Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sokoworkgkgh

nie wiem czy mi nie zaszkodzi to ze myje owoce w wodzie z kranu !powiedzcie!

Polecane posty

Gość sokoworkgkgh

PRZYGOTOWYWUJE WARZYWA I OWOCE DO SOKOWIRÓWKI I SOE MARTWIE BO MUSZE JE TAK CZY TAK PLUKAĆ WODĄ Z KRANU A U MNIE WBLOKU W MIESCIE WIADOMO ZE WODA CHLOROWANA W KRANIE.. czy to bardzo zaszkodzi ?jak myslicie? przeciez ten chlo osiada na tych owocach itd..

Gość no nie radze
najlepiej gotuj zrodlaną w czajniku i nią plukaj .ja tak zawsze robie bo lekarz mi powiedzial ostatnio jaka woda z chlorem jest niezdrowa strasznie. a wy mądrogowcy co ? wy jak plukacie jablko przed jedzeniem to wodą z kranu>?

Gość sfdgfsdg
woda z kranu? boże to ty jej do czegoś używasz? u mnie kupuję się wodę mineralną nie gazowaną w baniakach 10 litrowch i tylko jej używamy do celów spożywczych jak wogule można spożywać wodę z kranu? trzeba być jak świnia zeby to gówno pić

Gość jeden facet co tak płukał
to już nie zyje, zatruł sie chlorem z wody i wykitował po 2 tygodniach męczarni........jak płukac warzywa to tylko woda oligoceńską :)

Gość fdabgf
kurwa ale wy jesteście pojebani

Gość mój wujek pracuje w wodzie
autorka ma racje ze chlor osiada na owocach i jest szkodliwy ale wy malo wiecie widać! juz co innego jakby ze studni na wsi woda byla czysta swoja ale chlor to chlor !jest rakotwórczy!juz nie mówiąc o tym ze do rur wlewaja tez srodki na czyszczenie rur od czasu do czasu .wiem bo moj wujek pracuje w wodociągach i mówil i ostrzegał!i tylko przegotowaną mozna pic z kranu wode!

Gość do sfdgfsdg
buhahhaa mam pytanie do ciebie :) a jak plukasz jablka i warzywa to tez specjalnie gotujesz wode zrodlaną w czajniku kochana i pluczesz nia dopiero wtedy jablko zeby zjesc>?pytam powaznie!odpowiedz.

pierdolicie! cala moja rodzina cale zycie plucze warzywa i owoce woda z kranu a nawet nie pamietamy zeby ktos byl w szpitalu :| chyba ze przy urodzeniu po 2 to jeszcze tego brakowalo zeby plukac wisienke w baniaku z woda hahaha opanujcie sie

Gość EJJGHH
NIESTETY TO NIE PIERDZIELENIE. OSTATNIO TEZ CZYTALAM O TYM NA NECIE JAK SZKODZI TAKA WODA.

a jak napisza na necie ze jutro cegla piznie Cie w glowke to tez nie wyjdziesz z domu?

Gość ejjjjjjjer
kochana to sie nie dziw ze masz potem raka bo to z chloru moze byc..wiele osob tak ma niestety .. ty pijesz i nic ci nie jest bo masz pewno ze studni czystą głębinową..a ja mowie o wodzie z kranu w miastach z chlorem :(

ze studni glebinowa? jakim cudem mieszkajac w bloku moge miec ze studni glebinowa :> pije z kranu jak miliony ludzi i jeszcze nie slyszalam zeby ludzie od tego umierali :|

Gość ejjjjjjjer
ale szkodzisz sobie bo tam jest chlor :(