Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missstrawberry

Bardzo skromny ślub - problem z sukienką

Polecane posty

Gość ble.e
moim zdaniem bardzo ładna, ale po pierwsze do koscioła ubrałabym cos na ramiona, a po drugi sprawdziłabym czy nie będą mi pośladki przebijać;) - do koscioła za bardzo to nie pasuje.

Ładna i skromna :-). Lubię skromne śluby i wesela- jaki będzie Twój?

Gość missstrawberry
wiecie, nie chodzi konkretnie o tą sukienke ale o coś w tym typie. Nie chce kupowac na allegro bo jestem zdania ze trzeba cos najpierw przymierzyc żeby wiedziec jak lezy. wydaje mi sie że sukienka w tym typie będzie odpowiednia chciałabym zebyście oceniły czy mam racje.

super jak na skromny ślub. z resztą na większą imprezę też bym chciała taką :)

Gość Ups...........................
Bardzo ładna.

Gość missstrawberry
bardzo ładna ale podejrzewam ze droga. Nie ma sensu wydawać 2000 zł czy wiecej na suknię skoro cały slub taniej wyjdzie. Chcę coś do góra 600 zł.

Gość na allegro
można odkupić od dziewczyn naprawde śliczne suknie już za 300-400 zł, a nawet taniej!!! i bywają wśród nich proste i skromne a może najkorzystniej będzie uszyć zwiewną i skromną sukienkę u krawcowej?

suknia ladna ale droga i tak:/ radze ci polataj po karnawale po sklepach i kupisz tanio aldna sukienke wieczorowa w pzrecenie za kilkaset zl, na pewno biala znajdziesz bo na sylwki i bale rzadko ktos kupuje biale suknie, a jak nie to na allegro te zmozna setki sukien slicznych znalezc