Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie skneraaa

gin ile bierze?????

Polecane posty

Gość nie skneraaa

chodze prywatnie do gin wizyta 100zł raz na mc raz na 1,5 mc USG i cena 100zł przy wizycie wypisuje mi L4 50zł (płace bo nie wystawi a moja wredna szefowa taki stawia warunek albo L4 albo zwolnienie zwolnić mnie może wiem to na 100% byłam u prawnika) dodatkowo wszystkie badania płatne ostatnio za toxo morfologie itp zapłaciłam 180 zł i jeszcze witaminy itp jakieś 100zł na mc średnio wydaje 400 zł a moj gin mówi mi dziś że za poród to on bierze 1800zł plus jego położna 600zł sszok też tyle płacicie

Gość e tammmmmmmmmmm
ja chodze na NFZ i mam gratis

Gość nie wiem jaki nick
ja za wizyte place 80zł, usg dodatkowo platne 120zł

Gość lulkakakak
a ja płace 150 za wizyte i nic więcej raz na 2 mc chodz co dwa anie co mc :P

Gość dorcia33
Jak za porod i polozna masz placic?Cholerny lekarz tj jego praca dostaje pensje nie?Nie cierpie takiego podejscia do pacjenta.I jeszcze smia mowic ,ze nie biora lapowek,a tu otawrcie stawia swoje cholerne wygorowania finansowe!!!Gdzie przysiega ,ktora skaldal!!Uch ,ale sie zdenerwowalam!!

jej co ty masz za lekarza ja chodzilam prywatnie z tym ze to bylo 2 lata temu moj lekarz baral 50zl zawsze robil usg w cenie wizyty sliczny nowy gabinet mialam nr jego kom jak potrzebowalam dzwonilam jej ceny o ktorych piszesz to naprawde sa wygorowane :(

Gość zypkowa mama małej zosi
Proponuje nie korzystać z jego usług i powiedziec mu to.I tak bardzo duzo płacisz za wizyty i badania.Więkrzość mozna robic na fundusz i powinien cie poinformować o tym.Wystarczy skierowanie do laboratorium.Nabija kase i daje nabijac prywatnym gabinetom. Mieszkam w duzym mieście i chodze pryw do dobrego lekarza-płacę 50 zł,ale wiem ,że inni biorą 80.USG robie w szpitalu bo tam przyjmuje mój lekarz.

az musialam sprawdzic teraz moj lekarz bierze 70zl z za wizyte z usg badaniem i dodam ze jest swietny

Niezły interes sobie zbija Twój lekarz! Ja za wizytę w ciąży(miałam badanie ginekologiczne,usg) czy też nie zawsze płaciłam 50 zł! Natomiast jeśli miała być cytologia to dopłacałam 10zł. Jeśli wizyta była np poo poradę czy po receptę to gratis. Mój gin robiła mi cc gratisowo(pracuje w tym szpitalu co miałam zabieg) I zajmowała się wszystkimi pacjentami doskonale które należały do niej!!! Bez dodatkowej opłaty oczywiście.

Krew,mocz wszystko bezpłatnie.Co za problem z kartką dotyczacą badań iść do laboratorium i zrobic to bezpłatnie.Toxoplazmoza kosztuje 50 zł.Dajesz sie nabijac w butelkę,ja wiem,że każda ciężarna chce jak najlepiej ale czemu od razu dawać sie okradać?

Gość nie skneraaa
ale on za ten poród to jak chce z jego udziałem przyjedzie kiedy chce i o której i ta położna też a wizyty są u mnie w mieście prawie wszędzie po 100zł

Jestem wstanie zrozumieć że chcesz jego w czasie porodu itd.Ale po co u niego w gabinecie robisz badania? Ja chodizłąm do labolatorium bo taniej!

No dobrze,a co z badaniami których zresztą w ciąży robi sie dużo?

A za taką kasę jaką woła lekarz+położna to bym urodziła w prywatnej klinice :D Z wszelkimi wygodami!

Gość nie skneraaa
nie u niego robiłam on zapisał na karteczce które mam zrobic i poszlam do laboratorium i tyle wyszło :(

Gość
ja płacilam 50 zł:) razem z usg:)

Gość nie skneraaa
kurcze sama nie wiem czy decydowac się na ten poród wychodzi 2400zł to chyba dużo ????

Jeżeli nie masz planowanej cesarki to lepiej opłać położną.To i tak ona przyjmuje poród,zajmuje sie tobą i przed i po porodzie.Lekarz tak naprawdę to szyje Cie po porodzie(o ile bedą cie nacinać ) i tyle jego pracy.

Gość nie skneraaa
ale nigdy nie wiadomo czy nie bedzie cc i co wtedy a jak będą jakies komplikacje twu twu :( kurcze juz sama nie wiem

Gość nie skneraaa
małopolska

ja rodziłam niedawno gin za wizyte brał 50 zł w tym usg, ja chciałam to rodził zemna i nie brał kasy;) jak lerzałam w ciazy w szpitalu bo plamiłam, to przychodzi co godzine za reke potrzymał, wspieral super gościu, a z męzem jak kolega przy porodzie;)

dużo ja płaciłam 60, co każdą wizytę usg bo bliźniaki jakie badanie miałaś tak drogie? chorujesz na coś?

w poznaniu norma to 3000 bycie na kazde wezwanie na poród sn,natomiast umawiana cc tansza,bo moze umowic na swoim dyzurze- 2500 ///kopłam go w dupe i 9 miesiacu zmieniłamgina i szpiotal i było super a za 3 tys. kupilismy super wózek

Gość eh to was ladnie kasują
ja wlasnie wrocilam od gin i place 60 zl za wizyte. Na kazdej mam usg i badanie. A podstawowe badania robie na nfz. Dostaje skierowanie i juz. Moj gin przyjmuje tez w przychodni, Co do porodu nic nie place bo on pracuje tez w szpitalu i mam umowiony porod akurat gdy wypada mu dyzur. Porod mam miec wywolywany :(

Mój (choć w ciązy nie jestem) bierze 50 zł za wizytę i 50 zł za usg, 50 zł cytologia, 30 zł wypisanie samej recepty. Zmieniłabym lekarza :o Też musiałam w ciązy robić prywatnie badania i tak samo mnie kosztowały-180 zł :o W następnej ciąży będę chodziła na NFZ i prywatnie ;)

ja płacę 150 z USG co miesiąc, za badania pierwsze badania w laboratorium zapłaciłam ponad 400 zł. Wizyta trwa średnio około godziny.

Gość mloda...
moja kolezanka placi 80zl za wizyte