Mściciel z krainy muminków 0 Napisano Luty 12, 2009 że zostanie modelką na allegro:P Dodam, że uważa się za bardzo ładną. http://www.allegro.pl/item552662481_love_vintage_shop_piekna_sukenka_w_stylu_lat_60.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jhuihuh Napisano Luty 12, 2009 Dodam, że uważa się za bardzo ładną. :D no tak, nie ma to jak narcyzowanie bez powodu:D nie zebym chciała byc niemiła czy cos, po prostu mi sie nie podoba... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nobotakaprawda Napisano Luty 12, 2009 bo jest bardzo ładna... nie wyszło z nią? czy była zdzirą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miss chlewa 1993 Napisano Luty 12, 2009 uważać to sobie może, a lustro i tak prawde powie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aguna Napisano Luty 12, 2009 pas-ku-da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nobotakaprawda Napisano Luty 12, 2009 mi się podoba ona jak coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mienta mientowa Napisano Luty 12, 2009 bellissima:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość papryczka czili Napisano Luty 12, 2009 nie ładna wg mnie, i nie podobają mi się jej nogi, ogólnie jestem na nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mściciel z krainy muminków 0 Napisano Luty 12, 2009 Pytam, nie oceniam. Fakt, jest zdzirowata, ale bardziej dla kobiet. Bo uważa się za naj. Nie mam z nią kontaktu od lat, dostałem przypadkowo na gg :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miss chlewa 1993 Napisano Luty 12, 2009 w 1993 roku była dopiero na 10 miejscu w konkursie, a ja byłam pierwsza, alem dumna byłam wtedy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mściciel z krainy muminków 0 Napisano Luty 12, 2009 Chociaż nigdy bym nie powiedział, że będzie robić za modelkę. Stąd zdziwko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ot zycieeee Napisano Luty 12, 2009 uwaza sie za najh? nic specjalnego.. profil vis a vis.. ma tylko rude wlosy.. ale to za mało na atut.. nie umie podkreslic oczu...ma małe waskie..gina..na twarzy.. a ten ubior..czarno-biały..kompletnie jej nie pasuje.. jakiejs czarnuli. z ciemna kartnajca.. ale nie jej.. Nie ten typ.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pimpirimpim Napisano Luty 12, 2009 A ile ona ma lat? Bo wygląda na 29/30 (Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad cięzkim do okrślenia wiekiem tej pani, akurat to mój ulubiony allegrowicz) Jeśli jest starsza, to podziwiam. Jeśli młodsza, to ... ups. Bez komantarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masakra321 Napisano Luty 12, 2009 brzydka i to strasznie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość papryczka czili Napisano Luty 12, 2009 i co jej się stało z brwiami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mściciel z krainy muminków 0 Napisano Luty 12, 2009 Ona jest naturalną blondynką, tak jasną, że brwi chyba musi malować (kiedyś nie miała w każdym razie:P). Nie poznałem jej w pierwszej chwili w tym rudym. Chociaż w sumie jest charakterystyczna. Jak dla mnie trochę z tą miną nie pasuje na modelkę. Albo mnie się tak wydaje :D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziarska pała 0 Napisano Luty 12, 2009 toż to jakiś paskudny osobnik, tragedia, do zamiatania ulic a nie na modelkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mściciel z krainy muminków 0 Napisano Luty 12, 2009 Z tego co pamiętam, to 24 chyba skończy dopiero w tym roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mściciel z krainy muminków 0 Napisano Luty 12, 2009 Dla tych co mówią, że nie ładnie jej w czarnym: http://www.allegro.pl/item552670262_love_vintage_shoppiekna_sukienka_intensywny_kolor.html Mnie tak obojętne, nie zwracam uwagi na takie bzdety. A w ogóle, co to teraz za moda na noszenie sukienek po babci :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ot zycieeee Napisano Luty 12, 2009 blondyna> jej ani w rudyn ani w blond... bardziej ciemna czekolada. Do oczu karnacji,. 24? wyglada na wiecej. Tak 27-29 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ot zycieeee Napisano Luty 12, 2009 w bon prixx maja ładniejsze modelki. Słodkie blondynki i ciemne:) Przynajmniej ubieraja je gustowniej niż ta rudą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mściciel z krainy muminków 0 Napisano Luty 12, 2009 Nie wiem, co to bon prix :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fffbgttttttt Napisano Luty 12, 2009 http://lovevintageshop.pl/images/allegro/aukcje%209.02/biala/2.jpg modelka taka sobie :D ale ten strój jest zajebisty :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Biloff Napisano Luty 12, 2009 lumpexowe ciuchy na allegro!!!!co to sie porobiłe panie kochany:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olefanna Napisano Luty 12, 2009 bardzo brzydka dziewczyna :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lilkaliklaaaa Napisano Luty 12, 2009 ona jest nie ładna.już ja jestem ładniejsza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mściciel z krainy muminków 0 Napisano Luty 12, 2009 Ona ma co najmniej 1,80, może stąd takie nogi. Ja powtarzam, to co pamiętam. Z koleżankami miały cip skład, podrywały wszystkich chłopaków, ale dziewczyny to uuu. Potrafiła się bić na imprezie, klnie lepiej niż wszyscy moi dawni kumple (no teraz może nie), piła za dwóch i uważała się za godną poniżania innych, czy jakoś tak. Ale jak mówię, dla facetów była ok. Była coś w UK chyba, w każdym razie nie widziałem jej ponad 4 lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mściciel z krainy muminków 0 Napisano Luty 12, 2009 Wiesz, ja tam nigdy nie gustowałem w płaskich blondynkach, niewiele niższych niż ja. Ale jakieś tam powodzenie miała. Chociaż wielu uciekało od niej, bo była agresywna. Pamiętam taką sytuację, jak z koleżanką stłukły szybę w monopolu i je policja zgarnęła. Ją, czy koleżankę, jakoś tak. W każdym razie rudy teraz bardziej odzwierciedla jej charakterek. Muszę zajrzeć na NK :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona tylko chudnie 0 Napisano Luty 12, 2009 ona sie uwaza za ladna?? no to sie myli... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anke 0 Napisano Luty 12, 2009 Z twarzy jak cię mogę,ale figurę ma ładną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach