Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekilka

Dziewczyny które się malują są po prostu zakompleksione!

Polecane posty

Gość Czekilka

Jak można nakładać na mordę jakieś fluidy, pudry, cienie, róże? :O później chodzą z taką warstwą tapety i dziwią się, że im syfy wyskakują... Kobieta pewna swojego piękna nie będzie przykrywać twarzy jakimiś śmieciami....

Gość lokataaaaaaaa
ja sie maluje bo lubie ale bez makijazu tez wygladam pieknie:P

Gość dominikanananaa
i znowu te głupoty małolat.....każdy robi co chce wolny kraj myslisz ze jak sie nie malujesz to jestes piekna :p

Gość lepiej mieć śmieci na twarzy
niż w głowie, w miejscu mózgu

Gość Czekilka
lokataaa jak byś była piękna to byś się nie malowała, kogo chcesz oszukać? :D jaka znowu małolata, mam 21 lat.

Gość lokataaaaaaaa
podstawa to lekki puder, tusz do rzes i delikatna pomadka, na to blyszczyk ale dzis mam swietna fioletowa kredke z h@m u :D na oczach

Gość Czekilka
moj ryj wyglada jak po bliskim spotkaniu z traktorem

to prawda, dziewczynki w trakcie dojrzewania ine powinny sie malować, bo wyskakuja im syfy :P ... rozumiem że o tym mowisz:P

Gość a ja mam wrazenie
że to autorka jest zakompleksiona sadząc po tonie jej wypowiedzi.😴

Gość lokataaaaaaaa
po to sa kosmetyki by ich uzywac a ty co tylko szare mydlo marki jelen i woda? hahahahah

Gość AskaaaAaa
A CO TOBIE DZIECINO MAMA ZABRANIA? ZAZDROSCISZ INNYM I DLATEGO TAKIE BREDNIE WYPISUJESZ? ZALOSNI I ZAKOMPLEKSIENI SA LUDZIE KTORZY WRZUCAJA WSZYSTKICH DO JEDNEGO WORKA I OCENIAJA WSZYSTKICH TAK SAMO MIMO ZE ICH NIE ZNAJA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Czekilka
Idiotyczny podszyw powyżej :O Prawie Anielica, chciałabyś ;) Mam faceta od 3 lat i on nie wyobraża sobie, żebym miała zacząć się malować. Sam mi mówi, że szkoda, że tak niewiele naturalnych dziewczyn na świecie.

Gość Hmmmmhmhm
Sama masz kompleks jakiś skoro takie banalne tematy poruszasz. Ja sie maluje, podkreslam mocno oczy - liner i mocno wytuszowane rzesy, bo mam duże oczy i lubie kiedy sa jeszcze bardziej ponetne. Ostatnio zaczelam uzywac rozu i to byl strzal w 10. No i czasem sie zastanow, bo czesto kobiety uzywaja podkladow by zakryc doskonalosci cery, by nie czuc sie niekomfortowo przez to... Jeśli Ty nie musisz niczego ukrywac i czuc sie jak naga bez podkladu to sie ciesz i daruj sobie te Twoje wywody.

Gość makijaz służy nie tyle
do zatuszowania mankamentów co przed wszystkich do podkreślenia urody.:p

dokładnie. makijaz podkreśla urodę a nie przykrywa niedoskonałości :P ile masz lat?

Gość lepiej mieć śmieci na twarzy
lokataaaaaaaa - z tym jeleniem to się nie zgodzę. kapitalne mydło do wrażliwej cery! ;)

Gość rozedrgana warga warana
do tego wiecznie ujebane kolnierzyki maja :o

Gość safdgjkl.
a ja popieram założycielke taematu, kobieta jak się wytapetuje na modzie to wygląda ochydnie, aż się żygać chce na jej widok

temat brzmi "dziewczyny, które się malują". Kto mowi o przesadnym tapetowaniu? mysle ze osoby tak naskakujące na malujące sie kobiety, same maja problemy ze sobą i są zakompleksione. Przeciez makiijaż to atrybut kobiety :)

Gość Czekilka
Pisałam, że mam 21 lat. Przeraża mnie to, jakie moje koleżanki, które malują się od 6 lat mają zmarchy wokół oczu i rozszerzone pory:O

Gość rozedrgana warga warana
' a ja popieram założycielke taematu, kobieta jak się wytapetuje na modzie to wygląda ochydnie, aż się żygać chce na jej widok' litosci !!

Gość wytapetowana nie równa sie
umalowana:P .... a nieumalowana nigdy nie dorówna tej z subtelnym profesjonalnym makijażem, choćby była miss świata :P

To, ze ty sie nie malujesz nie znaczy ze inni nie mogą. i naskakiwanie na osoby malujące się i oskarzanie o kompleksy jest po prostu nie na miejscu i wydaje się bardzo dziecinne. ale ok, ty masz prawo miec swoje zdanie