Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tylko pytam czy to ma sens

Czy warto budowac dom,jesli nie mamy dzieci?

Polecane posty

"a zdrugiej strony dlaczego teraz tyle osób sprzedaje mieszkania i buduje domy?" bo ludzie sie zachłysnęli teraz ideą zeby dom sobie zbudowac.. odpowiednie reklamy rozkrecaja popyt ;) PS nie powiem, wizja domu z działką tak 2000m2 z ładnym ogrodem jest kusząca ;)

Gość juhu
ale widocznie coś w tym jest, że sobie budują te domy. Równie dobrze mogliby kupić mieszkanie i bulić słony czynsz. Moja kuzynka sprzedała mieszkanie w duzym mieście i kupiła dom na wsi. Jest zachwycona, powiedziała, że za żadne skarby nie wóciłaby do bloku. A ja jej się nie dziwię.

\"Równie dobrze mogliby kupić mieszkanie i bulić słony czynsz.\" zalezy gdzie słony-u mnie jest niski. PS a czym sie znajoma na tej wsi zajmuje?

Gość juhu
jesli masz niski czynsz, to znaczy, że małe mieszkanie. Zgadza się? A co do ostatniego pytania, to nie tyczy sie tematu :p

Gość m99
"znajomi chca od iluś lat sprzedac niezle spore mieszkanie w segmencie w dobrej lokalizacji z wlasnym kawalkiem trawnika i nie ma w ogole chetnych" --> niejedna osoba, ktora chce sprzedac mieszkanie w bloku ma taki sam problem :)

\"jesli masz niski czynsz, to znaczy, że małe mieszkanie.Zgadza się? \" nie takie male :P \"A co do ostatniego pytania, to nie tyczy sie tematu \" i co z tego? nie mozesz odpowiedziec? anonimowo piszesz...

Gość juhu
oczywiście już się jakiś trol pojawił. Tak opierdala się i gówno was to obchodzi. Skończyły sie argumenty dotyczące tematu, to trzeba sie czymś innym zajć. Załośni jestescie.

Gość kruleffna
mysle ze wszyscy maja ciebie i sprawy twojej kuzynki gdzies wiec nie czuj sie taka obrazona.a twoj argument ze twoja kuzynka jest zadowolona bo to logiczne ze jak sie siedzi na dupie caly dzien to milej na wsi;)

Gość m99
ja tylko pytam... - wydaje mi sie, ze przed podjeciem decyzji o budowie domu warto przemyslec, jak daleko mielibyscie do pracy. Jezeli oboje pracujecie w centrum duzego miasta, a dom mialby stanac na przedmiesciach albo kilka km pod miastem, to niestety musicie sie liczyc ze spedzaniem porankow i wieczorow w korkach.

Gość w bloku też się fajnie
mieszka, przede wszystkim wygodnie

Gość kkkalipsooo
A czy wszyscy ludzie, którzy posiadają dom, mają również dzieci? Raczej nie. To kwestia wyboru. Zobacz - http://www.schodyprudlik.pl/site/galeria Tylko w domku można mieć takie schody. Mieszkania bardzo mocno ograniczają.

Gość regina87
Nie macie dzieci, ale dom, to będzie wasze przytulne gniazdko. Uważam że warto mimo wszystko wybudować dom :) Myślę, że przekonasz się jak obejrzysz projekty domów http://wybieramprojekt.pl/ :)