Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ona jest taka jak ja

pierwsza prawdziwa milosc,pierwszy sex,ciagle ten sam facet i na tym koniec???

Polecane posty

Hej kobietki mam pytanie ile twkilyscie w zwiazku z facetem z ktorym uprawialyscie pierwszy raz sex a moze nadal jestescie w takim zwiazku?Ja juz tkwie w takim zwaizku 4 lata ,on wczesniej mial inne partnerki ja natomiast pratnerow nie.Mam taki problem,ze mi sie wydaje,ze za bardzo go kocham a on mnie mniej chodziaz sadzi,ze tez tak bardzo.Slyszalam ,ze wiele osob takich jak ja za bardzo sie angazuje w takich zwiazkach ,mam podobne odczucia?Piszcie wasze odczucia???

chodzi mi o to ,ze tkwie w zwiazku juz 4 lata z mezczyzna z ktorym uprawialam pierwszy raz sex i wydaje mi sie troche to chore? ;/

Gość ramzeskaaaaaaaaa
ja jestem z moim prawie 3 lata i tez przezylam z nim swoj 1 raz a on mial przedemna przygody z 2 dziewczynami. Bardzo się kochamy, sex jest wspanialy (nie mam porownania ale wiem to- za kazdym razem mam orgazm a kochamy się zawsze dluzej niz 30min czasme nawet do h dochodzi. nie jets chory Twoj związek, a przynajmniej mi sie wydaje ze faceci bardziej szanują kobiety ktore z nimi mialy swoj 1 raz (przemyslany a nie po h znajomosci na dyskotece)