcesz usprawiedliwić się jeśli ten związek się rozsypie ? Bo na przykład facet może powiedzieć że lubi Twoje zmarszczki gdy sie uśmiechasz a kiecka eksponuje Twoją ładną dużą pupę i to nie jest obraźliwe.