Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonim...

Jestes czlowiekiem 5 ? wiesz co to jest?

Polecane posty

Gość Anonim...

Takze temat jest dosyc na modzie. Nie kazdy mozliwe ze go zna. Bo watpie w to zeby wszyscy go zrozumieli o co tu chodzi. Jezeli wiesz co to jest "5" To znaczy ze jestes osoba 5 :) I chodzi o to ze jestes / 1. Spoko 2. Mily/a dla tych ktorzy sa mili dla Ciebie. 3. Nie oceniasz ludzi po wygladzie ;) 4. Rozroznisz roznych ludzi wsrod wielu i bedziesz wiedzial komu mozesz zaufac. I powiedziec ten jest ok. 5. Znasz sie na rzeczy itp..itd.. blablabla. Nie chce mi sie pisac dlatego pisze teraz dla nie kumatych co nie wiedza dalej o co loto male co nieco. Pomysl sobie ze jestes na wyspie. Jestes Ty i 10 osob ktorych nie znasz. Na wyspie sa 2 Palmy , z tego ta druga jest sztuczna. Teraz 8 osob powie ze ta sztuczna Palma jest piekniejsza od tej prawdziwej i oceni ja odrazu na pierwszy zrzut oka. Dwie osoby z tego stwierdza ze ta prawdziwa jest owiele lepsza choc jest brzydsza ale oni poznaja jej pieknosc z innej strony niz ta sztuczna i ja docenią. Teraz wszystko zalezy od Ciebie. Jezeli ty zgodzisz sie ze sztuczna Palma jest ladniejsza i lepsza z wszystkiego to ja juz Ci nie pomoge. Dlatego nie wszyscy sa tacy sami. Sa noby normalni i znowu noby. Duzo Kobiet mowi ze faceci to swinie. Ale czemu tak mowia? Bo nie trafily na tych wlasciwych. A Ciebie lub kogos innego nie beda potrafily docenic. To samo mozna powiedziec o kobietach. Znajdziesz rodzynke 3maj sie jej;) Chyba ze wolisz skakac z kwiatka na kwiatek a potem zalowac ze miales okazje i ja zmarnowales. Tylko pierw trza umiec doceniac osoby takie jakie sa a nie doceniac z opinii innych ludzi. Jezeli ty to rozumiesz to wiesz co jest 5. Adios

"Duzo Kobiet mowi ze faceci to swinie. Ale czemu tak mowia? Bo nie trafily na tych wlasciwych. (...)To samo mozna powiedziec o kobietach." Zgadzam się z tym :P

Gość SexyLOver
Dokladnie ;) Wystarczy wejsc na youtube i naprzyklad wpisac egzekucja i tam mamy filmik z Polakiem. W ktorym ponoc zabili go Pakistanscy Terrorysci czy kto ich tam wie. A co najlepsze przeczytajcie ludzi komentarze typu : trzeba wszystkich arabow zabic itd. Powiedzmy macie zone Arabke ... jakis Arab psychopata wysadzil w powietrze przedszkole w Polsce.. na 2 dzien przyjda inni i zabija Ci osoby ktore kochasz bo jest ona arabem czy czyms tam, gdyby ludzie wszyscy byli tacy i nikogo by nie bylo ktory wie co jest grane czyli 5 to ojjj Swiat by zaginol. Ja do teraz licze na to jest jest na swiecie tylko 10% ludzi ktorzy wiedza co jest 5. Reszta to dekle rowne. Wystarczy tylko zobaczyc co ludzie pisza.

Gość zorientowana w terenie
przeciez to nic odkryczego.stek banalow i frazesow.pierwsze slysze o tym ale wydaje mi sie to malo odkrywcze;p cos jak zasaga teorii gier tyle ze tutaj przewaza forma nad trescia