Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek-frajer

Otwieram nowy klubik dla tych,którzy nie mogą już czytać o Prawiczku

Polecane posty

Gość prawiczek-frajer

Nie cierpię go,pisze głupoty i o rzeczach o których nie ma pojęcia.Poza tym ja jak nie lubie analu to o tym nie czytam bo mnie to interesuje.Wpisujcie sie ci,którzy zdążyli znienawidzić prawiczka

Gość prawiczek-frajer
dobrze powiedziane.Chyba go teraz niema pewnie siedzi na jakims kobiecym forum i wypisuje pierdoly.Ciekawa jestem czy ma jakies inne hobby oprócz kafeterii......jest żałosny

Gość wirusy trojany pneumokoki

Gość darkthrone
a ty prawiczek spierdalaj w podskokach... stuleje juz nakremowales dzisiaj? zalosny, zakompleksiony gnoj...

Gość NIKITA56765
Nie bądźmy okrutni. Przecież to nie jego wina, że żadna go nie chciała. Jemu trzeba współczuć

Gość nowa moda na tym forum
Ostatnio zaroiło się od topików ziejących nienawiścią do konkretnych osób. A co najciekawsze, że te obszczekiwane osoby to nie są jakieś chamy, wręcz przeciwnie (np Prawiczek czy Warkocz), oni nigdy nie napadają wulgarnie na nikogo, niezaczepiani. Natomiast obszczekiwacze ... no cóż ... bez komentarza :O Nadmieniam, że nie jestem żadną z tych obszczekanych osób - ot zwykła obserwująca pomarańcza.

Dodam, że te obserwacje podnieciły mnie do tego stopnia, że przejechałam sobie pomiędzy udami szmatą, którą robotnicy rolni ocierali swe spocone torsy :classic_cool:

No ten podszyw przynajmniej wesoły :D czyli można bez wulgarności ;)

Gość iszaaabelkaaaaa
Nie cierpię go,pisze głupoty i o rzeczach o których nie ma pojęcia.Poza tym ja jak nie lubie analu to o tym nie czytam bo mnie to interesuje.Wpisujcie sie ci,którzy zdążyli znienawidzić prawiczka hahahaha :D Ale ci musiał ten prawiczek zajść za skórkę, skoro nawet posuwasz się do podżegania :P. Prawiczek i tak ma takie bezmózgowia w dupie. To wkońcu ten anal cię pusta istoto interesuje czy nie ? zdecyduj się !

Gość mam pomysł i to jaki
prawiczek załóż własną partię, albo chociaż jakąś sektę.Jak swoim wyznawcom zrobisz porządne pranie mózgów - będą posłusznie przytakiwać twoim chorym ideologiom.Chyba że się napierw wyleczysz.Życzę powodzenia ty debilu

Gość no nieeeeeeee tak się nie robi
proszę mnie na ten tychmiast zbesztać za podszyw. W przeciwnym wypadku stracę autorytet :classic_cool: 🖐️

Gość iszaaabelkaaaaa
:D nie ma jak to desperackie zachowanie kretynów :P I co jeszcze wymyślisz "mądrego" ??? no dawaj dawaj ! pośmiejemy się z twojej złośliwej i ubogiej natury ! Prawiczek i tak ma ciebie glęboko w duuuupie - im bardziej się starasz tym głębieeeeeeej i ciemniej :D

Gość darkthrone
1. poszukiwacze zaginionej dziewicy 2. prawiczek i anus zagłady 3. prawiczek i ostatnia krucjata 4. prawiczek i zryta czaszka

Gość darkthrone nie może znieść
że ktoś odczuwa niechęć do zboczeń, którymi on jest owładnięty

Gość darkthrone
oczywiscie, to sens mojego zycia... nie podskakuj bo przyjdzie w nocy anus straszny a chutliwy i.....

Gość prawiczek-frajer
prawiczku niewiem czy sie zorientowales ale to jest klub tych którzy cie zdąrzyli znienawidzić,a nie tych cie uwielbiaja i twoje ideologie

Gość darkthrone
zacnie prawisz... powinien miec swoj program w TV Trwam... tylko chooyowo by to wygladalo jakby pokazali ten ryj z wulkanami i przetluszczone wloski... to moze do radia z ryjem go lepiej???

Gość prawiczek-frajer
niech założy sobie temat "SZUKAM DZIECZYNY,DZIEWICY,NIE LUBIĄCEJ ANALU,NIE LUBIĄCEJ PISSINGU,MASTURBACJI...ITD"

Gość prawiczek-frajer
jescze bym coś mądrego napisał ale własnie ojciec wrócił z roboty i czas przytąpić do ojcowskiego falusa... ORAL W MOJEJ RODZINIE TO TRADYCJA WIEKOWA!

Gość kononowicz_ka_jak_Krzysztof
i zeby nie lubila niczego...

Gość kononowicz_ka_jak_Krzysztof
spierdalaj peezdo

Gość darkthrone
Przed wojną ludzie twojego pokroju pełnili funkcję lokajczyków albo stajennych w mojej rodzinnej posiadłości. Nieraz brali od mojego pradziadka po gębie i to uczyło ich pokory oraz szacunku dla Dziedzica. Nie dziękuj za łaskę tylko klękaj do miecza

Gość prawiczek-frajer
prawiczek,jest psychopatą on napewno nieraz sobie na monitor wystrzelił.....a ta konwersacja nie ma dotyczyc mnie tylko wlasnie prawiczka.Jestes żalosny...powtarzam zalosny

Gość darkthrone
tak więc chooy prawiczkowi w doopę i czas na piwo :)

Gość miałłłł auuu
Ale widac, że brakuje Ci tego seksu i kobiety, bo cały czas jestes na tym forum erotycznym.

Gość EEEEJ DEBILEEEEE
Co tak kiepściutko ? zabrakło pomysłów ? dawać kretyńskie półgłówki dawać ! :D a rawiczek i tak was klasą pokona :P

Gość EEEEJ DEBILEEEEE
codziennie masturbuję się szczotką klozetową myśląc o prawiczku i jego dziewictwie :)

Gość ona z jednym zębem
EEEEJ DEBILEEEEE , idx na ring i walcz o tego prawiczka!