Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babay

dziwny test ciążowy!!! jak to rozumieć?

Polecane posty

Objawy mogą wskazywać i na ciążę i na @ :o a jakiej firmy to były testy? Może zrób jeszcze jeden innej firmy np pretest, albo z krwi.

Gość babay
no wlasnie sama tez stwierdzilam ze to objawy @ no i ciazy. i juz naprawde glupieje. zazwyczaj przed @ piersi mnie bolaly cale dopiero dzien przed okresem sutki a teraz jest inaczej . ale smęce ....

Gość babay
a nigdy przed @ nie bolal mnie brzych tzn tam na dole a ten bol utrzymuje sie juz od okolo 2 tyg. tzn taki chywilowy bol.

Gość mjkjhjhjkh
miesiac temu uridzilam przed 4-5 dni przed terminem okresu myslalam ze dostalam okres-tak brzuch pobolewal potem zaczely bolec piersi-tzn same sutki zadnych mdlosci nie mialam,zadnych zachcianek,zadnego wyczulenia na zapachy dla mnie przed zrobieniem testu przekonujaca byla temperatura w pochwie odrazu po obudzeniu sie-BEZ WSTAWANIA Z LOZKA wkladalam do pochwy termometr wynik byl 37,6 a przed okresem powinna temp spadac ale dla zainteresowanych NIE ROBCIE TEGO POPOLUDNIU CZY WIECZOREM TYLKO ODRAZU PO PRZEBUDZENIU BO POPOLUDNIU ZAWSZE JEST WYZSZA TEMPERATURA W POCHWIE

Gość Boze dziewczyno ale ty
marudzisz!! idz i kup inny test, a nie zawracasz wszystkim glowe w kolko tym samym. Skad my may wiedziec czy jestes w ciazy? Nie jestest=my wrozkami, wiec zamiac w kolko pisac to samo idz i kup inny test, bo tylko zasmiecasz forum.