Agusiak922 0 Napisano Luty 12, 2009 12 stycznia miałam operację kolana pod pelną narkozą i znieczuleniem od pasa w dół. 11 stycznia skończyła mi się miesiączka, ale 12 rano mialam jeszcze takie lekko brązowe plamy... Teraz miesiączka mi się spóźnia i źle się przez to czuje... jestem rozdrażniona i w ogóle.. Czy narkoza i znieczulenie od pasa w dół mogą mieć wpływ na to, co się ze mną dzieje?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natiiiiiiiii Napisano Luty 12, 2009 Narkoza jak najbardziej może mieć wpływ na opóźnienie miesiączki. Zresztą nawet sam stres robi swoje. Jeśli jednak zbyt długo nie będzie się pojawiała, skontaktuj się z lekarzem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agunia 20 Napisano Marzec 19, 2009 Hej mam ten sam problem tylko tyle ze ja mialam tylko znieczulenie od pasa w doł!!! wiec to najprawdopodobniej nie opuznia miesiaczki w Twoim przypadku to mogła byc narkoza wynikiem opuznienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi narkoza Napisano Marzec 19, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi narkoza Napisano Marzec 19, 2009 nie zaburzyla cyklu. Nie wiem jak to znieczulenie, bo nie mialam, ale to moze bardziej przez znieczulenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach