Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjhnkhjhhhjhhgjtytututtyuutu

Ile moge wziasc za godz opieki nad dzieckiem?

Polecane posty

Dostalam odpowiedz od pani poszukujacej opiekunki zebym sie okreslila ile chce zarobic.Nie mam pojecia jakie sa stawki.Nie chce przegiac bo wezma kogos innego,ale tez nie chce napisac za malo.Dodam ze jestem studentka nie mam duzego doswiadczenia w opiece(jednak w ogloszeniu bylo napisane ze to nie jest konieczne),ale jestem osoba odpowiedzialna lubiaca dzieci.Prosze o rade

Gość jeśli jeśli
Jeśli 7-8 godzin dziennie to po 5 zł za godz. Jeśli mniej to może trochę więcej. Zależy też gdzie i o jakiej porze, dni świąteczne?

Gość a mnie wkurwia...
WZIĄĆ!!! A nie "wziąść"!!! Analfabetko :/

Gość a mnie wkurwia...
extended :D w tej samej minucie nas szlag trafił :D

tak, zle napisalam macie racje ale nie musicie mnie wyzywac od analfabetek,wszystkie rozumy pozjadaliscie? Praca mialaby byc w Szczecinie 1-2 razy w tyg po 8 godz

Gość Witki
Niestety większość osób udzielających się na tym forum nie zna podstaw jezyka polskiego :/ Czasami nawet trudno zrozumieć sens zdania bo człowiek zaczyna skupiać się na błędach .

Gość obwisła Bogini
za piątke za godzine ? z cudzym bachorem sie użerać? pogłupieli czy co?ciecie c nic nie robią , śpią tyle mają za godzine. myśle , że 10 to standart a jak jakieś utrudnienia bądż życzenia to 15 a nawet 20.

Czy dostane odpowiedz na moje pyt?czy teraz bedziemy rozmawiac o zasadach pisowni?

obwisla bogini-dzieki za rade,tez myslalam o 10 zl ale chcialam wiedziec co inni o tym mysla

Gość 10zł to zbyt wygórowane
No, chyba, że masz już magistra pedagogiki :-O

nIEWIEM CZY WIESZ ALE ŻEBY BYĆ OPIEKUNKĄ TRZEBA MIEĆ DOŚWIADCZENIE JA STUDENCE NIE POWIERZYŁ BYM GDYBYM MIAŁ SWOJEGO SKARBU. nIE TRAKTÓJ TEGO JAKO SZYBKIEGO ZAROBKU I LEPIEJ PRZYJMIJ SIĘ JEŚLI JESTEŚ WMIARE NA PROMOCJE . ODPOWIEDZIALNOŚĆ DUŻO MIEJSZA!!!

Dzieki za rade ale pracuje na promocjach juz kilka lat.Odpowiedzialam na to ogloszenie gdyz bylo w nim napisane ze nie szukaja dziewczyny z doswiadczeniem,tylko wymienili inne cechy.Dlatego sie tam zglosilam.Uwazacie ze 10 zl to duzo?Taka praca jest przeciez odpowiedzialna,ja gdybym miala dziecko i potrzebowalabym opiekunki nie zalowalabym pieniedzy ,przeciez to by chodzilo o moj skarb!Tak dla przykladu na takiej promocji zarabia sie 8 zl na godz a przeciez opieka jest bardziej absorbujaca i odpowiedzialna wiec chyba inna stawka,no nie wiem moze sie myle...