Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miho26

jakie ksmetykidla cery mieszanej,ze skłonnościa do poważnego przetłuszczania się

Polecane posty

Gość miho26

Stosowałam już różne cuda do pielęgnacji twarzy,ale zawsze cera po jakimś czasie przywyczajała się i kosmetyk przestawał być skuteczny.Mam cerę typowo mieszaną - policzki to sahara natomiast strefa T nie daje się ujażmić nawet takim podkładom jak normatient vichy. Czy ktoś wie może jakie kosmetyki są godne polecenia?Te które przetestowałam,to: **normatient(tragiczna susza i ogromne bolesne wypryski), **lirene(przetłuszczalozdecydowanie moją cerę), **garnier(dostawałam uczulenia), **nivea visage(początkowo dawał dobre rezultaty jednak przy zakupie drugiego zestawu cera zdecydowanie słabiej reagowała) **seria profesjonalna Erisowej(nie pamiętam nazwy :P;również,po ok miesiącu czy dwu przestała być skuteczna)

Gość miho26
bez umycia twarzy jakimś kosmetykiem z użyciem zwyklej wody nie ma szans,na to aby choć trochę zmniejszyc tragicznie rozszerzone pory a z koleji tonik z normatient powoduje,że skóra mi schodzi nawet w części przetłuszczającej się,że o suchej nie wspomne ;/

Gość miho26
Byłam już u dermatologa,ten polecił mi pozostać przy wtedy stosowanych kosmetykach vichy z serii skinset,one nie wysuszały mojej cery,ale wągrów pozbyć się nie mogłam :|,trochę szkoda mi płacić,ale pewnie taniej wyjdzie mnie taka wizyta niż testowanie kolejnych mazideł ;]

Gość miho26
czyli taki wolnozużywający sie peeling ;),dobry koncept,bo stosowawnie zwykłego z tubki w moim przyadku daje rezultat na 1 dobę,potem cera wygląda jak bym nic nie robiła :D

Gość meryyyy078
kosmetyczka nie jest żadnym autorytetem w dziedzinie zdrowia-->skóry..raczej dermatolog. kupiłam w aptece lipo krem dardia i jestem zadowolona. uzywam już 8miesięcy.

Gość aha a jeśli to
Dermika Matt seria do matowienia, zwęzania porów i jednocześnie nawilżania poztrebujących partii

Gość fasada
Ja też uważam że najlepsza jest dermika matt , ale coraz rzadziej mogę ją spotkać w sklepach :(

Gość zażalenia
ja dostałam uczulenia po dermice matt