Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27latek

Mam 27 lat, wyższe wykształcenie, będę głosował na Prawo i Sprawiedliwość

Polecane posty

Gość 27latek

w najbliższych wyborach :)

Gość A ja na SLD i się nie chwalę.

No i to jest kolejny argument, że wyższe wykształcenie nie jest żadnym wyznacznikiem inteligencji :P

Gość 27latek
Bo podoba mi się polityka zagraniczna PiS :) za rządów Kaczyńskich mielismy złą prasę, ale liczono sie z nami. Obecnie prasę mamy niezłą, i nikt się z nami nie liczy.

Gość przeciez niedawno
byly wybory! :O Znowu? :O:O:O:O:O

za rządów PiS w tym kraju był kabaret... Teraz jest przynajmniej w miarę normalnie

w Polsce mamy 4 "rodzaje wyborów" - do parlamentu UE - do sejmu i senatu - prezydenckie - samorządowe tak wiec w Polsce przynajmniej co 2 lata będą jakieś wybory :P

Gość 27latek
Muszę Cię rozczarować. Poziom mojej inteligencji badano podczas testów w poprzedniej pracy. Przeszedłem: -kompleksowy test Weschlera (WAIS - R) -test matryc progresywnych (Ravena) Wynik: 135 w skali IQ Wechslera 136 w skali IQ Stanford-Bineta :) podobno są to wyniki ponad przeciętną.

Gość to i tak mniej niż doda
:D

Gość 27latek
"za rządów PiSu był kabaret" - możesz to jakoś uzasadnić? Kabaret był wyłącznie w mediach.

Gość to wyyypierda
27latek wiem ze jest to prowokacja i wiesz tak naprawde nic nie intersuja mnie te twoje wyniki inteligencji pomnoc Doda miala 157 a i tak jest glupia. a pozatym jak taki mądry jetses to co robisz na kafeterii o tej porze nie jestes w jakiejs wielkie koropracji?? hnnmmu odpiwiedz leszczu !!!!!!!!!

Gość alfredo di amore
a ja bede glosowal na korwina. nie podobaja mi sie jego niektore poglady, ale i tak jest to kropla w morzu niedorzecznosci, do ktorego wplywaja wydaliny wszystkich wiodacych obozow politycznych: kaczorow, donaldow, ludowcow, lewakow. to wszystko maskarada na naszych oczach a ludzie daja sie wciagnac w te gierki rozgrywane przed kamerami. przejrzyjcie na oczy, oni smieja sie wam prosto w twarz. okradaja was z ciezko zarabianych pieniedzy a wam to pasuje. nie rozumiem skad w nas taka niemoc, mamy takie tradycje ruchow narodowowyzwolenczych, teraz jest czas na powstanie i rozgonienie towarzystwa. problem w tym, czy jest kim to towarzystwo zastapic - bo zapewne do koryta dopchalyby sie nastepne swinie

Gość to wyyypierda
taa,......... na tego Korwina co z niepełnosprawnych się śmiał na faszystę i rasistę >>?>>?? Jeesteś chory qrwa.

Gość alfredo di amore
a wy dalej kloccie sie kto rozwala kraj - pis czy po. smiechu warte. a rzadzacym tylko na reke ze narod jest podzielony - bo w jednosci sila, a przy takim podziale moga sobie robic co im sie tylko podoba - na zmiane co 4 lata to jedni to drudzy i napychac swoje tluste swinskie dupska. jestesmy zniewoleni smutne ze nie mozemy z tym nic zrobic ale jak widze co wypisujecie to wiem, ze nie doczekam lepszych czasow

Gość to wyyypierda
a tak na marginiecise mowiac o pragramach typu gwiady robia po lodzie tylko akcentyuesz tępaku ze Ty jetes czescią widwono teakich wspanialcy show zakompleksilku

Gość alfredo di amore
a wiec tak jak wspomnialem ludzie przejrzyjcie na oczy i miejscie wlasne zdanie. czy ktos zechce podjac ze mna rzeczowa dyskusje? nie odpowiadam na posty o zerowym poziomie merytorycznym, jak te powyzej, bo szkoda mojego czasu. apeluje o nauke czytania ze zrozumieniem, bo zauwazylem ze pewna osoba ma wielki problem ze zrozumieniem tresci moich postow - przykre, przeciez nie sa to skomplikowane teksty

Gość alfredo di amore
podziele sie jeszcze jednym przemysleniem :) zauwazcie drodzy kafeterianie, jak to jest, ze ludzie narzekajacy na niski poziom kultury rzadzenia krajem sami sa najwiekszymi pieniaczami i ich jedynym argumentem pozostaje domniemana sila, ktora, jak sie czesto okazuje, nie ma pokrycia z rzeczywistym stanem ich bicepsow :)

Gość alfredo di amore
nie no oniemialem jakis moderator usunal moj post :) co za bzdura :) modzie nie lubisz kalafioru? ale bieda

Gość tylko UPR moze nas uratowac
tylko Korwin!

Gość o sole żmijo
proponuje autorowi zdjąć różowe okulary :O

Gość alpocysaskjd
a ponadto autor jest wielce "skromny" . A wiesz gdzie mamy poziom Twojej intelgencji ? :)

Gość RAPTORR
Korwin już od dawna nie jest prezesem UPR'u. Teraz jest nim Popiela. Wszyscy zaczną się pluć, że och nie faszyzm, szowinizm blablabla. Mikke miał to do siebie, że czasem walił prosto z mostu i trochę zbyt obrazowe porównania. Tak czy inaczej to co przemawia za UPR'em to ich podejście do kwestii gospodarczych, a reszta powinna mało kogo obchodzić. Polecam obejrzenie czasem programu "Młodzież kontra" na tvp2 i zobaczenie poglądów młodzieżówki tej partii.

jak Korwin zapisze się do logopedy i będzie mówił tak abym go zrozumiał, to zagłosuje na niego. A jak nie to , to na Tow , Cz. Kiszczaka, lub W. Jaruzelskiego, przynajmiej cwaniacy, doporowadzili kraj do ruiny i biorą za to kasiorę, że głowa boli, a to tego trzeba mieć łeb nie od parady.