Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość stach1

apel o pomoc

Polecane posty

Gość stach1

W 1989 roku miałem wypadek kolejowy, zostałem wypchany z pociągu przez nietrzeżwych chuliganów. W wyniku tego amputowano mi obydwie kończyny dolne Chodzę w protezach nie nadających się do chodzenia i funkcjonowania ,robią mi się rany wrzody i puchną mi. Także mam cukrzycę typ 2potrzebna jest dieta i leki, potrzebne są kosmetyki wszelkie na kończyny, różne opatrunki. Wszystko jest potwornie drogie. Trudno jest prosić o pomoc ale nie mam innego wyjścia. Jeśli Państwo potrzebowaliby więcej informacji o mnie oczywiście wszystko mogę wysłać. To tak dużo, a zarazem tak nie wiele. Będę zadowolony nawet z najmniejszej wpłaty i będę miał iskierkę nadziei na lepsze jutro. Po operacji kończyny prawej potrzebna jest rehabilitacja, a także druga nowa proteza (prawa), koszt jej wynosi 8.450zł. Sam dojazd do Szczecina to 450zł samochodem bo pociągiem nie dam rady, Koszt całkowity: 8450 PLN brutto (prawej protezy) Wszystko to co jest napisane jest prawdą ,wszystko można sprawdzić. Stanisław Zbrzezny Stanisław Zbrzezny Sokolica 30/3 11-200 Bartoszyce PKO BP S.A. Oddział Bartoszyce nr.rach.44102035700000220200327890 Mój email piurek30@wp.pl Tel.604808404 Jak pństwo będą potrzebowali jakiś informacji to proszę o kontakt dziękuję

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować