Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość catyyyy....

czy powinnam porozmawiac z dziewczyna brata?

Polecane posty

Gość catyyyy....

odkad sie z nia spotyka niczym w domu sie nie zajmuje nie rozmawiamy ze soba atmosfera jest straszna na dodatek powiedzial ze chce sie wyprowadzic a ja staram sie o zamiane mieszkania nie wiem co robic? jak myslicice czy rozmowa z ta dziewczyna cos da? nigdy z nia nie rozmawialam nie wiem czy jests sens

Gość catyyyy....
ale ja nigdy z nia nie rozmawialam jak przychodzila do brata to ani slowa ze man nie zamienila poza tym jak sie poklocialam z bratem to on pow ze ona juz nigdy do nas nie przyjdzie nie wiemco robic

Gość frufru
a o czym chcesz z nią porozmawiac? o tym że brat w domu nie pomaga? mozesz, czemu nie. moze go zmobilizuje do czegos. o tym ze on sie chce wyprowadzic? założę się że laska poprze ten zamiar. o opinię w temacie zamiany mieszkania? no tez mozesz, tylko co to da?...

Gość catyyyy....
no wlasnie chyba nic:( szkoda tylko ze bardzo sie zmienil na gorsze odkad z nia jest odbilo mu kazdy w rodzinie to zauwazyl:( ahh,moze lepiej bedzie jak sie wyprowadzi

Moze ona ma na niego wpływ nieświadomie..może zakochał sie i sam z siebie stał się taki a nie inny..Moze warto porozmawiac z bratem,z dziewczyną też ale skoro nie nzacie sie to moze jak na 1 raz lepiej porozmawiac tak ogólnie kim ona jest i nie wystraszyc jej czy zniechęcic do siebie

Gość catyyyy....
brat ze mna w ogole nie rozmawia mijamy sie w domu jak sie o cos zapytam cos odburknie i koniec na tym:O jestem zalamana nigdy taki nie byl nawet nasz tata to zauwazyl mowiac ze nie wie co z nim jest:O

No to masz problem....cięzko bedzie do niego dotrzec ale myśle ze gdybys poszła do niego i spokojnie zapytała czy mozecie porozmawiac,zapytała o co chodzi....Oczywiscie musisz dac mu do zrozumienia ze stoisz po jego stronie i ze wcale nie krytykujesz jego nowej przyjażni. Twoja nie chcec do tej dziewczyna pewnie jeszcze bardzoj by go od was odsunęła

A moim zdaniem najlepiej, zeby sie wyprowadzil. Nie ma co sie mu wtracac, a tym bardziej oskarzac jego dziewczyne, ze go zmienila, bo to nic nie da, a tylko jeszcze bardziej popsuje wasze stosunki. Ja za dziewczyna brata tak za bardzo nie przepadam, ale w zyciu nic bym mu nie powiedziala.

Gość catyyyy....
szkoda tylko ze to sie odbija na mnie wszystko w dodatku zostalam wyzwana od pojebanych szmat suk:O ahhh.....nie wiem nigdy taki nie byl moze faktyczne lepiej dla mnie jak sie wyprowadzi:O

Gość catyyyy....
nigdy mu nie pow ze jej nie lubie ale on sam to stwierdzil ze widzi po mnie niewiem jak nawet bo z nia nigdy nie rozmawiaalm :O

W takiej sytuacji to najlepsze wyjscie. Nie probuj go uszczesliwiac na sile, bo za bycie dobrym, to czlowiek jest szmata nazwany.

Gość catyyyy....
nawet nie wiecie jak mi bylo przykro a ja wszystkorobie lacznie z obiadkiem dla niego:( niby przeprosil ale to jzu nie to samo

Gość karakoruum
A ile Ty masz lat a ile on?

Gość catyyyy....
ja 25 on 24

Gość karakoruum
Eeee to stary baran jest. Jak chce niech sie wyprowadzi.

Gość wrednaaaaaaaaaaa
:O skoro Ciebie tak wyzwal nie bedzie miala dobrze z nim ta dziewczyna niech idzie lepiej dla Ciebie 🖐️