Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda_*

jestes wkurwiona na kafe i takie mam o was zdanie

Polecane posty

Gość Magda_*

własnie doszłam do wniosku ze na tym forum siedzą same zazdrośnice które tylko potrafia kogoś krytykowac przeczytałam tu kilka tematów 1. 45letnia kobieta w ciązy- oczywiście źle, bo za stara 2.16 letnia dziewczyna w ciązy-zle bo za młoda 3.17letnia dziewczyna wychodząca za mąż-zle bo zmarnuje sobie zycie 4.26letnia dzieczyna w ciązy-tez zle bo nie pomyslala o antykoncepcji jestescie po prostu chorzy tylko patrzycie jak komuś dogryzc i chocby nie wiem co nigdy tu nikogo nie pocieszycie tylko kazdego zdołujecie nie znacie sytuacji a oceniacie ludzi bo to bo tamto, a tak naprawde gówno wiecie tępe mądralinskie

Gość Magda_*
w tytule miało byc jestem*

"4.26letnia dzieczyna w ciązy-tez zle bo nie pomyslala o antykoncepcji" - ty przeczytaj co autorka tego tematu mówiła o ciąży a nie co ludzie o niej poza tym parę osób jej powiedziało że można pogodzić ciąże/dziecko z pracą

Gość Twoja prawie imienniczka
1. 45letnia kobieta w ciązy- oczywiście źle, bo za stara - może kilka lat za dużo jak na ciażę:P 2.16 letnia dziewczyna w ciązy-zle bo za młoda - zgadzam sie z tym:D:D:D 3.17letnia dziewczyna wychodząca za mąż-zle bo zmarnuje sobie zycie - zgadzam sie z tym:D:D:D:D:D 4.26letnia dzieczyna w ciązy-tez zle bo nie pomyslala o antykoncepcji - z tym się jedynie nie zgadzam:P

Gość h dsbcvsf
45letnia kobieta w ciązy- ona pisała,ze wpadła,wiec czego tutaj jej zazdrościć.Po prostu trzeba wspołczuc rozumu takiej dorosłej kobiecie. 16 letnia w ciazy-mogła wiecej nad ksiazkami siedziec a nie bawic sie w odpowidzialna zabawe jaka jest seks. 17 latka wychodzaca za maz albo z powodu wpadki,albo z powodu złej sytuacji rodzinnej i chce sie za wszelka cene wyrwac z domu rodzinnego. 26 latka w ciazy-mogła wiecej na temat antykoncepcji przeczytac. Nie ma czego zazdroscic,nie dołuje nikogo.

Gość tylko ze ta
"4.26letnia dzieczyna w ciązy-tez zle bo nie pomyslala o antykoncepcji - z tym się jedynie nie zgadzam" narzekała że jest załama na ciążą bo jej spieprzy życie :D więc źle bo nie pomyslała o antykoncepcji tempa raszpla

Ludzie chcą dostawać pocieszenia i szukają tutaj usprawiedliwienia, ale wybacz, nie każdy czyn na to zasługuje. Przykłady, które podałaś są na to dowodem. :P

Gość Madoonna
ja nie zgadzam się ze stwierdzeniem 3. Dziewczyna pisze jak się cieszy, ma kochającego chłopaka, chce urodzić dziecko i jest szczęśliwa.. inna z kolei wyżalała się, że wpadła z chłopakiem i chce usunąć ciążę. No i teraz czas na wasze rady: Do pierwszej piszecie, że jej małżeństwo się rozpadnie prędzej czy później i że za wcześnie na ciążę... a drugiej, żeby nie usuwała dziecka bo będzie później tego żałować!! Zdecydujcie się co, wy kobiety, do cholery chcecie od tych dziewczyn?? Najpierw pomyślcie zamiast od razu oceniać i szufladkować innych..

To prawda, dużo jest czarno-białych opinii, to jest anonimowe forum, ale między mini są i takie, które być może coś podpowiedzą autorowi. Ludzi wczytanych w temat jest zwykle kilku, reszta to skakacze po tematach i wpisywacze "rzuć go" itp. Wszystko trzeba brać z dystansem, nie ma powodu do nerwów.

Gość spoookooo
no wlasnie,ktos kto juz sie odwazy tutaj napisac o takim czyms liczy na wsparcie a nie na to zeby ktos jeszcze zrownal ich z ziemia

Gość olkkkaa
Jestem czesta bywalczynia kafeterii,ale bywam tutaj tylko jako widz,ktory czyta i wypowiada sie.Bo nie przyszłoby mi do głowy aby sie zwierzac z eswoich trosk lub radosci .Widocznie te osoby ktore pisza tutaj o swoich problemach i radoisciach nei maja w realnym siwecie zbyt wiele osob do pogadania.