Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimfomanka22

brak seksuu!!!!!

Polecane posty

Gość nimfomanka22
czasami zbyt głęboko i nie mozna nic zmienic .....bo nie ma z kim rozmawiac .........udaje ze słucha i rozumie a tak naprawde to olewa...ehhhh zalezy od osoby

Gość japacz
a moze zle podchodzicie do tego moze on slucha a moze ty zle do niego podchodzisz sprobuj sposobem mowie ci ze to dziala

Gość nimfomanka22
do facetapo przejsciach masz racje!!!!!! moj to mial az dwie mamusie!!!!to dopiero raj!!!!

no, i już znasz przyczynę Twojego problemu. Znam to. Jesteśmy z moim brratem, jak dwie strony medalu. On jest flegmatyczny i ma żonę "mamuśkę", a ja odwrotnie. To ja jestem głową rodziny, ale z tym jest wygodniej mojej żonie, Za to bratowa ma wciąż ochotę, brat nie (nie dziwię się - dla mnie nie jest strakcyjna), a moja kobieta jest super, ale nie lubi tego. I co za pech?

Gość japacz
co z ciebir za nimfomanka ja nie potrafisz zachecic faceta

Gość nimfomanka22
oj....to naprawde pech ;((

Gość japacz
moze z toba jest cos nie tak moze ty masz problemy a o tym nie mowisz nazwalas sie nimfomanka a moze poprostu nic nie potrafisz i sie zaslaniasz

Gość nimfomanka22
do faceta po przejsciach To prawda :))))))

Gość japacz
plytka jestes nie podejmujesz rozmowy to znaczy ze jestes slaba i ze klamiesz jak wiekszosc kobiet nie umiesz pogodzic sie z tym jaka jestes

A wiesz, co jest najgorsze? Że nie wymyślono na to sposobu. Nie ma takiej tabletki, żeby poprawić samopoczucie i podnieść libido naszym partnerom. Jak się zatną w sobie, to juz po wszystkim. Więc, do tym, którzy na razie nie mają tego problemu - cieszcie się. I korzystajcie z chwili, bo nic nie jest wieczne. U mnie też nie od razu było tak źle ;-)

Gość nimfomanka22
buhahaahah........z pustymi facetami nie rozmawiam.....a obrazac sie nie dam!!!!!

Gość japacz
a moze z drugiej strony popatrzmy nimfomanka mowi ze jest tak a nie inaczej a kto jej teraz uwierzy a moze jest odwrotnie

Ja mam podobny problem, mam ogromne potrzeby seksualne... podkreślę, że nic nie daje masturbacja. Po prostu mam potrzebę seksu, drugiego ciała, ciała kobiety. Moja partnerka uwielbia seks ale nie tyle co ja albo przynajmniej nie na tyle, żeby go uprawiać w różnych miejscach czy sytuacjach. No cóż, potrzeba potrzebą ale za zdradą nie jestem i mocno ją Kocham, więc się przemęczę. Mam nadzieję, że jak razem zamieszamy to się to zmieni.

Gość japacz
a moze z drugiej strony popatrzmy nimfomanka mowi ze jest tak a nie inaczej a kto jej teraz uwierzy a moze jest odwrotnie

Ja mam podobny problem, mam ogromne potrzeby seksualne... podkreślę, że nic nie daje masturbacja. Po prostu mam potrzebę seksu, drugiego ciała, ciała kobiety. Moja partnerka uwielbia seks ale nie tyle co ja albo przynajmniej nie na tyle, żeby go uprawiać w różnych miejscach czy sytuacjach. No cóż, potrzeba potrzebą ale za zdradą nie jestem i mocno ją Kocham, więc się przemęczę. Mam nadzieję, że jak razem zamieszamy to się to zmieni. Mam nadzieję tylko, że do tej pory mi się nie odeche..

Gość nimfomanka22
do faceta po przejsciach umnie rowniez z czasem sie stało .....a ja sie tak staralam a moze za bardzo??? hm.... no trudno trzeba sie z tym jakos pogodzic i zyc dalej ;)))

Gość japacz
pusta to ty jestes jak bys byla normalna to bys z gosciem porozmawiala i jak go kochasz to bys probowala a nie udajesz gorzkie zale

Gość japacz
pusta to ty jestes jak bys byla normalna to bys z gosciem porozmawiala i jak go kochasz to bys probowala a nie udajesz gorzkie zale

Gość japacz
a moze ty sie wogole nie staralas tylko bylas bierna

smoothboy - niestety, z moich obserwacji wynika, że zamieszkanie razem psuje jeszcze bardziej ten stan rzeczy. Wtedy już nic nie da się uratować. Jest stanilizacja, o nic nie trzeba się starać, luz i lenistwo. Wtedy sek schodzi na dalszy plan i jest za późno. Jak powiedział docent Wolański w Kogel-Mogiel: "A mogłem się nie żenić. I komu by to przeszkadzało?"

Gość nimfomanka22
japacz-starałam sie i to za bardzo .....nie znasz mnie i nie wiesz ...wiec nie obrazaj.!!!!

Gość japacz
nie wieze ci po samym nicku klamiesz musialas lamac mu serce skoro tak bylo albo byla inna przyczyna o ktorej nawet nie wiedzialas a napewno nie chcial cie ranic

Gość japacz
nie wieze ci po samym nicku klamiesz musialas lamac mu serce skoro tak bylo albo byla inna przyczyna o ktorej nawet nie wiedzialas a napewno nie chcial cie ranic

Gość japacz

Gość x-mario
nimfomanko ile lat jesteś w tym związku?

Gość nimfomanka22
a jakie moze miec problemy ..chyba ze mu mama koszui nie wyrasowala albo obiadu nie podała!!!!

Gość japacz
a moze ma cukrzyce albo jest w depresji ty nigdy depresji nie mialas myslisz tylko w jednym tonie????

Gość nimfomanka22
no troszke ...tzn kilka lat

Gość japacz
macie dzieci?