Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeemkaaa

TŁUSTA CERA? -PORADY CO DO PUDRÓW W KAMIENIU-co sądzisz....

Polecane posty

Gość eeeeemkaaa

:):) Aaccchh to świecenie.... co do fluidów nie bede sie wypowiadac, uzywalam drozszych i tanszych, jak matowiły to nie kryły i na przemian. wiec teraz uzywam ciagle lirene matujacy niebieska seria. ok ale nie otym chcialam pisac. ostatanio na allegro widzialam kompakty creme puff z max factora...ceny zblizone od 17 do 20coś... ale czy warto kupowac kosemtyki na allegro? notak, roznie to bywa nie ma co wrzucac wszystkich sprzedawców do jednego worka ale wolalabym mimo wszystko kupic wszystko w drogerii. Tylko gdzie.. ano nie ma gdzie bo szukalam bezoowocnie. co sadzicie otym kompakcie? na innym portalu jest mnostwo pochlebnych opinii..tyle ze z przed paru lat. i jaki odcien wybrac skoro uzywam fluidu karmelowego. na jednym zdjeciu wydaje sie odpowiedni odcien nouveau beige, na drugim medium beige.. a znowu na drugim te same odcienie sa jakby zielonkawe, albo za ciemne..........cholerka fajnie gdyby tu wpadla jakas dziewczynka ktora uzywala lub wciaz uzywa creme puff..............:):):) napisze wiekszymi literami moze bedzie lepiej widac CREME PUUUUUUUUUUUUUUUF:P:P:P:P -ja uzywam obecnie rimmel stay matte. maybe w ogole nie warto go zmieniac na puf'ka?:) porady porady.. prosze o pomoc

Ja nie mam bardzo tłustej cery, ale po jakimś czasie trochę się świeci. Używam dlatego sypkiego pudru Clinique, jest niezastąpiony, polecam

Gość ale o co chodzi.....
? :O