Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość libdic

Jestem brzydka i tępa...

Polecane posty

Gość libdic

Mam okrągłą twarz , wysokie czoło , cienkie przetłuszczone włosy i problemy z tłustą, trądzikową skórą...a poza tym mam beznadziejne oceny w szkole i mam ochote sie powiesić...:(((

Gość th4th34th34th34th34th34th
a ja mam 3 letnie auto i jestem zalamana bo kolezanka ma roczne;/

Gość pani_filolog
Ja też mam okrągłą twarz, wysokie czoło (podobno oznaka inteligencji), cienkie włosy (jak je myjesz to wszystko jest ok), problemy z cerą, bo kto jej nie ma. Wprawdzie szkołę mam za sobą, ale szef nie zawsze jest ze mnie zadowolony. Pewnie się ch**owo czujesz, ale nie jesteś sama, a problemy powyżej nie są wcale takie straszne. Głowa do góry kobito.

Gość libdic
mówie poważnie... nikt mnie nie chce mam 19 lat i nie mam chłopaka , matura za pasem a ja jestem tepa i pewnie nie zdam , mam koślawe nogi i sie garbie i jestem wysoka a moja twarz przypomina twarz einsteina ... jestem najbrzydszą kobietą na świecie , brzydszej nie znajdziecie... CHCE SIE ZAAAAABIĆ...;(((((

Po chuj ci chlopak zajmij sie waznymi sprawami. Ogole jestem leserem ale do matury to ztreba sie przylozyc a nei zajmowac peirdolami. Tradzik da sie elczyc wiem to po sobie.Teraz mam swietna cere a bylo tragicznie.Fryzjer dobre ubrania makijaz i juz jestes laska

Gość pani_filolog
Nie wierzę, że jesteś brzydka. Że nikt Ciebie nie chce. Rozejrzyj się, czy w pobliżu nie ma osób, które Cię lubią i które Ty lubisz. Uwierz mi, że w Twoim wieku co druga osoba tak się czuje. Olej wygląd (tzn. dbaj o siebie, ale nie bierz tego jako wyznacznik wartości człowieka). Uśmiechnij się do kumpeli obok. Wszystkie jedziecie na tym samym wózku.

Gość libdic
Co mi po "zrobionej" urodzie? Nie jestem naturalnie ładna i nigdy nie będe... A jak zmyje makijaż i nie umyje włosów nadal będe Einsteinem i tyle...:/

Gość pani_filolog
A chcesz być ładna?

piękne jest nie to, co ładne, ale to, co się komu podoba. jeśli źle się ze sobą czujesz, zmień styl ubierania się na bardziej "kobiecy", zmień troche fryzurę, wyprostuj się i uśmiechnij. i już zauważysz zmianę. nie dziwię się, ze nie masz chłopaka, skoro takie masz podejście. zmień stosunek do siebie samej, przestań tak o sobie myśleć i wyjdź między ludzi. przed kompem w pokoju ma Cię facet znaleźć?? co do ocen- weź się do nauki, a nie pierdoły na kafe piszesz. wysokie czoło- zrób sobie grzywkę do brwi. włosy- myj codziennie kosmetykami do włosów przetłuszczających się: pokrzywa, rzepa, skrzyp. i nie używaj kosmetyków do stylizacji, jeśli to nie jest konieczne. jeśli jest- jak najmniej. też mam takie włosy i nie uważam, żeby to był powód, dla którego warto robić sobie krzywdę.

Gość dlaczego Einstein
on mial bujna czupryne i byl calkiem przystoiny. Moze o Frankensteinie myslisz? A to zupelnie rózne osoby...

Gość renifer zdradzisz sekret
zdradzisz sekret super cery ?? Samo przeszo, czy jakiś cudowny lek ?? Ja jak na siebie czasami patrzę to siępłakac chce- raz jest prawie ok a innym razem MASAKRA

Jesteś brzydka i głupia ? Pozostaje, więc bycie zabawną, miła i mającą zasady. Nie wieszaj się - tylko ludziom narobisz problemów. Ty wiesz ile kosztuje wyprawienie pogrzebu ? Koszmar !

Gość Brzydula bettilda
Jezus masz problemy. A mam mam kurwa rozstępy od łydek po cycki (nigdy nie byłam gruba), obwisłe małe cycki, blizny niemalże wszędzie, naczyniaka i chuj wie co jeszcze (nie nosze spodenek, bluzek na ramiączkach całe życie-no może z wyjątkiem wczesnego dzieciństwa), mam cienką, szarą skórą, widać mi wszędzie żyły, na rękach jak jest gorąco to są jak u Angeliny, czyli żeby Cię pocieszyć jestem żylasta. A i owłosiona, mam problemy z hormonami. Cera nie mam trądzikowej, ale łuszczącą, z czerwonymi plamami, grozi mi najgorsze z możliwych czyli trądzik nie młodzieńczy, a różowaty... Cera ziemista, pomimo najdroższych kosmetyków. Nie posiadam regularnych rysów twarzy, zero rzęs, brzydki noc, nierówne wargi, krzywe zęby, włosy siano, kosmetyki fryzjerskie nie dają sobie z nimi rady. Ogólnie koszmar, wydaje masę kasy a efekt? Żaden. Także nie narzekaj na wygląd. Do mądrali, makijaż nie jest lekarstwem na wszystko.

Gość margi78
izotek to lekarstwo na piekna cere,niezawodne,popros dermatologa o kuracje a pozbedziesz sie chociaz tradziku i tlustych wlosow,sa gorsze rzeczy na swiecie,glowa do gory,powodzenia