Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ANITKA WAWA

mamy z warszawy.....

Polecane posty

Gość tamtamy
Powiecmy z okolic - A czemu pytasz?

Gość tamtamy
* powiedzmy - ups, sorki

Gość z bemowa

Gość poszarpana lechtaczka prostytu
z wolomina 🖐️ moce byc ?? :o

Gość pearlineee
o ja tez z bemowa:)

Gość z bemowa
ja górce/jelonki

Gość pearlineee
ja tez jelonki:)

Gość z bemowa
w jakim wieku masz dziecko?

Gość pearlineee
2 latka, a Ty?

Gość z bemowa
o rany, to już dorosłe jak dla mnie ;) 3 miesiące dopiero.

Gość pearlineee
o 3 miesiące to maleństwo:) moja to juz rozbrykana:)

Gość pearlineee
witaj trąbka:)

to powiedzcie mi co robicie z dzieciaczkami na bemowie, gdzie mozna sobie chodzic itp, bo ja pod tym katem nigdy nie patrzylam na ta dzielnice mimo ze mieszkam tu od urodzenia ;)

Gość pearlineee
ja mieszkam koło parku górczewskiego, to najczęściej tam wychodze z nią, bo tam spokojnie. Poza tym na plac kasztelański tam taki malenki plac zabaw dla maluszków jest, sporo mam z dziećmi, a raczej babc;) no i otworzyli jakis mega plac zabaw nowy ale jeszcze tam nie byłam:)

no ja tez mieszkam przy gorczewskiej, tylko po drugiej stronie i pewnie tez bede albo tam chodzic albo na WAT jak juz zrobia droge.

Gość pearlineee
ja mieszkam w wawie od niedawna w sumie i słabo znam miasto. Wiem ze warszawiacy nie przepadają za takimi przyjezdnymi:-P

Gość z bemowa
Ja też od niedawna i mam to gdzieś, że jestem przyjezdna. A na spacerki to i ja z górczewskiej chodzę do parku Górczewska i na piechotę na zakupy do Hali Wola nawet. W tym parku jest całkiem przyjemnie, choc nie o tej porze roku. A tak poza tym, to zeszłam każdą uliczkę Jelonek, bo z takim maluchem na razie atrakcji nie szukam. Pearlinee, a gdzie te nowe atrakcje otworzyli? Tak na przyszłośc.

Gość pearlineee
przy fortach bema czy jakoś tak:) a do hali wola prawie codziennie chodze:) bo tam jest fajny targ, a czasami do biedronki wstąpie po huggisy:) a co do warszawiakow i przyjezdnych to juz pare razy usłyszałam jakieś chamskie teksty:) no ale ja z własnej woli to nie jestem:) tylko męża przenieśli tu do pracy. Pracuje w płochocinie czy jakos tak.

ja tam nic nie mam do przyjezdnych. Moj maz tez jest przyjezdny i jakos dobrze nam sie uklada. Czasami tylko nie potrafi zrozumiec ze mi dobrze w Warszawie bo on by wolal zyc w jakims mniejszym miescie. Ale moze to na stare lata. Szczerze mowiac nie wiem czemu ludzie sie boja Warszawiakow. Pamietam jak pierwszy raz odwiedzilam tesciow to byli tak mna zestresowani. Mysleli ze bede wybrzydzac i zadzierac nosa. Na szczescie sie pomylili :)

Gość z bemowa
Taka już jest opinia, a najbardziej nie lubi się chyba warszawiaków w górach. Zawsze tam się to czuje, bo do tej pory tutaj jest ok. Może dlatego, że w pracy i wśród znajomych wiekszośc przyjezdnych. Trąbka, a kiedy termin i jaki szpital?

termin dopiero na wrzesien i chyba bede rodzic na zelaznej bo z zelaznej mam lekarke

Gość pearlineee
jak juz gadam z warszawiankami to mam pytanie troche smieszne:) nie wiecie gdzie w naszej okolicy jest jakis sklep z gwoździami itp:) bo musimy kupić takie wkręty do sufitu zebu dziecku zawiesić siedzisko, i nie wiem gdzie mozna kupic. w tesco i auchan są ale lipne.

Gość z bemowa
w castoramie na ursusie najlepiej, ja nigdy nie szukam takich rzeczy, bo to ulubiony sklep męża i gotów tam jeździc nawet codziennie :D