Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko dla doroslych

TYLKO DLA DOROSLYCH

Polecane posty

Gość Tylko dla doroslych

Napisze krotko zeby Was nie znudzic czytaniem. Jestem szczesliwa mezatka. Maz byl jedyna moja miloscia i w lozku zawsze bylam zadowolona z sexu. Kiedys z kolezanka zamowilysmy sobie przez katalog sztuczne czlonki - tak tylko dla jaj. Az kiedys jak sie z mezem poklocilam i obrazilam na dlugi czas mialam ochote na sex ale ze gniewalam sie na meza wiec postanowilam odpakowac sztucznego czlonka i sama sie zadowolic. Okazalo sie ze sex ze sztucznym z silikonu duzym czlonkiem z wibratorem okazal sie duzo lepszy niz z moim mezem. Tak mnie to pociagnelo, ze sex z moim mezem juz mi nie odpowiada. Maz stara sie jak moze a ja go odpycham. Boje sie ze to zniszczy nasze cudowne malzenstwo. On oczywiscie nic o tym nie wie to moja tajemnica. Prosze o wasze wypowiedzi

Gość yahooo
eh... rozumiem ze mozesz czuc sie i zachowywac w ten sposob, ale jesli kochasz meza i jestes z nim szczesliwa powinnas zrezygnowac z zabawiania sie szcztucznym penisem, najlepiej go wyzuc o ile nie chcesz zeby to on nie zostal twoim partnerem zyciowym.

Gość o kuna jego
to powazna sprawa ! mysle, ze Twoj maz moze zawsze byl marny w lozku a Ty o tym nie wiedzialas skoro byl jedynym

Gość Tylko dla doroslych
Prosze nie podszywac sie pode mnie. Kocham mojego meza a ze sztucznym penisem sprobowalam poprostu z ciekawosci bo mnialam ochote na sex a z mezem sie gniewalam i jak sprobowalam to sprawilo mi to wieksza przyjemnosc niz z mezem i wiem ze tak nie powinno byc

Gość Tylko dla doroslych
napisalam szczerze bo ciazy mi to i chcialam sie z kims podzielic moim zmartwieniem bo samej mi teraz zle z tym

Gość Tylko dla doroslych
tu jest sie anonimowym wiec mozna szczerze i otwarcie dzielic sie z innymi swoimi prywatnymi zmartwieniami. Martwi mnie to teraz ze sex z mezem przestal byc dla mnie wspanialy tak jak kiedys

Gość juzek wkurwiony na maksa
to ty sie gniewalas z męźem ale chyba twoja muszelka nie pokłócila sie z meża penisem nie byla pogniewana więc po co wciagasz w te swoje rozgrywki twoja muszelkę? ech niedowartosciowane mężatki

Gość Tylko dla doroslych
miej prosze odwage nie podszywac sie pode mnie Jesli chcesz sie wypowiedziec na ten temat to wypowiedz a z gory dziekuje za wszystkie wypowiedzi ale prosze nie rob jaj bo mam powarzny problem

Gość Tylko dla doroslych
ja poprostu gniewalam sie na meza i jak bylam obrazona na niego to zastrajkowalam z sexem a ze mialam ochote wiec pierwszy raz sprobowalam czegos takiego i teraz zaluje ale jesli juz sie tak stalo to co robic abym znowu czola zadowolenie z mezem?

ale zaspokajanie się ze sztucznym członkiem nie daje Ci psychicznego i emocjonalengo doznania - ciepła, przytulania, całowania, miziania, gorących słów i wspólnego przeżywania... rozumiem że sama fizyczna rozkosz, może być lepsza, a na pewno silniejsza niż stosunek płciowy z mężem, ale to będzie tylko sex, a z meżem będziesz uprawiać miłość, bo będzie w to włączone uczucie między wami obojgiem - pomyśl o tym i spróbuj zorhganizować namiętne spotkanie z Twoją drugą połówką

Gość Tylko dla doroslych
Juzku jakas wstretna ropucha podszywa sie pode mnie to nie ja napisalam ze masz sie nauczyc ortografii

Gość Tylko dla doroslych
juzku, ja tylko zartowalam, sama sie nie znam na ortografii... nawet napisalam czulam przez o z kreska...

Gość Tylko dla doroslych
Sportsmenka masz sluszna racje jest tak jak napisalas Z mezem mam pocalunki, cieplo, pieszczoty ale orgazm nie odczowalam z mezem tak jak ze sztucznym penisem a musze powiedziec ze to penis w dotyku zrobiony jak zywy

Gość Tylko dla doroslych
podszywajacy sie tchorzu ! nie znasz regulaminu kafeterii? Nie obrazaj! nie krytykuj! nie poprawiaj ! Nie podszywaj sie !

Gość Tylko dla doroslych
Tak naprawde to nazywam sie Wojtek i mam 43 lata, po prostu chcialem, zebyscie mi tu napisaly cos, co mnie podnieci :)

Gość Tylko dla doroslych
musze dodac, iz nasze malzenstwo jest szczesliwe. Owszem i poklocimy sie, i mamy ciche dni ale oboje jestesmy za soba juz wiele lat. Nigdy bym meza na innego nie zamienila i nigdy wczesniej bym sie nie spodziewala ze kiedykolwiek spotka mnie taki problem

Gość ojejkujejkujejku
wspolczuje ci - nie bede pytac po cos to zrobila bo juz po fakcie ale postaraj sie wywalic szybko tego sztucznego penisa i zacznij z mezem od nowa

Gość Tylko dla doroslych
między nami stanął ten trzeci - silikonowy penis. Nigdy nie przypuszczałam, że będę w trójkącie :-O Ten penis zaczął mnie już szantażować - jak nie będę uprawiać z nim seksu, to powie o nas mojemu mężowi :-O Pomocy, co mam robić??

Gość Tylko dla doroslych
do ojejku....chyba tak tez uczynie bo nie chce stracic przez to milosci do meza a przeciez go tak bardzo kocham

autorko-zauwaz ze sam seks w zyciu to nie wszystko, a sztuczny penis nie da ci ani ciepła, ani nie porozmawia, nie przytuli nie zrobi herbaty:) to ze mąz jest \"gorszy\" od wibratora-wiadomo wibrator większy i dłuzej moze :) a w seksie z mężem moze by tak trójkąt? Ty on i ........wibrator? To ze wibrator jest \"penisem\" nie oznacza ze nie mozesz piescić nim faceta po jądrach, udach itd

Gość Tylko dla doroslych
ojejku... ale z drugiej strony kocham tez mojego sztucznego czlona... nawet mu imie nadalam - nazywa sie czeeesioooo :)

Gość Tylko dla doroslych
herbaty nie zrobi, ale wczoraj go sobie wlozylam do szklanki z herbata i miala pozniej taki fajny posmak... probowal ktos tak kiedys zrobic?

Gość Tylko dla doroslych
Dokuczliwa wariatko spierdzielaj z tad jak nie potrafisz drugich rozumiec i wlaczyc sie w dyskusje. Podszywaczko tchorzliwa miej odwage zaczernic sie i podac wlasny inck bo podszywac sie kazdy potrafi a widac tylko ty tu jedyna jestes glupia

Gość Tylko dla doroslych
ch.ujowy to jest ten topik. o moim plastikowym ch.ujku :)

Gość Tylko dla doroslych
mój chojek nie jest plastikowy tylko silikonowy, murzyński 25 cm, z wielkimi żyłami i jajami miękkimi do ćućkania :-)

Gość Tylko dla doroslych
Do miss Kafeterii zastanowilam sie gleboko nad tym co napisalas i masz racje i dobra rade mi dalas dziekuje

Gość Tylko dla doroslych
a na czubeczku dorysowałam sobie uśmiechniętą buźkę i parę włosków markerem, żebym się nie czuła głupio, jak do niego gadam :)

Gość czarna murzina....
chciec miec biała kobita ja miec duza knaga i bolcowac moja duza knaga w biala kobieta