Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlanaWita

Jak rozjaśnić czarne farbowane wlosy?

Polecane posty

Gość AlanaWita

Kochane, Od dłuższego czasu farbuję włosy na czarno. Chciałabym je rozjaśnić niestety brakuje mi cierpliwości aby czekać aż odrosną. Wiem że rozjaśnianie farbowanych na czarno włosów to trudna sprawa. Czy próbowałyście i z jakim skutkiem Dzieki za pomoc

Sama mialam podobny problem... niestety sposob nie ma az tak wiele - zalezy jak bardzo jasne chcesz miec. Najbardziej drastyczne rozwiazanie to sciagniecie koloru - bardzo niszczy wlosy, ja sie zdecydowalam i bardzo mi sie przesuszyly niestety... a i tak fryzjerka stwierdzila, ze do calkowicie jasnych nie bedzie sciagala, bo juz zupelnie mi sie zniszcza... drugi sposob, chyba najbardziej popularny to robienie pasemek... raz, drugi, trzeci... oczywiscie nei co tydzien tylko co powiedzmy 2 miesiace... w koncu wlosy stana sie na tyle jasne, ze bedziesz mogla nalozyc na nie np. jasno brazowa farbe i zostana Ci troche pasemek, ale ciemniejszych... no i jeszcze mozesz poczekac, az odrosna... no ale komu by sie chcialo ;P Pozdrawiam

Gość aś17
hej,mam włosy ciemny brąz i chcę sobie zrobić pasemka niebieskim tonerem ale nie wiem czy coś będzie u mnie widać:/więc będę musiała pasma włosów rozjaśnić.tylko się zastanawiam czym.I czy jak je rozjaśnię to będą rozjaśnione już na stałe czy z czasem zciemnieją.a ta metoda z cytryną czy wodą utlenioną działa?

Gość ja farbowałam kilka lat
na czarno, marzył mi się rudy kolor więc kupiłam rozjaśniacz z joanny i nałożyłam na całe włosy, wyszedł mi kolor taki jajkowaty i na drugi dzień nałożylam kolor jaki chciałam i wyszedł super :) Na szczęście nie zniszczyło mi to włosów i nie wypadają. Jeśli masz włosy w dobrej kondycji to spróbuj