Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosyc kolejnych odrzucen

Kazdy mowi ze wyglad nie jest najwazniejszy a ja mam wrazenie ze chyba jest

Polecane posty

zawsze szczery kolejny atawizm ma pelny portfel czyli pracuje , przynosi dochody czyli na czas ciazy i wychowania dziecka utrzyma mnie i dziecko atawizmy od poczatku do konca soooo?

taaaaak - bo jedyna słuszna prawda jest głoszona przez "zawsze szczerego" :D weź Ty sie czasem zdrowo posmiej ;)

Gość zezolek
zyje bo jestem tchorzem

Pewnie jest ważny,bo to nasza wizytówka.Moja mama całe swoje życie poświęciła temu,by być pękną i to było jej priorytetem,w nosie miała nasze potrzeby jeśli konkurowaliśmy akurat z kosmetyczką,fryzjerem....Popadała w rozpacz nad każdą najmniejszą zmarszczką....A ja jej wyrodna córka urodę mam w d**ie czasem wręcz przeszkadza mi fakt że jestem atrakcyjna,szkoda mi czasu na wystawanie przed lustrem,lubię moje zmarszczki,nie przykładam wagi do stroju ani wyglądu ludzi.Oceniam ich po tym co sobą reprezentują,co mają w głowie,nie jak wyglądają;)

"fiołek niezdarny" - nic dodać nic ując - a myslałam że to tylko ja tak mam ;)

Gość zezolek
zyje w miare normalnie ale samotnie niestety. bo niestety wyglad jest wazny

" zyje w miare normalnie ale samotnie niestety. bo niestety wyglad jest wazny" Znajdz se zezowatego albo z inną wadą fizyczną. Gwarantuję Ci, że on nie będzie Ci robił wyrzutów.

to jest oczywiste, że liczy się wygląd i głupi ten kto wielce uważa inaczej. Druga połówka musi Cię pociągać fizycznie, aby związek był udany :P.

to jest oczywiste, że liczy się wygląd i głupi ten kto wielce uważa inaczej. Druga połówka musi Cię pociągać fizycznie, aby związek był udany . pociąg fizyczny może się pojawić z czasem - nie musi być od razu - i głupi wielce ten kto uważa inaczej :)

Gość zezolek
prawiczek a musze ci powiedziec ze to nie zawsze jest tak jak myslisz czasami wlasnie ci malo arakcyjni grubi itp faceci maja wybujale wymagania

Gość gość
ju2Qg1lYFzBfgcPDJU4KyXcO

Gość gość
B o nie jest zalezy jak kto patrzy ja w.olę na wnetrze .