Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margarytka33

Dwa dni do walentynek HELP!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość margarytka33

Ja nie wiem ale czy wy tez jestescie w lesie z podarunkiem dla swojego bojfrenda? Nie dosc ze sie obudzilam wczoraj to w dodatku nie mam zielonego pojecia co temu darmozjadowi kupic :p malo tego musialam maskowac swoje zdziwienie jak wczoraj po meczu piwnym glosem wyszeptal mi do ucha czy jestem juz przygotowana na sobotni wieczor? Chyba przyszykowal cos extra a ja jeszcze zupelnie nic nie mam! HELP!!!

Gość Walentylka
33 to twoj wiek? i jeszcze rajcuja Cie takie swiata? Szok!!!

Gość margarytka33
Nie no to chyba zart jakis? Przeciez to swieto zakochanych a nie piwoszy?!? Moze dla niektorych komercja ale mi zalezy zeby bylo radosnie

Gość heeeeelka
Sam wspomniał o walentynkach? Jakoś nie chce mi się wierzyć w taki ideał. Przecież dla nich to odfajkowanie sprawy, kwiatek, bomboniera a o seksie wieczorem można pomarzyć

powiedz że dajesz mu siebie i nie będzie nawet miał jak narzekac. :p ja tak zrobię, bo jestem leniwa i żal mi kasy. ;)

Gość dytegui
dla mnie to "święto" kojarzące się z gimnazjalistkami z prowincji...

Gość dytegui
to "święto" jest dokładnie takie jak gadżety, które się z nim kojarzą, cerwone lizacki, serduska, podusecki, cekoladki, obciach!!!!!

Gość katoorgiss
kurcze jak mnie takie gadanie wkurza. nie chcesz to nie swietuj to twoja sprawa. ale nie mow ze nie chca sie wykazac w lozku, moj facet jak tylko urodzilam jakos y przestal czerpac radosc z seksu, mial problemy z erekcja ale ciagle sie staral. teraz ida walentynki wiec wymyslilismy ze sprobujemy z maxigra, romantyczny nastroj moze tez pomoze. ale nigdy nie bylabym sklonna powiedziec ze on chce cos "odfajkowac"

Gość miniminimini
Nie martw się- wielu mężczyzn ma problemy z dojściem do siebie po ciąży :) ale z czasem im to mija, po prostu trzeba dużo cierpliwości.

Gość ladyggaga
mezczyzni sa jak dzieci :) kazda zabawka ich ucieszy :) w zeszlym roku sprezentowalam mojemu wielofunkcyjny scyzoryk a sama jak zwykle dostalam nowe majtki :)