Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sghsgd

Co dziwnego znaleźliście w jedzeniu??

Polecane posty

Śrubkę z pieca w shoarmie ;-). W ramach rekompensaty dostałam nową porcję ;-).

W daniach mojej babci bardzo czesto znajduja sie \"niespodzianki\" wlosy to normalka.... brat kiedys znalazl w bigosie zapałki....na prawdę nie wiem jak ta kobieta to robi.... :) nie wiem czy smiac sie czy plakac. w sumie to zawdzieczam jej zgrabna figurę- bo unikam obiadow jak ognia :classic_cool:

czasami się zdarza że coś może wpaść...ale ludzie którzy coś celowo wrzucają lub plują, smarkają itp to są naprawdę psychiczni i powinni się leczyć...

Gość to już przegięcie
w zeszłe wakacje w sałatce z kfc albo z maca znalazłam żywego pająka, w drugie martwe muchy a w trzeciej rzęsę!!!! to były moje trzy podejścia więcej, po tej rzęsie w życiu nie zjem obcej sałatki

to nie jest kwestia sałatki :) takie "śmieci" są wszędzie...w pizzy, chlebie. szynce, makaronie...nie unikniemy tego :(

Gość ksiezniczkaaaaaa
kawałek papieru w pulpetach

Gość to już przegięcie
wiem, ale wolę być nieświadoma, że jem jakieś świństwa, jak coś znajdę to od razu mam odruch wymiotny. kiedyś byłam u znajomej mojej mamy i poczęstowała mnie ciastem i herbatą. miło nam się rozmawiało dopóki nie poczułam w ustach włosa i okazało się, że jeden koniec jest w mojej buzi a drugi w kawałku ciasta, które miałam w ręku. odzrzuciło mnie i chciałam zapić herbatą, podniosłam pokrywkę od cukiernicy a tam aż się kłębiło od czarnych kudłow!!!! ohyda!!!! kiedyś też znalazłam włosa w lu pietitkach

Gość fajnie by bylo bo nie trawie j
a ja znalazlem dupen sasiada w lodowce nie wiem jakim cudem sie zamrozila w serniku

Gość aldonargrgr
up up podnoszę ... a co do włosów mojego luby babcia gotuje tak że jest tam wszystko a szczególnie tonę włosów i to często nie jej nie wiem jak to robi ... ale to jest obrzydliwe.... nie jadam praktycznie nic... ostatnio chciałam być miła i jadłam pomidorówkę aż mnie zbierało na wymioty... nic nie znalazłam bo nie patrzyłam to była katorga fuuu nigdy nie dopuszczę do czegoś takiego rozumiem raz czy 2 na rok zdarzyć się może ale zawsze ?

Gość ja to myślę
ucho w salcesonie, ryj w głowiżnie, powietrze w papryce

Gość alinkazkatowic
ja zalazłam gluta w sałatce z KFC :(:(:(

Gość mamita
miętowa gumę do żucia...w kiełbasie złoty indyk ..za ponad 20 zł..fuj ..od tej pory koniec z wszystkimi kiełbasami..

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

Gość myślę że jesteś pierdziawką
W chlebie --- kawał 4 centymetrowego, grubego druta, oraz sznurki i kawał soli, wielkości pięści dziecka. W kiełbasach --- zęby zwierząt i kawałki kości. W suchym ryżu, surowym --- białe robaczki, dryfujące sobie po powierzchni garnka. Takie larwy malutkie. Moja koleżanka, przy mnie dłubała sobie w białym serze, bo był na wagę. I złamała ten wielki malowany na czerwono paznokieć. Ale ktoś miał minę jak poczuł tego pazura w serze. Ta sama koleżanka obgryzała ciastka i pakowała z powrotem do opakowania. nigdy nie jeźcie ciastek które nie są całe!!!. Innym razem moja koleżanka wyjadała truskawki albo korniszony ze słoików i zakręcała z powrotem. Byłam na praktykach w sklepie, jak byłam w zawodówce handlowej.