Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredkaa

DOBRY GINEKOLOG I POLOŻNA LUBLIN ???

Polecane posty

Gość kredkaa

Jestem w 25 tyg ciązy (6 m-ąc) i chciałabym wybrac juz na stale swojego gina z którym będę mogla ustawic sie na poród

dr rutkowski szpital przy kraśnickich. dr baszak szpital na jaczewskiego, dr marciniak tez na jaczewskiego.

Gość kredkaa
oni prywatnie wszyscy przyjmuja? bo chyba tak anjlepiej a pozniej an poród

tak wszyscy prywatnie. Nie wiem tylko gdzie teraz dr rutkowski przyjmuje. dr marciniak na chodźki, baszak na kaprysowej.

aaaa sorki, baszak na porody sie nie umawia, a szkoda bo jest naprawde super!!!!

ja chodziłam do marciniak i bardzo ją sobie chwale. Super babka. Tylko nie wiem jak z miejscami u niej.

Gość kredkaa
bardzo mi zalezy to moja piewsza ciąża moja mama miała bardzo złe wpsomnienia z porodu wiec chce sie troszke zabezpieczyc. suzkam lekarza ktory napewno nie zawiedzie i bedzie przy porodzie i dobrej poloznej

ja rodziłam u rutkowskiego. Nie chcialam poprostu rodzic na jaczewskiego. Rutkowski jest bardzo fajnym lekarzem, chodziłam potem do niego po porodzie. Wiem że na poród przyjdzie na pewno. Ze mną sobie gadał podczas porodu jak z koleżanką i jakoś mi łatwiej było przez to:) Położną też miałam rewelacyjną, tylko musze poszukac jej nazwiska.

Gość kredkaa
byłabym wdzieczna gdybys sobie przypomniala wlasnie sie wybieram na posuzkiwania w necie znalazlam takie nazwisko połoznej jak Malgorzata Madej-bardzo miłe opinie na jej temat

ja poszukam mojego wy[isu ze szpitala bo tam jest jej nazwisko. Byłam nią zachwycona poprostu. Jak juz mialam parte skurcze to głaskała mnie po głowie i mówiła ze jestem bardzo dzielna:) a darłam sie jak głupia:)

ja tez chodzilam do Marciniak w pierwszej ciazy,pozniej u niej na oddziale lezalam,cesakre ona mi robila.......mysle sobie zeby nie jej precyzja i doswiadczenie to dzisiaj nie bylo by mojej corki:(podjela szybka i wlasciwa decyzje:) pozdrawiam

no właśnie ja do niej w ciąży chodziłam i byłam zadowolona a ciąże mialam z problemami w sumie. Natomiast nie wiem jak jest z porodem bo tak jak mówiłam, nie rodziłam na jaczewskiego.

Gość Lublin
DOŚWIADCZONE: WPISZCIE NAZWISKA DOBRYCH POŁOŻNYCH Z LUBLINA, NAJLEPIEJ TAKICH, KTÓRE POMAGAJĄ CHRONIĆ KROCZE PODCZAS PORODU. Na necie nie można prawie nic znaleźć w tym temacie. Podkreślam, że CHODZI WYŁĄCZNIE O LUBLIN.

Gość monikak1985
Podnoszę temat i prosiłabym aby ktoś podał namiary na dobrą połozną zależy m na położnej z jaczewskiego

Gość monikak1985
Podnoszę temat i prosiłabym aby ktoś podał namiary na dobrą połozną zależy m na położnej z jaczewskiego