Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cxvbxcb

A ja lubię robić lody

Polecane posty

Gość cxvbxcb

Lubie robic loda, patrzeć wtedy na jego twarz i czuc jak mu jest dobrze :D:D

Gość cxvbxcb
up

Gość gościu
pewnie, jak tobie robią loda też lubisz?

Gość szparek
Poproszę włoskiego śmietankowego w polewie czekoladowej.

Gość koneser_muszelek
a ja już Cię lubię :)

ja też lubię :D czasem mam wrażenie, że kocham dwóch naraz, mojego faceta jako osobę i jego penisa hehe :D od obu jestem uzależniona...

Gość bardzo inteligentny
a którego bardziej? ;)

Hehe Prawiczek, założę się, że jak kiedyś jakaś panna zrobi Ci loda, to tak Ci się to spodoba, że będziesz chciał kilka razy dziennie :D No chyba, że trafisz na taką co robi to kiepsko, ale w sumie z taką kafeteryjną wiedzą na pewno ją podszkolisz :P

Gość jacnjss
I ja lubie widziec jak facet sie masturbuje

"ja też lubię czasem mam wrażenie, że kocham dwóch naraz, mojego faceta jako osobę i jego penisa hehe od obu jestem uzależniona..." Też tak mam. Zawsze się zastanawiam kiedy mój facet zacznie być zazdrosny o swojego... Zresztą stopka mówi sama za siebie :classic_cool:

hehe iwanno fajnie, że nie jestem sama z takim odczuciem :P Rozumiem, że często robsiz swojemu facetowi loda, powiesz coś więcej o tym?

dziewczyny jestescie zajebiste chciałbym spotkac sie z taka laska co uwilbia ssac

Dzięki ogier :-) Faktycznie uwielbiam robić loda mojemu facetowi, staram się wciąż udoskonalać technikę, umiem już głębokie gardło, ale chcialabym nauczyć się przedłużać maksymalnie czas, kiedy mogę go mieć całego po nasadę w buziulce. Ponadto uwielbiam ssać jajeczka, no i oczywiście połykam :D

Przy okazji zadam pytanie - czy facet jest w stanie przedłużać czas, przy lodzie, nim wytryśnie? Bo miałam kilku partnerów, większość z nich tryskała po jakiś 5 minutach, natomiast mój obecny partner (ok. 40) potrafi nie dojść nawet przez !! pół godziny !! jęczy sobie, jak mu dobrze, jak to śłicznie robię, etc, i tak się zastanawiam, czy opanował technikę przedłużania, czy jest jakiś inny powód? W każdym razie taki blow job, to naprawdę 'job', bo robiąc to tak długo moje mięśnie żuchwy muszą się namęczyć :P

najlepiej jest wczesniej sobie ulzyc albo robisz mu 5 laske tryska a potem to juz spokojnie godzine można wytrzymac

@ kafeteryjna Myślę, że nie każdy facet to umie - moj tak. On może spokojnie godzinę... Gdy go kiedyś zapytałam dlaczego przedłuża stwierdził, że jakby chciał mieć szybko orgazm - to by sobie zrobił ręką a tak chce się \"rozkoszować\" i patrzeć na mnie :) A tak wogólę to robię mu loda zawsze i wszędzie. Najbardziej lubię w kinie :D Po prostu nię mogę się powstrzymać. Siedzi, ogląda film - w ogóle się nie spodziewa.... JEstem złośliwa i jak widzę, że coś robi np. pisze jakiś raport do pracy - to atakuje... Ostatnio się na mnie obraził :( bo jak się do niego dobierałam to chciał oglądać mecz a niestety nie ma podzielności uwagi... (w trakcie sexu). :classic_cool:

Gość cipeczkaaaaaaaaaaaa
to ohydne co wy robicie ble

Gość dasasd
a duzego ma kutasa? mialam kolezanke co tez mowila ze lubi robic loda

Gość KOLo32
Kafeteryjna- jesteś wpaniała (niestety tylko dla swego faceta), a jeśłi ssiesz jajka to z ciebe prawadziwa bogini w tych sprawach. Iwanno, super sprawa, tech bym chciał, by mi moja obciągnęła w kinie, podniecjaąca bezpruderyjność

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ja też uwielbiam robić loda mojemu facetowi, mogłabym to robić 20 razy dziennie :-D Niestety praca w tym przeszkadza więc musimy ograniczyć się do lodzika rano i wieczorem i oczywiście później sex :-D

18 cm szczęścia :) W seksie jest tylko jedna rzecz ktora mnie obrzydza - lizanie nieogolonych pach po godzinie gry wstępnej, obleha...

Gość algida_ldzk
A w japoniii mają takie święto płodnośći w czasie ktorego wszyscy składają pokłon wielkiemu fiutowi, faceci zjedżają z górki na 2metrowym drewnianym fallusie a kobiety jedzą lody w kształcie fiutków... Nie pamietam jak to się nazywa,- jak sobie orzypomnie - to napiszę.

Gość zaciewiona87
ja tez uwialbiam robić lodzika nmojemu ukochanemu..tak go ssac pieścic języczkiem,oblizywac go z kazdej strony..Hmmm mniam i tez bym go najlepeij z ust nie wyjmowała,ale to tylko dotyczy mojego faceta, na sama mysl ze miałam bym komus innemu zrobic to zbiera mi sie na wymioty;/