Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Luty 12, 2009 Podstawowymi zagrożeniami są : Kofeina-w dużej ilości szkodzi:P. Kwasek fosforowy-działa żrąco ną ząbki i bardzo utrudnia przyswajanie związków magnezu i wapnia:P. Szczególnie groźna jest wersja\"dietetyczna\"zawierająca znacznie bardziej toksyczne związki znajdujące się w mieszaninie zwanej \"aspartam\" która po spożyciu wywołuje między innymi ślepotę[wściekły]. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niuniaaaaa 0 Napisano Luty 12, 2009 wypiłam dzisiaj 2l coli ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Luty 12, 2009 W pewnym sensie:O.Tylko że nie miałem po co szukać:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Luty 12, 2009 A to była dietetyczna czy z cukrem:P? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Luty 12, 2009 Dowiedziałem się od od ich koleżanki z klasy że są 2 zajęte.A nie wiem jak inną dorwać z tej samej budy ale innej klasy:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sfdsdfgsdf Napisano Luty 12, 2009 coca-cola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sfdsdfgsdf Napisano Luty 12, 2009 kocham ja bez względu na jej wady :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Luty 12, 2009 \"wiadomo kto biedaku czyli milosc telepatyczna jednostronna do tej pory?? \" Z tą miłością to przesadzasz:P.A chciałem tą 3 zlustrować ale jest problem bo tamta nie zna jej bo ona z innej klasy :O.Do tego coś marudziła ostatnio do mnie:O. A widać niektórzy mają zasadę: NIE PYTAJ CO COLA MOŻE ZROBIĆ DLA CIEBIE A CO TY DLA NIEJ MOŻESZ ZROBIĆ:D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niuniaaaaa 0 Napisano Luty 12, 2009 dietetyczna of course :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Luty 12, 2009 Ta tzw dietetyczna jest najgorsza.Z tych"aspartamów powstaje w żoładku alkohol metylowy:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niuniaaaaa 0 Napisano Luty 12, 2009 ooo alkohol - suuuuper :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niuniaaaaa 0 Napisano Luty 12, 2009 a niby taka zwykła cola :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Luty 12, 2009 "wiadomo kto gazowana cola jest dobra do czyszczenia przeplywu w zlewie , a ogazowana dobra na biegunke dziwne bo wydawalo mi sie zes starszy wiekiem " Czytałem że są dobre do czyszczenia z rdzy:D.A ja pisałem tutaj jaki mam wiek:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach