Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TenTamten

znów walentynki

Polecane posty

A więc tak szukam dziewczyny chętnej spędzić walentynki w wyborowym towarzystwie :) Walentynki będą w Poznaniu i wyglądało by to tak :) Piątek wyjście do kina jakaś kolacja spacer Sobota bal w hotelu Pokój w hotelu opłacony i reszta też tylko dojechać ;) Zaznaczam że partnerka nie dla mnie tylko dla kolegi ;) Spotkanie oczywiście bez zobowiązań :)

Gość ppkoje oczywiscie
rozumiem ze osobne dla partnera i dla tej dziewczyny??

Gość
Może gdzieś bardzo wysoko na dachu, popatrzeć na oświetlone miasto, we dwoje.......

tentamten zadawales mi jakis czas temu jakies dziwne pytanie:-O

Do multikina w poznaniu A kolega po prostu nie umie rozmawiać z kobietami a jak nie będzie miał partnerki to chce jechać do domu a ja już mam zaplanowane walentynki w poznaniu ;)

Do multikina w poznaniu w Poznaniu nie jedno multikino jest, konkretnie proszę:P jeszcze podaj film i godzine, to jak zobaczę dwóch facetów, to będe już wiedziałą,że któryś to tt :P:D

Gość ppkoje oczywiscie
skad mamy miec pewnosc ze rzeczywiscie ten pokoj bedzie a nie ze pojedzie ktos i sie okaze ze nikt na nia nie czeka,albo to jakis zboczeniec itd??

Gość
Dobre wino, kurczak , kanapki, owoce, składany stolik i krzesełka, świece, kwiaty

"A kolega po prostu nie umie rozmawiać z kobietami a jak nie będzie miał partnerki to chce jechać do domu a ja już mam zaplanowane walentynki w poznaniu " a co ma piernik do wiatraka ?? :D:D

TT, powiedz wprost,że jak coś to ten kolega, to taka dupa wołowa i cóż;) może się jakaś dobra kobieta zlituje:p i połasi na taki plan;)

Gość
Głośno myślę, nie burzcie moich marzeń

Jak on nie będzie miał partnerki to pojedzie do domu jak on pojedzie to mi firma za hotel nie zapłaci :(

Gość misiaczek.....
noo kolega dobrze kombinuje :D:D:D:D

jeśli chodzi o Multikino to wiadomo- Satry Browar albo 51 na Jadwigi. to jest centrum miasta, więc dobry punkt wypadowy ;)