Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kluczowe zagadnienie

manipulacja czyni cuda

Polecane posty

Gość ala co jej odwala
wiesz i najgorsze jes t to ze oni naprawde mogliby robic cos dla ludzi ale po co wartosc człowieka przemnozona przez zysk jaki przynosi, no włansie po to były te ataki zeby mieli pretekst zeby dobrac sie do ropy te wszyskie dokumentalne wtc ,niewygodne fakty pokazuja jak to było skonstruowane zwłaszcza z pentagonem było Berdzo ciekawie ech ciagle wierza ze za pomoca mediow da sie ludziom wszystko wmówic

Gość pupupupupupupupupppp
mogli by ale po co? oni maja nas w dupie i taka jest prawda masz kase masz władze, my jesteśmy pionkami niepotrzebnymi kiedys oglądalam program o kolesiu nie pamiętam jak sie nazywa, ale jest Polakiem.. moze wielbiciel będzie wiedzial :) ktory jest polakiem i kiedyś był szpiegiem w USA, w chyba 80 latach i wykradł amerykancom plany Wojen gwiezdnych do tej pory musi sie ukrywac bo go scigają tajne sluzby a co najlepsze plany tych wojen gwiezdnych sprzedał czy oddał ruskim, i ruskie dobrze wiedzą co planują stany dlatego tak sie boja tych tarcz antyrakietowych. te wojny gwiezdne nie są filmem pana Wesa C. to coś bardzo poważnego, ja tego nie ograniam.. ale to jest ściśle tajne, a ten nasz polski szpieg do tej pory zyje na walizach, nikt nie wie gdzie on jest nawet rodzina, ciagle ucieka i ukrywa sie.. a w reporteramii tez sie spotkal gdzies w gorach z daleka od ludzi.. to jakas magia dla mnie :o

a z tym WTC to dopiero jaja, wiekszosc ludzi ktorzy badali cale to zawalenie twierdzi ze tak nie walą sie budynki w ktore walną samolot tylko tak walą sie budynki ktore ktos wysadził od spodu, przy fundamentach, z reszta znaleziono materialy wybuchowe i resztki przy fundamentach, wielu sie wypowiadalo, a ci wazni milcza bo sie boją.. stany nie robią niczego bezinteresowanie

mam! Marian Zacharski - najsłynniejszy agent polskiego wywiadu. W czasach „zimnej wojny” wykradł Amerykanom dokumentację supernowoczesnej broni, wartą kilka miliardów dolarów. Materiały te Warszawa przekazała Moskwie. W rękach KGB znalazły się największe tajemnice militarne Stanów Zjednoczonych. Zacharski został aresztowany przez FBI i skazany na dożywocie. W zamian za jego uwolnienie, Amerykanie zażądali zwolnienia 25 szpiegów, schwytanych w krajach Układu Warszawskiego. Po czterech latach więzienia Zacharski odzyskał wolność i wrócił do Polski. Po upadku komunizmu, superszpieg PRL zostaje zatrudniony w Urzędzie Ochrony Państwa. Przez kilka dni jest nawet szefem wywiadu III RP. W 1995 roku Zacharski zdobywa informacje o działalności rosyjskiego szpiega o kryptonimie „Olin”. Wybucha skandal. Do dymisji podaje się premier Józef Oleksy. Wojskowa prokuratura umarza śledztwo w tej sprawie. Oficerowie, którzy zajmowali się sprawą „Olina” zostają usunięci ze służb specjalnych. W czerwcu 1996 roku Zacharski opuszcza Polskę i … zapada się pod ziemię. Nikt do tej pory nie poznał jego wersji wydarzeń. Kim naprawdę jest ? Jakie tajemnice zabrał ze sobą? Dlaczego nie chce wrócić do kraju ? I jakie asy trzyma w rękawie ? Odpowiedź na te pytania w serialu „Szpieg”.

Gość ala co jej odwala
no tu sie zgadzam ,zawsze tak było ze jenostka sie nie liczyła , a tera to ogolnie mamy byc tylko konsumetami ,bezmyslnymi, w razie jakis waznych problemow w panstwie mozna zawsze pogadac o aborcji bo to skuteczznie odwraca uwage np od zlej sytuacji słuzby zdrowia ,ewentualnie czytała o masonach w stanach maja na przykład organizowac imprezy masowe zeby ludzi czyms zajac,maja cała długą liste rzeczy ,które maja robic aby odrocici uwage ludzi od istotnych problemów

Gość ala co jej odwala
wiem w tvn było o nim kojarze go

Gość kolejny przykład.
w tych czasach ludzkie życie niektórzymają już za nic, a koncerny farmaceutyczne zbijają na nas pieniądze jak leci :-O WTC - moment zawalenia się wieżowców wyglądał bardziej na celowe zdetonowanie ładunku wybuchowego wewnątrz, niż zawalenie się ich z powodu uszkodzenia konstrukcji. W Egipcie - w piramidach, ruinach i innych budowlach tkwi rozwiązanie zagadki, dzięki której w 2012 roku ludzkość przeżyje wielki kataklizm. Trzeba tylko rozszyfrować hieroglify i język. Problem jest też w tym, że nie wszystkie budowle, korytarze itp. zostały jeszcze odkryte, a na to nie ma już wiele czasu, trzeba się spieszyć. Niedawno poproszono o pomoc jakiegoś różdżkarza. Pojechał do Egiptu, w pobliże piramid, zbadał teren i powiedział, że wie, gdzie jeden z takich korytarzy się znajduje.

Gość ala co jej odwala
to juz u majow było okolice 2011/2012 nostradamus tec cos p[isał ale tutaj to ostrozna jestem bo nietrudno o nadinterpretacje

"ala co jej odwala ci co trzymaja władze i wybieraja prezydentów w stanach to masoni, automatycznie kazdy prezydent stanow dostaje 33 stopien ,tylko 2 nie było masonami kennedy i jakis tam,a o tych kocernach tez złysząłm farmaceutycznych,wcale bym sie nie zdziwiła jakby było juz lekarstwo na raja ,czy wyodrebnienie tych genow,bo mowili ze za 10 lat dopiero to zrobia ,i na aids tez pewnie jest lekarstwo tylko hm co my prosci ludkowie mozemy zrobic " TO NIE SĄ MASONI ALE SZALEŃCY:P.JA JESTEM MASONEM:classic_cool:.

Gość anasztacja
WTC - oczywiście, jestem pewna że wieże tak łatwo sie nie zawaliły, była stal, której pręty powinny wystawać , to była detonacja pozatym NIGDY nie uwierze że jakieś młode chłopaki arabki po przeszkoleniu nauczyli sie latać takim potężnym samolotem i bez problemu trafili w wieżę to jest strasznie trudne, taki zwrot i strzał w 10 ,tylko zawodowiec z doświadczeniem

Gość ala co jej odwala
amancik a wktórej lozy jestes :) poza tym prosty sposob abys udowodnił to ze jestes masoni maja taki okrzyk,który jesli sa w niebezpieczenstwie ,musza powiedzeic i kazdy mason zobowiazany jest pospieszy zpommoca :) zacytuj co trzeba powiedziec zaloze sie o podarta halke twojej babci ze nie wiesz

kolejny przykład. ---> z tego co wiem chodzi o podziemny labirynt. Naukowcy m.in. z Polski i Szwajcarii zlokalizowali już jakimś profesjonalnym sprzętem miejsce, gdzie on się znajduje. Podobno rozciąga się na 25 km, ogromna budowla. Tylko Egipcjanie narazie nie chcą się zgodzić na wykopaliska.

Gość ala co jej odwala
a pentagonie był naruszony tylko 1 piercien ,i dziwnym trafem akurat nikogo tam nie było , zosyali wszyscy przeniesieni gdzies na tyły,poza tym otwór pasował ale nie do samolotu bo mierzyli,a jesli to był samolot to bez skrzydeł nieco dziwne

"ala co jej odwala amancik a wktórej lozy jestes poza tym prosty sposob abys udowodnił to ze jestes masoni maja taki okrzyk,który jesli sa w niebezpieczenstwie ,musza powiedzeic i kazdy mason zobowiazany jest pospieszy zpommoca zacytuj co trzeba powiedziec zaloze sie o podarta halke twojej babci ze nie wiesz " Ja jestem masonem niezależnym:classic_cool:.Mam swoją lożę:classic_cool:.Niestety okrzyku jeszcze nie wymyślałem ale chyba by był dobry"Amant Wszech Czasów akbar" :D.

Gość Tutaj wiecej o szpiegu
hehe niezłe to ze labirynt zostal wybudowany zanim ludzie nauczyli sie pisać :) skad i czym to zrobili? podobno tunele sa odmierzone co do milimetrow, a wyrytych w scianach roznnych dziwnych rzeczy nie mogli zrobic Egipcjanie bo nie bylo jeszcze takiej techniki ktora by na to pozwoliła.. to wszystko jest fascynujące dla mnie i coraz bardziej zaczynam wierzyc w to, ze ten cały kryzys w stanach to jedna wielka sciema, przykrywka dla czegoś większego co sie niedlugo stanie..

Gość ala co jej odwala
amancik spadówa wcinaj sie gdzie indziej

Gość anasztacja
nigdzie sie nie udało trafić tylko w WTC :-D ale bajki a pentagon to ponoć pasażerowie samolotu uratowali uderzając w terrorystów wózkiem z kawą - jak pokazali na filmie fabularnym śmiechu warte

Gość Tutaj wiecej o szpiegu
nawet m. monroe dziabneli bo sie przespala z tym z kim nie miała :o

Gość kolejny przykład.
"tylko 2 nie było masonami kennedy i jakis tam," - i właśnie z tego powodu Kennedy skończył jak skończył :P wielbiciel 70B -dokładnie o ten labirynt chodzi. Pozostaje jeszcze problem w tym, że jak nawet Egipcjanie zgodzą się na wykopaliska, to trzeba będzie odszyfrować skomplikowane symbole, które znajdują się w tym labiryncie.

Gość anasztacja
a co ma być skutkiem tego wymyślonego kryzysu ? jakieś podejrzenia, pomysły ?

nie tylko kennedy ale tez jego kochannica monroe :(

Gość to żle czytałaś Pentagon
ma specjalną konstrukcje pewnie widziałaś 1 (!!!) zdjęcie na którym większość uszkodzen jest zasłonięta przez dym poczytaj o WTC na racjonaliście [ala co jej odwala a pentagonie był naruszony tylko 1 piercien ,i dziwnym trafem akurat nikogo tam nie było , zosyali wszyscy przeniesieni gdzies na tyły,poza tym otwór pasował ale nie do samolotu bo mierzyli,a jesli to był samolot to bez skrzydeł nieco dziwne] a skrzydła nie uderzyły w całości mała na drodze samolotu tuż przed Pentaonem były jakieś transformatory czy coś takiego juz nie pamiętam i większośc skrzydeł odpadła przy uderzaniu o te transformatory

Gość ala co jej odwala
ja ci mowie to co było na 2 filmach jak sie zapre to poszukam tytuły ,moze i były transformatory ,ale raczej precyzyjnie pokazywali to co w całej historii było nieprawdopodobne

anasztazja nie mam pojecia ale wiem i czuje, ze się coś dzieje.. pomyslelibyście, ze stany taka potęga, ktora planuje wszystko do przodu o lata, pomyslelibyście ze tak dali dupy? oni! najwieksza potęga świata, nieomylna potęga! ja w to osobiście nie wierze a na kim odbija sie ten niby kryzys? na pionkach czyli na ludziach, na innych krajach, na gieldach, biznesie na wszystkim tylko nie na władzach najbardziej ucierpia ci najbiedniejsii, najslabsi a tamtym jak bylo fajnie tak bedzie

Gość to żle czytałaś Pentagon
[są takie zderzaki samochodowe, że na drogach ginełoby mało ludzi ale nie chcą tego produkować, po pierwsze firmy ubezpieczeniowe by nie zarobiły i producenci samochodów , za mało usterek by było.] to prawda są przy 50/h nie ma nawet rysy przy uderzeniu przy wiekszej prędkości- róznie chyba nawet twórcą jest Polak chciał ten wynalazca żeby je produkowano (wiadomo zyłby super bo na bank dostałby robotę przy dopracowaniu tych zderzaków itd.) ale zaden koncern nie był zainteresowany produkowaniem za to kazdy dawał 100-200 tysięcy dolarów czy Euro za patent żeby go włożyc do szuflady oczywiście

Gość kolejny przykład.
"poza tym otwór pasował ale nie do samolotu bo mierzyli,a jesli to był samolot to bez skrzydeł nieco dziwne]" - Ci ludzie w tych Stanach to nawet nie potrafią niczego porządnie upozorować :D