Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kizia72

warszawa - lato 2009 - gdzie urodzić

Polecane posty

Gość kizia72

Może ktoś mógłby polecić jakieś miejsce gdzie można urodzić w dobrych warunkach - może być za pieniądze, byle było bezpiecznie i komfortowo...

Gość mamahani
czesc:) ja rodzilam w styczniu 2008 w szpitalu na inflanckiej. mielismy wynajeta sale do porodow rodzinnych tj 600 zl. znieczulenie zewnatrz oponowe jest tam za darmo. moj porod skonczyl sie cesarka przy ktorej juz nieodplatnie mogl byc tatus( poniewaz bylo zaplacone juz te 600zl za sale). Ja jestem bardzo zadowolona. mili lekarze, mile polozne, a i po porodzie opieka byla bardzo dobra, z tym ze musialam prosic o pomoc przy karmieniu malej bo nie umialam przystawiac jej, ale jak sie upomnialam do pomogli z tym. opieka nad dzidzia tez mi sie podobala , ja po cesarce dlugo dochodzilam do siebie i musieli mi ja zabierac na 2 noce bo nieradzilam sobie z nia, leki przeciwbolowe tez dostawalam bez problemu takze ogolem polecam.

czesc🌼 Ja rodziłam w 2008 na żelaznej:) było super:) przyjeli mnie bez problemu, mąż był przy porodzie a za znieczulenie zewnątrzopnowe zapłaciliśmy 600 zł i tyle z kosztów. w sumie rodziłam w sali dwu osobowej ale nie było drugiej rodzącej ze mną wiec mieliśmy luzik:) mała dwie godziny ze mną jeszcze lezała na brzuszku po porodzie a dopiero pozniej ja wzieli na badania:) Pani położna przesympatyczna:)))była tylko ona przy mnie(no i pani anestezjolog jak dawała mi znieczulenie ale tylko na czas dawania zastrzyku potem wyszła) bo oni stawiają na intymność a nie to żeby zbiegali sie wszyscy lekarze wokól Ciebie, po porodzie bardzo pomocne pielegniarki przy mnie i przy dziecku :) leki tez dostawałam bez zadnego problemu bo miałam niedokrwistość po porodzie ale i przeciw bolowe tez brałam. mozna tam sobie wykupic sale jednoosobowa ale nie wiem czy to jest sens no chyba ze ktos ma duzo kasy i nie ma na co wydawać:) w salach jest wanna, piłki, drabinki wszystko co trzeba żeby ułatwic rodzącej, chociaż ja z niczego nie skorzystałam:) bo bardzo szybko urodziłam:)jest sklepik na dole i jedzenie super tam dają:) pościel zmieniaja na kazde Twoje żądanie - wiadomo troche sie brudzi od krwi:) ale spoko:)po dwoch dniach juz bylam w domu:)

Gość mamahani
ja wlasnie planowalam urodzic na zelaznej i ogolnie jak odeszly mi wody to tam pojechalam, ale nie bylo miejsc i odeslali mnie na inflancka.