Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ANITKA WAWA

mamy z warszawy.....

Polecane posty

Gość z bemowa
trąbka, cała ciąża przed Tobą :) Ja bardzo miło wspominam, świetnie sie czułam, a teraz włosy wypadają, jakaś skóra na brzuchu wisi, wybuchowa jestem, bo stresuje mnie to czy tamto. A jak się czujesz?

co do gwozdzi to chyba beda na bazarku przy hali wola, albo na bazarku kolo mcdonalda przy wroclawskiej (tu na pewno), ewentualnie brico na polczynskiej przy tesco. ja sie czuje paskudnie bo mam straszne wymioty. Pocieszam sie ze za miesiac powinny minac ;)

ogolnie polecam bazarek przy wroclawskiej bo tam jest wszystko, ja kiedys mieszkalam blizej wiec tam zawsze latalam po takie rzeczy

Gość pearlineee
a to jest tam za lidlem jeszcze? bo nie bardzo się orientuje. i jak daleko to od lidla? a może podjechać tam czyms?

Gość pearlineee
hmmm ten na rogu powstancow i gurczewskiej

no to musisz pojechac wzdluz powstancow slaskich w strone nowego bemowa i to bedzie przy mcdonaldsie, zauwazysz. Od lidla jest to kilka przystankow, mozesz jechac 184, 112, 171, 507, E-2, 106

Gość pearlineee
ale napisalam górczewskiej:):):):):)

Gość z bemowa
pearlinee, jesteś jeszcze? Do przychodni pewnie na Czumy biegasz? A do jakiego lekarza, bo ja wybrałm i mam nadzieje, ze to dobry wybór, a z drugiej strony nie zamierzam tam często bywac :P

Gość z bemowa
Mam koleżankę w pracy z Piastowa :)